- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #3.541
Ilk gebeligim. Yasim 30.İlk gebeliğiniz mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk gebeligim. Yasim 30.İlk gebeliğiniz mi ?
Merhaba,Canım benim doktorum sadece ikili teste güven üçlü dörtlü testler kesin sonuç vermiyor demişti. benimde ikili taramam 1/378 çıktı sınırda yada risk grubunda değil ama çok da iç rahatlatıcı değil. yalnız en sonunda doktorum yaptırmak istemiyorsan hiçbişey yaptırma dedi çünkü benim ultrasonda gördüğüm bulgular tamamen olumlu dedi. bende öyle düşünmek istiyorum. haftaya ayrıntılı ultrason var merakla bekliyorum hadi bakalımm..
Kızlar bende yeni doktordan geldım doktorum yaş riskinin çok önemli olmadıgını ama biz mecbur size söylemek zorundayız dedi ve bebegim kız olacakMerhaba,
öncelikle bebeginiz hayırlı olsun ve eminim sağlıklıklı olacaktır. yaş riskiniz mi 1/378 çıkmıştı.
yaşasın bugün çok mutluyum senin adına çok hemde:) kayseride misin. Arzu hocamı söyledi haftaya salı günü benimde randevum var:)Kızlar bende yeni doktordan geldım doktorum yaş riskinin çok önemli olmadıgını ama biz mecbur size söylemek zorundayız dedi ve bebegim kız olacak
yaşasın bugün çok mutluyum senin adına çok hemde:) kayseride misin. Arzu hocamı söyledi haftaya salı günü benimde randevum var:)[. Mersindeyim bugündü konturolum haftaya istanbula gidecegim 15 tatilde 3 hafta sonra gel ayrıntılıya önce ben bakacagım sonra başka doktora yönledidiriz dedi bunda daha net anlattı büyük risk yok ben 34 yaşındayım evlensem çocuk dşünsem bendede o risk çıkar yaştan dolayı dedi ve yüzde yüz kız dedi bu iki haftada okadar çok erkek kıyafeti almıştımki erkek ama net degil demişti yarın hepsini kız kıyafetleriyle degiştirecegim inş seninde kafan rahatlar
İnş benim içim çok rahatladı kimsede yoktu kalabalık degildi uzun uzun anlattı saglıklı olsunda kız erkek hiç farkrtmiyor senin oglun vardı galiba kız olması iyi olmuşsenin adına çok mutluyum. bizimde kızımız olacak. sana söylediklerinin hepsini bana telefonda söylemişti, ben dayanamadım aglaya aglaya telefon açmıştım:) inşallah haftaya benimde iyi geçer:)
Evet bir oğlum var şükür, ya benim için hiç farketmez inan kız yada erkek onlar birer mucize. Allahım olmayanlara nasip etsin, büyük sevgi. bende yeni geldim igneyi yaptırdım bir kaç gündür Progestan içmiyordum çok kızacak doktorum sersem yapıyor beni:) inşallah bir sonraki randevumuz beraber olur olmasada doğumdan önce tanışalım.senin ve ailen adına çok mutlu oldum.İnş benim içim çok rahatladı kimsede yoktu kalabalık degildi uzun uzun anlattı saglıklı olsunda kız erkek hiç farkrtmiyor senin oglun vardı galiba kız olması iyi olmuş
Canım riskin ne çıkmıştı bi de ne kadar kaldı doğumaa.s yaptırmayıp doğumu en yakın olan benim sanırım yaş 28 2. bebek bakalım sonuç ne olacak.
Canım benim riskim 1:200 çıktı ikili de ayrıntılıyi bekledim orda da kalbinde parlaklık böbrekte genişleme çıktı malesef o yüzden yaptırdım amniyosentez sonucu 25inde çıkacak Rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin hepimize sen girdin mi ayrıntılıya pekirisk 1.50 doğum tam yarın belli olacak ama tahmini 11 şubat senin riskin kaç acaba
allahım yardımcın olsun bende ayrıntılı ulrt. yaptırdım yapan doçenti bence sıkıntı yok ama a.s şart dedi gözden kaçan unsurlar oluyormuş bende dedim ki madem kesin değil neden 2 saatlik yola geldim onca imza attım anlamıyorum ki.Canım benim riskim 1:200 çıktı ikili de ayrıntılıyi bekledim orda da kalbinde parlaklık böbrekte genişleme çıktı malesef o yüzden yaptırdım amniyosentez sonucu 25inde çıkacak Rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin hepimize sen girdin mi ayrıntılıya peki
Evet bana da öyle dedi yüzde yüz doğru sonuç diyemem dedi malesefallahım yardımcın olsun bende ayrıntılı ulrt. yaptırdım yapan doçenti bence sıkıntı yok ama a.s şart dedi gözden kaçan unsurlar oluyormuş bende dedim ki madem kesin değil neden 2 saatlik yola geldim onca imza attım anlamıyorum ki.
inşallah canım tek duam bu ara o inşallah şubat ayında yazarım size sonucu ben a.s yaptırmadığım için de çok telaşlı ve gerginim eski sakinliğim gitti ben ben değilim bu ara.Evet bana da öyle dedi yüzde yüz doğru sonuç diyemem dedi malesef
İnşallah sağlıkla alıcaz canım ben öyle inanıyorum bu sayfaları baştan beri okudum nerdeyse as yapanların hepsinin sonucu iyi çıkmış
Canım inan bana stres bebeği daha çok etkiliyor o yüzden dua et Rabbim e emanetler inşallah onlar bak ayrıntılı da çıkmamış bisey iyi olucak onlarinşallah canım tek duam bu ara o inşallah şubat ayında yazarım size sonucu ben a.s yaptırmadığım için de çok telaşlı ve gerginim eski sakinliğim gitti ben ben değilim bu ara.