Kontrolümüze gittik herşey yolunda görünüyor kafası 3 hafta vücudu 2 hafta öndeydi normale dönmüş kafa ve vücut sadece 1 hafta önde 2050 gr oğlum biraz tombik dedi doktor nst ye bağlandım ondada herşey yolunda dedi ama benim psikolojim hiç iyi değil önceden sürekli düşünür üzülürdüm şimdi hiç bir şey hissetmiyorum üzülemiyorum bile hiç hazırlık yapamıyorum sonra kendime kızıyorum sanırım doğum yaklaştıkça stres korku artıyor ve kim ne derse desin o 36 da 1 ihtimali kafamdan atamiyorum

Üzülmeyin inşallah herşey yolundadır sizi okuyunca reyyanın dediği gibi kendimi görür gibi oldum bende hiçbi hazırlık yapamadım sanırım herkes aynı şeyleri hissediyo hemen hemen , akşam yatarken sabah uyanınca hep aklımda aynı şey vardı benimde hem ikili hem üçlü yüksekti ikili 69 da 1 di üstelik benimde 32 haftadan sonra fl 1 hafta geriden gelmeye başladı kafa 2 hafta önde gidiyodu ama çok şükür Rabbime sağlıklı doğdu oğlum inşallah sizlerinde evlatlarınız sağlıkla dünyaya gelir şimdi o pskoljiden çıkınca şunu düşünmeye başladım hayatta hiçbirimizin bişey için garantisi yok sağlıklı doğan evlatlarda bianda hastalanabilir ve çok başka hastalıklarda mevcut o nedenle çok kafaya takmamaya çalışın bol dua edin Allahım hiç kimseyide evladıyla sınamasın Allah yardımıcınız olsun size sağlıkla bebekleri kucağınıza almayı nasip etsin bizede sağlıkla büyütmeyi