Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Sadece fl geriliği var lütfen stres yapma kiloda pek önemli değil daha 3 haftan var 3kilo olur bebeğin 3 kiloda gayet normal herkesin farklı bir sıkıntı çıkıyor sende okuyor görüyorsun aslında biraz rahat olmak lazım ama bunu diyen ben miyim anne yüreği derlerya ondan oluyor işte az kaldı canım sabır sağlıkla gelecek çocuğun merak etme

İnşallah Can'ım benim ya evet annelik telaşı çok farklıymış Rabbim korusun inşallah evlatlarımızı güzel haberlerle dönmek istiyorum buraya :)

Benim ikili yuksek cikti.iste arkadasin esi ile gorustuk oturduk konustuk biyokimyasal degerim kombine riskim yas grubuma gore yuksek.ihtimal ama iste o yakin ihtimal insani dusunduruyor.suan kan testi fiyatlarini ve firmalari arastiriyorum ankara ve istanbul icin.

Hanimlar yurtdisina kan gonderme ile detayli bilgisi olan yazabilir mi sonuclarin gecerliligi nasil rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...üzüntü kelimesi az geliyo su anki hislerim icin Allahim bizleri evlatlarimizla sinamasin

Kontrolümüze gittik herşey yolunda görünüyor kafası 3 hafta vücudu 2 hafta öndeydi normale dönmüş kafa ve vücut sadece 1 hafta önde 2050 gr oğlum biraz tombik dedi doktor nst ye bağlandım ondada herşey yolunda dedi ama benim psikolojim hiç iyi değil önceden sürekli düşünür üzülürdüm şimdi hiç bir şey hissetmiyorum üzülemiyorum bile hiç hazırlık yapamıyorum sonra kendime kızıyorum sanırım doğum yaklaştıkça stres korku artıyor ve kim ne derse desin o 36 da 1 ihtimali kafamdan atamiyorum :KK43:
Ins hersey guzel olur birbirimize dua edelim cok zor cokk ...peki amniyo yaptirmamistin ama yurtdisina kan gonderdin mi

Hayır kan da göndermedim yani nasıl anlatayım bu konuda herkesin fikrine saygım sonsuz hatta bende normalde çok makul ve mantıkla hareket eden biriyimdir ve engelli bir çocuğa sahip olmanın tüm zorluklarını öngörebiliyorum öğretmen olduğum için özel çocukları çok görüyor bazen çalışıyoruz ama her şeye rağmen vazgeçemeyeceğimi hissettim bebeğimden detaylı ya girdiğimde ilk kez net gördüğümde sadece bebeğimi izledim doktoru duymadım bile ama çok zor endişeyle beklemek az kaldı bekliyorum dua ediyorum

Hayır kan da göndermedim yani nasıl anlatayım bu konuda herkesin fikrine saygım sonsuz hatta bende normalde çok makul ve mantıkla hareket eden biriyimdir ve engelli bir çocuğa sahip olmanın tüm zorluklarını öngörebiliyorum öğretmen olduğum için özel çocukları çok görüyor bazen çalışıyoruz ama her şeye rağmen vazgeçemeyeceğimi hissettim bebeğimden detaylı ya girdiğimde ilk kez net gördüğümde sadece bebeğimi izledim doktoru duymadım bile ama çok zor endişeyle beklemek az kaldı bekliyorum dua ediyorum
Yüce Allahim hepimizin yardimcisi olsun yazdiklarini okudukca ağladım ins hepimizin yuzu guler ...uclude mi sorun cikmisti sizin de

Evet sadece üçlü testimiz 36da 1 oranında yüksek riskli bugüne kadar başka bir sorun yaşamadık ayrıntılı ultrasonda falan sorun yok risk çok yüksek oranda maalesef

Evet sadece üçlü testimiz 36da 1 oranında yüksek riskli bugüne kadar başka bir sorun yaşamadık ayrıntılı ultrasonda falan sorun yok risk çok yüksek oranda maalesef
benzer durumlar yasiyoruz sizi o kadar iyi anliyorum ki ins hepimiz evlatlarimiza saglikla kavusuruz.. Bir arkadasim 1 /48uclu sonucum vardi sadece uclude sikinti vardi ve hicbirsey yaptirmadim diye anlatti bana bebegi su an cok saglikli hatta buyudu bile tabi yasadigi korkulari herseyi anlatti kendimi gordum bi ara ...herkes destek olmaya çalışıyor ancak onlarin bebekleri dunyada ve saglikli iste bana ne derlerse desinler gozumle bebegimin saglikli oldugunu gormeden icim paramparca ve hep mutsuzum ...keske ben uzuldugumle kalsam ve bebegim saglikli olsa...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun evlatla sinamasin

Benim eşimde hep boşuna üzülüyorsun bebeğimiz iyi diyor bende üzülmem hiç önemli değil yeter ki boşuna olsun diyorum dediğin gibi bebeğimi kucağıma almadan beni hiç bir şey rahatlatmayacak

Benim eşimde hep boşuna üzülüyorsun bebeğimiz iyi diyor bende üzülmem hiç önemli değil yeter ki boşuna olsun diyorum dediğin gibi bebeğimi kucağıma almadan beni hiç bir şey rahatlatmayacak
Anne olmak cok farkli ...su an senin benim ve bizim gibi anne adaylarinin hissettigini ne eslerimiz ne ailemiz nede yakin arkadaslarimiz hissedebilir...bak ornek cok ins saglikli olur diyen bir cok arkadasim var ama yhaa diğer olumsuzluk olursa ..(Rabbim korusun ins hepimizi) iste herkese disardan soylemek kolay gelde sen icime anlat...ins dedigin olur ve uzuldugumuzle kaliriz bilmiyorum 4 ay nasil gecer yuce Allahim merhamet kapilarini acsin ins bebeklerimize ve bizlere..

Bende sürekli takip halindeyim topici ama hiç yorum yazmadım 2 testi yaptırmadım.3 lüyüzde tesadüfen gittiğim de yaptırmıştım.triozmi 21 205/ 1 çıktı.ben dr gösterin beni direk göztepe ssk ya gönderdi.zaten testi de orada yaptırdım.o 20 günlük süreçte yerdemiğim göktemiğim yaşıyormuyum deli gibiydim.hastane amniyosentezi bir dr yaptığını söyledi bana gün verdi.o arada ben recep hasa gittim sadece bebegimin kafasında kist olduğunu onun dışında anormal birşey olmadığını söyledi.kistte 3 hafta sonra kayboldu zaten.eğer rahat etmek istersen amniyosentezi yaptir dedi.ben o arada hatimler okuttum tefriciye okudum.amniyosentez günü almaya gittim.dr ağzında sakız umrunda bile deil raporlara baktı recep beye gitmen gerek yoktu bizde biliyoruz bunları dedi 500 tl varsa hemen şimdi yapayım ama seninde riskin var bebeğin de deyince benim kalbime allah ferahlık verdi.vazgeçtim.2 hafta sonra dogumum var ama hala Yüreğimin biryerinde endişesi var.inşaallah Rabbim hiçbirimizi korkutmaz bu arada benim afb değerim düşüktü sizde sorun neydi

Bende bu konuda bütün yazılan yazıları okudum. Benimde ikili testim riskli çıktı yurt dışı harmony testi yaptırdım 10 günü zor geçirdim 10 gün sonra aradıklarında kanda çocuğun yeterli dna sını bulamadıkları için sonuç alamadıklarını söylediler geçen hafta bir daha kan verdim hala sonucu bekliyorum Rabbim tüm annelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almasını nasip etsin çok endişeliyim

Back
X