- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #1.881
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Senin riskin benimkinden daha düşük benim 4 lüde 1/24 down riski çıkmıştı okumuşsundur amniyo sonucum temiz çok şükür.bu testler para tuzağı ayrıca ayrıntılıda %95 çıkıyo ben sıvıyı vermeden girseydim ayrıntılıya hiç yaptırmazdım as. Senin dediğin prena test heralde amniyo yapan perinatolog banada tavsiye etti 3000 tl civarı dedi.ancaakk sonuç kötü çıkarsa yine amniyo yaptırman lazım yani as daha garanti dedi.bana kalirsan ayrintiliya güven ve içini ferah tut.haa illede yaptircam diyosan korkma as yaptir. Yaşın kaçtı bu arada? Esime yastan dolayi birde erken haftada test yapilmasında riskin dahada yükseldigini söylemisler.
Slmlar tekrar
evet bahsettiğim prena test , banada eğer bu test pozitif çıkarsa yine a.s yapılacağı söylendi , fiatını henüz sormadım ama 1.500-3.000 gibi rakamlardan bahsediliyo
4 lü test 16.haftadan itibaren yapılabiliyo denildi ve bana 16+1 de 4 de test yapıldı erken mi ozaman ? ,ayrıca yaşım 34 dr.yaşla ilgili bir sorun çıkmadı demesine rağmen okuduklarıma göre yaş arttıkça down riski artıyormuş hatta down bire bir yaşla ilgiliymiş...
ya en iyisi iyi şeyler düşünüp iyi şeyler olmasını dilemek saol arkadaşım herkesin allah yardımcısı olsun