Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar şuan hastane odasından yazıyorum size yaşadıklarımı anlatayım sizden bol bol dua bekliyorum. Üstteki bebeğimin suyu azalmış benimde kahverengi akıntım oluyo bazen sıvı bazen normal akıntı zaten onun için hastaneye gitmiştik durum böyle çıktı.dn özel hastanede kendi Druma gittik baktı hemen hastaneye yatırdı bebekleri kaybetme riski var dedi. Dün gece 2 buçukta kırmızımsı sıvı akıntı geldi tamam gidiyo dedim hemşireyi çağırdık bebeklerin kalbini dinlediler zayıftı Dr çağırdılar ulrasonla baktı %5 şans var dedi böyle giderse bebekleri alabiliriz dedi.sabah yine baktı kalp atışları normaldi bebeğin sıvısıda gecekiyle aynı kalmış dedi.A/S olduğum ünv. Hastanesine sevk etti. Oradaki Prof baktı inceledi bebekleri % 80 sağlıklı görünüyorlar ama birinin suyu az sendede akıntıların olması düşük riskini arttırıyor yatıracaz hastaneye müşade altında olacaksın takip etcez dedi. A/S den değildir 3 hafta oldu ondan olsa ilk haftada olurdu dedi.onun sonucuda daha çıkmadı onuda bekleyelim dedi. idrarımda enfeksiyon çıktı.2 gündür hastanedeyim ne kadar kalacağımız belli değil hala ara ara lekelenmem oluyo.sabah yine bakacaklar.biz her türlü sonuca hazırladık kendimizi ama Allah büyük ona sığınıyorum hakkımızda me hayırlıysa onu versin Rabbim.yeni katılan arkadaşlarda beni tanıyanlarda bebekleriyle birlikte sağlık diliyorum. bilmeyen arkadaşlar için benim ikiz gebelik bebeklerden birinde ense kalınlığı görmüşlerdi o yüzden A/S olmuştum.

Çook geçmiş olsun arkadaşim.inan bende cuma gününü bekliyodum senden güzel haber alacaz diye. Rabbim herşeyin hayırlısıni nasip etsin,yavrularını sana bağışlasın.

çok üzüldüm ya :( allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun . yarın amniyosenteze giriyorum ve çok endişeliyım . canım sende içini rahat tut inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.benimde 3 lü ve 4 lü tarama testlerim riskli çıktı :(

yüce rabbim bizlere sabır,bebeklerimize sağlık verir inşallah.Allah yardımcın olsun.

Merhaba arkadaşlar şuan hastane odasından yazıyorum size yaşadıklarımı anlatayım sizden bol bol dua bekliyorum. Üstteki bebeğimin suyu azalmış benimde kahverengi akıntım oluyo bazen sıvı bazen normal akıntı zaten onun için hastaneye gitmiştik durum böyle çıktı.dn özel hastanede kendi Druma gittik baktı hemen hastaneye yatırdı bebekleri kaybetme riski var dedi. Dün gece 2 buçukta kırmızımsı sıvı akıntı geldi tamam gidiyo dedim hemşireyi çağırdık bebeklerin kalbini dinlediler zayıftı Dr çağırdılar ulrasonla baktı %5 şans var dedi böyle giderse bebekleri alabiliriz dedi.sabah yine baktı kalp atışları normaldi bebeğin sıvısıda gecekiyle aynı kalmış dedi.A/S olduğum ünv. Hastanesine sevk etti. Oradaki Prof baktı inceledi bebekleri % 80 sağlıklı görünüyorlar ama birinin suyu az sendede akıntıların olması düşük riskini arttırıyor yatıracaz hastaneye müşade altında olacaksın takip etcez dedi. A/S den değildir 3 hafta oldu ondan olsa ilk haftada olurdu dedi.onun sonucuda daha çıkmadı onuda bekleyelim dedi. idrarımda enfeksiyon çıktı.2 gündür hastanedeyim ne kadar kalacağımız belli değil hala ara ara lekelenmem oluyo.sabah yine bakacaklar.biz her türlü sonuca hazırladık kendimizi ama Allah büyük ona sığınıyorum hakkımızda me hayırlıysa onu versin Rabbim.yeni katılan arkadaşlarda beni tanıyanlarda bebekleriyle birlikte sağlık diliyorum. bilmeyen arkadaşlar için benim ikiz gebelik bebeklerden birinde ense kalınlığı görmüşlerdi o yüzden A/S olmuştum.

Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah ım bebeklerini sana bağışlasın dualarım seninle

çok üzüldüm ya :( allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun . yarın amniyosenteze giriyorum ve çok endişeliyım . canım sende içini rahat tut inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.benimde 3 lü ve 4 lü tarama testlerim riskli çıktı :(

Geçmiş olsun canım kaç haftalık hamilesin benim üçlü riskli çıktı 1/195 riskli dedi doktor apar topar amiyosentez yaptırın dedi hemen yaptırdık ama sonuç daha belli değil çıkmadı sonuçum. A.s olmak kolayda sonuçu beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

Acil şifalar dilerim , allah yardımcınız olsun , iyi şeyler düşünün ..

Selam kızlar daha önce burada yazıdığım 3lü tarama testi sonucunda günlerce ağladığımı büyük bir kabus gibi evimize çöktüğünü anlatmaya çalışmıştım.Amniyo senteze kadar uzanan yol ve bebeğimizi 100 de 1 de olsa düşük olma şansına bırakmıyaraktan yaptırmadığımız test.Elhamdülillah,Allah'a sonsuz şükürler olsun ki bugün 4.ayına giren sağlıklı bir bebişim var.O kadar kabus yalan oldu gitti.Yok sakat olacak,yok omirilik açığı olacak vs ve amniyosenteze kadar uzanan yol.Hiç kimse 3 lü teste inanmasın gidip varsa yakınlarda 2.düzey ultrason yaptırın.3 boyutluymuş 4 boyutluymuş bunlara sakın inanmayın.Para tuzağı bunlar.Bugün sağolsun üniversitelerin araştırma hastanelerinde sigortalılara ücretsiz bakılıyor.A dan Z ye her şeyi belirtiliyor.2.düzey ultrason dahi.Allah bebek bekleyen annelere ve benimle beraber burada üzülen ve sevinen herkese benim oğluşum gibi hayırlı vede sağlıklı bebekler nasip etsin.AMİN.Hiç kimse testlere aldanmasın.üzülmesin..

slmar dörtlü testte 1/92 ihtimalle a.s. olmadım 2 .düzeyde hiç bir sorun çıkmadı
5. ayı bitti hamileliğimin
bebeğim gayet sağlıklı bunu hissediyorum

ben 3 lü test yaprırdım riskli yüksek risk çıktı 3 tene ayrı doktora gıttım 1 tanesı 4 lü test istedı onuda yaptırdım onun sonucuda 1.204 çıktı bundada risk çıktı. 3 lü kadar yüksek çokmadı 3 lü 1.21 çıkmıştı .inanmak istemıyorum aslında ama kafama takılmıyor değil amnıyosentez yaptırmak istemıyorum doktor zaten detaylı ultrasondan baktı bebek normal dedı gerek görmedı 4 lü test istedı . bundan sonra ne dıyecek doktor merak edıyorum arkadaşlar fikri yada bu konu hakkında bılgısı olan lütfen cevap bekliyorum :(

4 lüde de risk çıkarsa a.s. isteyecektir bende de öyle oldu
4 lü genelde riskli çıkıyomuş
a.s. olmak istemiyorsan olma derim

Geçmiş olsun canım kaç haftalık hamilesin benim üçlü riskli çıktı 1/195 riskli dedi doktor apar topar amiyosentez yaptırın dedi hemen yaptırdık ama sonuç daha belli değil çıkmadı sonuçum. A.s olmak kolayda sonuçu beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

canım 18 haftalık hamileyim bizde yaptırdık korktuğum gibi olmadı allahtan acımadı hiç hissetmedim bile ama beklemek cok kötü 3 haftamız var daha :( zaman geçmek bılmıyor sankı. inşallah hepimizin sonucu iyi cıkar da rahatlarız

Arkadaşım nasılsın ne durumdasın bizi haberdar et:44: bugün as sonucun çıkacaktı inşallah herşey yolundadır :16:

Hala hastanedeyiz canım dünden beri lekelenmelerim durdu ama yinede korkuyorum gelir diye.bebekler hareket ediyor müşade altında bekliyorum. Dün birkaç gn sonra ultrasonda bakarız dediler 1 gnde çok bişe değişmez dediler.A/S de aradık çıkmamış Pazartesi ara dediler doktorda sonucu bekliyor. İdrarımda enfeksiyon varmış böyle şimdilik canım...

dün yaptırdık bakalım allahın izniyle hayırlı haber alırız inşallah. senın 4 lüdeki riskin kaçtı canım

benim 1/92 çıkmıştı dörtlü , bişey yaptırmadık detaylıya girdim sorun çıkmadı ama kesin sonucu a.s. veriyo tabi
iyi yapmışsın en azından için rahat olur, eminim hiç bişey çıkmicak hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Amniyosentez sonucum temiz çıktı:)) yarın sabah fetal ekoya gircem çok rahatladım ama sütununuzda normal olduğunu öğrenirsem dahada rahatlıcam.şoktayım şuanda Allah evlatlarımızı bize bağışlasınn...

Çok teşekkür ederim canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Dualarınız içinde çok teşekkür ederim.inşallah yarın ultrasonda da herşey yolunda olur...

Amniyosentez sonucum temiz çıktı:)) yarın sabah fetal ekoya gircem çok rahatladım ama sütununuzda normal olduğunu öğrenirsem dahada rahatlıcam.şoktayım şuanda Allah evlatlarımızı bize bağışlasınn...
mukguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok sevindim inan çok sevindim rabbime bin şükür temiz sonucun inan eşimi bile arayıp söyledim senden bahsetmiştim seni soruyordu sonuç ne oldu diye:) mukgu bu arada çok geçmiş olsun bu zorlu sürecide bir atlattınmı allahın izini ile yavrularını kucağına alıcan
mukgu senin bebeyinin ense kalınlığı kaç çıkmıştı ay çok sevindim gözün aydıııın:52::52:

mukguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok sevindim inan çok sevindim rabbime bin şükür temiz sonucun inan eşimi bile arayıp söyledim senden bahsetmiştim seni soruyordu sonuç ne oldu diye:) mukgu bu arada çok geçmiş olsun bu zorlu sürecide bir atlattınmı allahın izini ile yavrularını kucağına alıcan
mukgu senin bebeyinin ense kalınlığı kaç çıkmıştı ay çok sevindim gözün aydıııın:52::52:

:))çok şükür canım çok şükür temiz çıktı. Bende tam yaşamadım sevincimi aklım bebeğin suyunda inşallah düzelmiştir.ama çok şükür ki bu temiz çıktı.en yüksek 3.9 mm ölçmüşlerdi canım.inşallah Allah'ın izniyle sağsağlim kavuşalım bebeklerimize cinsiyetleri kesinleşti mi senin.senin nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah.

:))çok şükür canım çok şükür temiz çıktı. Bende tam yaşamadım sevincimi aklım bebeğin suyunda inşallah düzelmiştir.ama çok şükür ki bu temiz çıktı.en yüksek 3.9 mm ölçmüşlerdi canım.inşallah Allah'ın izniyle sağsağlim kavuşalım bebeklerimize cinsiyetleri kesinleşti mi senin.senin nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah.
benim de ilk ölçüm 3.5 di inan çok sevindim sonucuna allahın izini ile hiç bir sorun olmadan alıcan yavrularını kucağına ,
benim kilerin cinsiyetleri kesinleşti ikisi de erkek geçen hafta gittim dr dr yarım saat muayene etti kalplerine baktı büyük delikler ve büyük kalp sıkıntıları 17. haftada fark ediliyor dedi ama çok şükür bişi çıkmadı 20. haftada daha net olacak herşey diyer randevum 18 gün sonra inşallah detaylıda iyi çıkar bide kalbe bişi çkicem dedi tam aklımda dedil oda iyi çıkarsa allahın izini ile sağlıklı yavrularım şimdilik

benim de ilk ölçüm 3.5 di inan çok sevindim sonucuna allahın izini ile hiç bir sorun olmadan alıcan yavrularını kucağına ,
benim kilerin cinsiyetleri kesinleşti ikisi de erkek geçen hafta gittim dr dr yarım saat muayene etti kalplerine baktı büyük delikler ve büyük kalp sıkıntıları 17. haftada fark ediliyor dedi ama çok şükür bişi çıkmadı 20. haftada daha net olacak herşey diyer randevum 18 gün sonra inşallah detaylıda iyi çıkar bide kalbe bişi çkicem dedi tam aklımda dedil oda iyi çıkarsa allahın izini ile sağlıklı yavrularım şimdilik

Çok sağol canım.fetal eko mu dedi yarın ben gircem bakalım kalplerine bakılacak.seninde benim gibi iki erkek demek.allah bizlere bağışlasın onları canım sevincimi tam yaşarım inşallah bir türlü tam rahatlayamadık Allah hayırlısını versin hakkınızda.

Back
X