- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #1.941
Merhaba arkadaşlar bugün akşam üzeri taburcu oldum.bebeklerin kalplerinde de bir sorun çıkmadı çok şükür. Suyuda azalmış ama yok değil dedi evde istirahat etcem.inşallah bunuda atlatırız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bugün akşam üzeri taburcu oldum.bebeklerin kalplerinde de bir sorun çıkmadı çok şükür. Suyuda azalmış ama yok değil dedi evde istirahat etcem.inşallah bunuda atlatırız.
Çok şükür arkadaşım bu zor günleride atlattın.inşallah bundan sonra hiç bi sıkıntı olmadan kavuşursun yavrularına.a.s sonucunu nasıl öğrendiniz telefonlamı gidip aldınızmı? Benim ogünn kalbim duracak gibi olmuştu
canım çok geçmiş olsun allah yavrularını sana bağışlasın bol bol da su iç çok işe yarıyor inan günde en az 2 lt bebeyin suyu böylece tamamlanırmış bede su için ce kan hızlı çalıştığı için vicut kendini yenilermiş bebeyin keseside dahilMerhaba arkadaşlar bugün akşam üzeri taburcu oldum.bebeklerin kalplerinde de bir sorun çıkmadı çok şükür. Suyuda azalmış ama yok değil dedi evde istirahat etcem.inşallah bunuda atlatırız.
evet o çekilecek 20. haftamda inşallah onda da bir sorun çıkmaz sa çok şükür bu zor dönemide atlatmış olucazÇok sağol canım.fetal eko mu dedi yarın ben gircem bakalım kalplerine bakılacak.seninde benim gibi iki erkek demek.allah bizlere bağışlasın onları canım sevincimi tam yaşarım inşallah bir türlü tam rahatlayamadık Allah hayırlısını versin hakkınızda.
Slm arkadaşlar dün a.s sonuçumu aldım temiz çıktı çok şükür . Sonuç bekleyen tüm anne adayların sonuçları ii çıkması dileğiyle....
merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 1 ya önce yaptırmıştım amniyosentez. çok şükür bugün sonucunu aldık,temiz çıktı.tabi sonuçlarımı ben adanada olamadığım için annem aldı.doktor cinsiyetini söylememiş. normalde öğrenilmiyor mu cinsiyet de. hiiiç önemi yok benim için ama merak işte :) şu 1 ay ne yaşadığımı bir ben bir allahım bilir.allahım hepimize bebişlerimizi sağ salim doğurmayı nasip etsin amin. bu arada anneannesinin dediğine göre kağıtta x ve ye cinsiyet hormonları : 22,am xy, d... falan yazıyor dedi.
Merhaba canım gözün aydın hayırlı olsun. Benim bebeklerimin cinsiyetine amniyosentezden önce 4 doktorda erkek demişti. amniyosentez sonucunda da senin ki gibi x ve y cinsiyet kromozomları yazıyordu.senin bebeğinde erkek olabilir o zaman.:)
Merhaba,
dün 4 test sonucumu aldım 1:129 çıktı. Doktor bu rakamın çok düşük olduğunu amniosentez yada prena test yaptırmaya karar vermeme gerektiğini söyledi. Neye karar vermeme lazım bilemedim. Hiç bir şekilde sonlandırmayı düşünmediğim için a.s. yaptırmak istemiyorum zaten daha önce 3 tane düşüğüm oldu bu operasyondan sonra bunu da kaybedersem çok üzülürüm. Prenatest 2500 TL imiş. Haftaya cuma ayrıntılı ultrasonda bakacak ondan sonra karar vermeyi düşüyorum. Bebişin ense kalınlığı, burun kemiği ve ölçüleri hep normal gözüküyor ultrasonda. Ama bu şüphe beni öldürecek...
merhaba
benim 4 lü test sonucum 1:92 as olmak istemedim ve prena testte pek güvenedim onuda olmadım (için bize 2.000 tl fiat verdiler ) , detaylıda bişey çıkmadı , şuan 24.haftadayım , ultrasında hiç bir sorun görünmüyor ve bende bebeğimle doğumu bekliyorum ,sağlıklı doğucağına eminim:)
eğer detaylıda bişey çıkmazsa takma kafana derim ben :) allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Merhaba,
dün 4 test sonucumu aldım 1:129 çıktı. Doktor bu rakamın çok düşük olduğunu amniosentez yada prena test yaptırmaya karar vermeme gerektiğini söyledi. Neye karar vermeme lazım bilemedim. Hiç bir şekilde sonlandırmayı düşünmediğim için a.s. yaptırmak istemiyorum zaten daha önce 3 tane düşüğüm oldu bu operasyondan sonra bunu da kaybedersem çok üzülürüm. Prenatest 2500 TL imiş. Haftaya cuma ayrıntılı ultrasonda bakacak ondan sonra karar vermeyi düşüyorum. Bebişin ense kalınlığı, burun kemiği ve ölçüleri hep normal gözüküyor ultrasonda. Ama bu şüphe beni öldürecek...
merhaba kızlar nasılsınız benim 1 haftadır dünyam karardı( 4 lü test sonucum malesef pozitif çıktı doktorum ayrıntılı ultrasona gönderdi ordada 4 lü testi destekler bulgulara rastlandı çocuğum down sendrolmu olabilirmiş moralim çok bozuk resmen yıkıldm pazartesi 8.30 da amniyosentez yaptrcam yoksa 4 ayı geçiremem ben
((nolur benim için bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin...sizlerinde canını sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim içim daralıyor....