Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Merhabalar,ben siteye yeni üye oldum,geçtiğimiz pazartesi bende amniyo oldum.
RABBıM bu yolda bekleyen herkesin veinşallah benimde yüzlerimizi güldürür..

Merhabalar,ben siteye yeni üye oldum,geçtiğimiz pazartesi bende amniyo oldum.
RABBİM bu yolda bekleyen herkesin veinşallah benimde yüzlerimizi güldürür..

inşallah hayırlı haberler alırsın canım. ben 3 ay önce oldum. risk 1/106 dı. amniyo oldum ve rahatladım. zaten hemen hemen herkesin iyi çıkıyor. gönlünü ferah tut..

slm benımde 1.260 cıktı sonucum ve amnıyo yaptırmamı soyledı doktorum sınırı bılen varmı çokmu yuksek merak edıyoruz lütfen cvp yazın
canım öncelikle geçmiş olsun. sınır 1/350 ama benim ikilide 1/106 çıkmıştı. üçlü teste 1/2100 detaylı ultrasonda hiç bir problem çıkmadığı halde amniyo dedi dr.um. prof. atıl yüksele yaptırdık. sonuç iyi çıktı. senin değerinde riskli ama korkucak bişey yok. genelde risk çıkıyor. yaşında etkisi var. ben 32 yaşındayım. 30 lu yaşlardaysan risk değeri çıkıyor hep. senin bu sonuç ikilide çıktıysa zaten 16. haftadan önce yaptıramazsın amniyoyu. 16. haftada 3 lü taramayla birlikte detaylı ultrason da yaptırırsın.. bu sonuçları iyi bir dr a göster. özellikle üniversite de prof olan . cerrahpaşada prof. atıl yüksel, çapada prof. hayri ermiş, prof. rıza madazlı bu konuda çok uzmanlar. şimdiden randevu talep etmen gerekiyor. bizim -2010 da amniyosentez yaptıranlar - diye bi topiğimiz var burada onu oku birçok kişi aynı durumda.
hakkında hayırlısı neyse o olsun. ama tres yapma çünkü biz çok yaptık ama boşunaymış..

inşallah hayırlı haberler alırsın canım. ben 3 ay önce oldum. risk 1/106 dı. amniyo oldum ve rahatladım. zaten hemen hemen herkesin iyi çıkıyor. gönlünü ferah tut..

İnşallah iyi çıkar canım,saol desteğin için..
RABBİM benim durumumda olan herkesin inşallah benimde bebişlerimizin sağlıklı olduğunu öğrenmeyi nasip eder inşallah..

Benim riskim 1:146 çıkmıştı,amniyo sonucunu bekliyoruz,inşallah iyi çıkar..
Üniversite hastanesinde oldum ben sonuç 3 - 4 haftada çıkar dediler,ALLAHIM herkesin bebişine sağlık versin inşallah..
Bizlerde hep iyi sonuçlar alırız inşallah..:Saruboceq:

Beklemek çok zor..
ALLAHIM SAĞLIKLA GÖNDERİR İNŞALLAH YAVRUMU BİZLERE..
Benim gibi bu durumda olupta bekleyen herkese sabır versin RABBİM..
İnşallah sağlık haberlrini alırız bebişlerimizin..

merhaba kızlar benim 2li testimdimde sorun yoktu yani doktorum öyle demişti dün gittiğimde 3lü test yazdı bi kan değerin yüksek çıkmıştı yaptırsan iyi olur dedi anlamadım hani sorun yoktu yaptırdım perşembe alcam sonucu inşallah sorun yoktur amniyosentezden çok korkuyorum çünkü:((

merhaba kızlar benim 2li testimdimde sorun yoktu yani doktorum öyle demişti dün gittiğimde 3lü test yazdı bi kan değerin yüksek çıkmıştı yaptırsan iyi olur dedi anlamadım hani sorun yoktu yaptırdım perşembe alcam sonucu inşallah sorun yoktur amniyosentezden çok korkuyorum çünkü:((
:1rolleyes:

arkadaşlar bende bugün 2 testin sonucunu aldım 1.82 risk oranı olduğunu aminosentez istedi moralimi bozmuyorum allahtan gelen herşeye razıyım tabiki bebeğimin sağlıklı olması için çok dua edeceğim sizde benim için dua edermisiniz arkadaşlar

Selam ikili üçlü testler hiç moralinizi bozmasın... Benim arkadaşımın 3 lü testi riskli çıktı aminosenezi normal çıktı..... Aminosenez yaptırın sakın korkmayın inanın hiç korkulacak bir şey değil 1 dakika bile sürmüyor o işlem.... Ben ne ikili nede üçlü test yaptırmadım direkt aminosentez yaptırdım.....

Arkadaslar benimde trimosy 21 riski 1:56 epey yuksek ama ben moralimi hiç bozmadım daha az önce elime gecti sonuç görümcem ankara da dr . Tanıdığı bir dr a test sonuclarımı gönderdim biraz önce . Buyuk ihtimalle ankaraya gidip orada yaptırıcam amniyosentezi gerci hiç bir korkum endişem yok eşim görumcem kayınvalidem falan benden telaşlı sonucta bu testler teşhis amaçlı değil amniyosentezi de biliyorum ki ankaraya gittiğimde bu konuda uzman biri yapıcak lütfen sakin olun bebeğinizi düşünün sonucu bilmeme rağmen size güzel haberler vermek dileği ile allah hepimize sağlıkla kucagımıza versin bebişlerimizi

arkadaşlar ikili ve üçlü testler sonuç değil sadece riski gösteriyor size burada ne yüksek riskler gördük hep amniyosentez sonuçları temiz çıktı. ben o yüzden tarama testlerini yaptırıp moralimi bozmadım hiç direk amniyosentez yaptırıp bebeğimin sağlığını öğrendim.amniyosentezde korkulacak hiçbir şey yok basit ve ağrısız bir işlem çok kısa sürüyor. amniyosentez yaptıracak olanlar korkmasın ama bu konuda uzman olduğuna inandıkları kişiye yaptırsınlar.allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Back
X