iyi akşamlar arkadaşım.belki bu topikte yazdıklarımızı okumuşsundur.Ense kalınlığı için risk 3 mm ve üstü.12. haftada ancak cvs yapılabilir( bebeğin kordonundan kan alma işlemi) ki gayet riskli ve bazen de sonuç vermeyen bir işlem.Amniyosentez ise 16. haftadan önce bebeğin hücreleri henüz bebeğin suyuna karışmadığı için sonuç vermiyor.16. haftadan önce yapılmıo amniyosentez ya da sonuç vermio.Ayrıca bebeğinin ense kalınlığı artmayabilir belli olmaz.kafanı bulandırma.Allahın izniyle her şey iyidir. burun kemiği gözlendi mi gerçi o bile erken.ense kalınlığı ve burun kemiği için ölçme haftası 11-14. haftalar arası[/QUOTE/]
zaten cvs yaptirmam amniyo icinde bilmiyorum henuz cok erken gerek kalmaz umarim. burundan falan bahsetmedi zAten ben 10haftadayim bebegim buyuk 11de kocamandi gordum bize cekmis

ultrason goruntu verdi ama bembeyaz net cikmamis burnuna bakmaya calisirdim . randevuya gidince ikili test yapilir belki sonuc iyi olur bu dr yanlis olcmus olsun diye dua ediyorum bebegin haftayida her dr baska soyluyorya.