Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

bu tarama testleriyle içimize bir kurt düşürüyorlar benimde ense kalınlı 0,8 mm burnu var ultrasonda iyi ama kan sonuçlarım kötü çıktı 15 gündür kabustayım sanki.amniyosentezi bira an önce olmak istiyorum ama sanki zaman geçmiyor resmen psikolojim alt üst oldu.

aynen... sizinle aynı durumdayız inşallah sonucumuz iyi çıkarrr,ben cumartesi a.s. olucam bir aksilik çıkmazsa çarşambaya kadar belli olur.burdan paylaşırım tabi sizin negatif sonucunuzuda duymak isterim gerçi buraya yazan bütün arkadaşların sonuçları negatif çıkar inşallah. hangi ilde ve nerde yaptıracaksınız?

aynen... sizinle aynı durumdayız inşallah sonucumuz iyi çıkarrr,ben cumartesi a.s. olucam bir aksilik çıkmazsa çarşambaya kadar belli olur.burdan paylaşırım tabi sizin negatif sonucunuzuda duymak isterim gerçi buraya yazan bütün arkadaşların sonuçları negatif çıkar inşallah. hangi ilde ve nerde yaptıracaksınız?

inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ve kurtuluruz artık bu stresten. ben izmirdeyim doktorumun özel bi merkezi var orda yaptırıcam siz nerdesiniz

bizimde özel bi labaratuvara gidecek ama biz fiyat bile sormadık yalnız 1500 çok fazla değilmi normalde okadar olmuyor diye biliyorum

içinde neler var bilmiyorum açıkçası ayrıntılı öğrenince yazarım,bence gitmeden öğreninde hazırllıklı gitmiş olursunnn,açıkçası ben öğrenmeseydim orda şaşırırdım

içinde neler var bilmiyorum açıkçası ayrıntılı öğrenince yazarım,bence gitmeden öğreninde hazırllıklı gitmiş olursunnn,açıkçası ben öğrenmeseydim orda şaşırırdım

evet arayıp sormak lazım ben en fazla 800 falan olur diye düşünüyorum 1500 nerdeyse bir doğum parası kaldiki üniversite hastanelerinde 75 tl 100 tl gibi fiyatlara yapılıyor. doktorunuz prof sa eger ondan da fiyat yüksek olabilir.

ben de çarşamba günü amniyosentez yaptırıcam fish yöntemiyle fiyatı tam olarak ben de bilmiyorum ama sanırım fish için normla ücretten sonra 200 lira fazla vermke gerkiyormuş. fish yöntemiyle 3 günde trizomi 18 13 ve 21 e ve cinsiyet kromozomlarına bakılıyor sonradan çıkanlar daha ayrıntılı olanlar ama beklemek çok zor 3 hafta nasıl dayanılır fish yöntemi en azından biraz rahatlatır diye düşünüyorum.

Ben amniyosentez ve fish icin 2000tl ödedim her yer farklı olabilir sonuç 3 günde geliyor ben beklememek icin fish tercih ettim benim zaten harmony testle down Sendromu olduğu belliydi fish de de trizonomi 13 18 ve 21 yazıyor o da down Sendromlu geldi fakat tabi sizin durumunuzu bilemiyorum benim zaten sonuç belli olduğu için doktor bana fish önerdi beklememek için sizin kesin tanı yoksa fish yaptirmayabilrsiniz sonuçta kötü gelecek diye birşey yok ki umarım iyi gelir hiç kimseye kötü bir sonuç gelmesini istemem çünkü gerekceten insan o anda yıkılıyor dünyası karariyor çok kötü bir psikolojisi Rabbim kimseye yasatmasin

Fiyatlar çok yüksek geldi bana. Tabi insanın gözü öyle bir durumda para görmüyor ama. Ben Çapa istanbul tıp fakültesinde oldum, sadece 20-30 tl katkı payı ödedim. Sonucum 3 haftada çıktı. Tabi orada sıra beklememek için bir profesörün özel muayenesine gitmek gerekiyor. Ben şahsen özel bir tıp merkezine güvenemezdim. Ne olursa olsun tıp fakültesinde olmalı diye düşünüyorum. İnşallah herkes hayırlı haberler alır...

Ben amniyosentez ve fish icin 2000tl ödedim her yer farklı olabilir sonuç 3 günde geliyor ben beklememek icin fish tercih ettim benim zaten harmony testle down Sendromu olduğu belliydi fish de de trizonomi 13 18 ve 21 yazıyor o da down Sendromlu geldi fakat tabi sizin durumunuzu bilemiyorum benim zaten sonuç belli olduğu için doktor bana fish önerdi beklememek için sizin kesin tanı yoksa fish yaptirmayabilrsiniz sonuçta kötü gelecek diye birşey yok ki umarım iyi gelir hiç kimseye kötü bir sonuç gelmesini istemem çünkü gerekceten insan o anda yıkılıyor dünyası karariyor çok kötü bir psikolojisi Rabbim kimseye yasatmasin
Evet canim ben de yeni ogrendim fish yontemiyle toplam 1400 mus bizimkide

Fiyatlar çok yüksek geldi bana. Tabi insanın gözü öyle bir dupara görmüyor ama. Ben Çapa istanbul tıp fakültesinde oldum, sadece 20-30 tl katkı payı ödedim. Sonucum 3 haftada çıktı. Tabi orada sıra beklememek için bir profesörün özel muayenesine gitmek gerekiyor. Ben şahsen özel bir tıp merkezine güvenemezdim. Ne olursa olsun tıp fakültesinde olmalı diye düşünüyorum. İnşallah herkes hayırlı haberler alır...
Ben 3 hafta beklemeye dayanamam
Beklemeye sabrim kalmadi artik fish yaptirip hemen ogrenmek istiyyorum omrumden omur gitti resmen cok uzgunum insallah sonucum iyi cikar

Merhaba...Bebeğimiz 3 aylık oldu cinsiyetini öğrenme ümidi ile hastahaneye gittik bebişimiz de 5.2 mm ense kalınlığı tespit edildi. Doktorumuz da ultrason sonuçlarına bakarak Down sendromu riski var diyerek ikili test yapmamızı istedi.

Bir yanlışlık vardır diyerek Özel hastahaneye gittik hemen uzman doktorda aynı şeyi söyledi ve hastahane de ki profa yönlendirdi bizi. Profun yaptığı detaylı Ultrason da ise 5.54 mm ense kalınlığı, tüm vucutta ödem çıktı. Burun kemiği çıkıntısı %5'in altında olsa da var tanısı koyuldu ayrıca kalp atış hızının da fazla olduğu (180) belirtildi. Prof bizden en kısa zaman da cvs yapılmasını istedi. 5 gün sonra İnşaAllah cvs yaptırmış olacağız.

Arkadaşlar aranızda benzer teşhisler konulmuş olup sağlıklı bebeği olan var mı?

Merhaba...Bebeğimiz 3 aylık oldu cinsiyetini öğrenme ümidi ile hastahaneye gittik bebişimiz de 5.2 mm ense kalınlığı tespit edildi. Doktorumuz da ultrason sonuçlarına bakarak Down sendromu riski var diyerek ikili test yapmamızı istedi.

Bir yanlışlık vardır diyerek Özel hastahaneye gittik hemen uzman doktorda aynı şeyi söyledi ve hastahane de ki profa yönlendirdi bizi. Profun yaptığı detaylı Ultrason da ise 5.54 mm ense kalınlığı, tüm vucutta ödem çıktı. Burun kemiği çıkıntısı %5'in altında olsa da var tanısı koyuldu ayrıca kalp atış hızının da fazla olduğu (180) belirtildi. Prof bizden en kısa zaman da cvs yapılmasını istedi. 5 gün sonra İnşaAllah cvs yaptırmış olacağız.

Arkadaşlar aranızda benzer teşhisler konulmuş olup sağlıklı bebeği olan var mı?[/QUOT

Sonucun inşallah çok iyi çıkar canım inan seni şuan çok iyi anlıyroum çok zor bir durum ben de 3 haftadır aynı derdi çekiyorum benim ultrason bulgularım normal fakat kan testim kötü çıktı. Ben çok araştırdım çok okudum ve genelde herkezin iyi sonuç aldığını gözlemledim inşallah bizimkide iyi sonuçlanır ve rahata kavuşuruz. Sen ikili test yaptırdın mı sonucun orda nasıl çıktı yoksa direk cvs mi yaptıracaksın

Canım senin durumuna da çok üzüldüm allah sabrını versin en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.

Sonucun inşallah çok iyi çıkar canım inan seni şuan çok iyi anlıyroum çok zor bir durum ben de 3 haftadır aynı derdi çekiyorum benim ultrason bulgularım normal fakat kan testim kötü çıktı. Ben çok araştırdım çok okudum ve genelde herkezin iyi sonuç aldığını gözlemledim inşallah bizimkide iyi sonuçlanır ve rahata kavuşuruz. Sen ikili test yaptırdın mı sonucun orda nasıl çıktı yoksa direk cvs mi yaptıracaksın

Sende mi CVS olacaksin? İnsaAllah iyi cikar. Detayli ultrasondan sonra direk cvase geçiş yaptik.

Arkadaşlar aranızda benzer teşhisler konulmuş olup sağlıklı bebeği olan var mı?
Sonucun insallah cok iyi cika
Sende mi CVS olacaksin? İnsaAllah iyi cikar. Detayli ultrasondan sonra direk cvase geçiş yaptik.
Yok benim amniyosentez olcak

Evet canım fiyat çok yüksek gelmiş olabilir fakat benim bırak uc hafta beklemeyi üç gün beklemeye bile sabrim kalmamıştı doğru söylüyorsun üni hastaneleri bu işi bedava yapıyorlar fakat bana bir ay sonra sonuç vereceklerini söylediler ben o kadar bekleyemezdim o yüzden gözüm parayı falan görmedi ak akçe kara gün içindir deyip yaptırdım ben iyi günde parayı ne yapayım bana para böyle zamanda lazım tabi herkesin fikri ayrı her fikre saygım var

OTE="hamdes, post: 38413786, member: 458460"]Canım senin durumuna da çok üzüldüm allah sabrını versin en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.[/QU
Teşekkür canım, inşallah senin de sonucun iyi çıkar

yaşınız kaç? down normalde 35 yaş üstüne oluyor diye biliyorum..bebeğiniz kaç haftalık..kararınız ne olacak? geçmiş olsun..

Back
X