Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

olivierzamanda : 38416958 .!.:
Evet canım fiyat çok yüksek gelmiş olabilir fakat benim bırak uc hafta beklemeyi üç gün beklemeye bile sabrim kalmamıştı doğru söylüyorsun üni hastaneleri bu işi bedava yapıyorlar fakat bana bir ay sonra sonuç vereceklerini söylediler ben o kadar bekleyemezdim o yüzden gözüm parayı falan görmedi ak akçe kara gün içindir deyip yaptırdım ben iyi günde parayı ne yapayım bana para böyle zamanda lazım tabi herkesin fikri ayrı her fikre saygım var
Zaten boyle bi zamanda parayi gozumuz gormeyecegi icin fiyatlar bukadar yuksek tutuluyor ben de 1400 vericem carsambaya inan benimde bekleyecek gucum kalmadi.

yaşınız kaç? down normalde 35 yaş üstüne oluyor diye biliyorum..bebeğiniz kaç haftalık..kararınız ne olacak? geçmiş olsun..
Canım 16 haftalık yasima gelince 35 yeni doldurdum tam doğum günümde öğrendim sonucu hayatımdaki en kötü doğum günü oldu kara gelince kararsızlık psikolojik olarak devam etmek mantıklı olarak sonlandirmak çok zor Rabbim kimseyi bu kararı vermek zorunda birakmasin eşim de ben de ne yapacağız bilemiyoruz dini vebali çok büyük üstelik o bizden Bir parça of offfffffff çok zor millet normal çocuğu gidip aldırıyor çocuk istemiyoruz diye nasıl yapabiliyorlar anlamiyorum ben özürlü olduğunu bile bile kiyamiyorum haksızlık bu diyesim geliyor ama isyan etmek istemiyorum kime isyan edeyim takdiri ilahi eşim kararı bana bıraktı

TE="hamdes, post: 38421591, member: 458460"]Zaten boyle bi zamanda parayi gozumuz gormeyecegi icin fiyatlar bukadar yuksek tutuluyor ben de 1400 vericem carsambaya inan benimde bekleyecek gucum kalmadi.[/QUOTE]
İnşallah iyi haberler alırsın canım

Canım 16 haftalık yasima gelince 35 yeni doldurdum tam doğum günümde öğrendim sonucu hayatımdaki en kötü doğum günü oldu kara gelince kararsızlık psikolojik olarak devam etmek mantıklı olarak sonlandirmak çok zor Rabbim kimseyi bu kararı vermek zorunda birakmasin eşim de ben de ne yapacağız bilemiyoruz dini vebali çok büyük üstelik o bizden Bir parça of offfffffff çok zor millet normal çocuğu gidip aldırıyor çocuk istemiyoruz diye nasıl yapabiliyorlar anlamiyorum ben özürlü olduğunu bile bile kiyamiyorum haksızlık bu diyesim geliyor ama isyan etmek istemiyorum kime isyan edeyim takdiri ilahi eşim kararı bana bıraktı

ah canım ya okurken tüylerim tiken tiken oldu..işte gerçek anne sensin..eşin kararı sana verdiyse düşün derim..tabiki o senin bir parçan..sen bilirsin..ama ilerisi için kendini güçlü hissediyormusun..benim komşum vardı..o da down olduğunu...bilmiyordu..test ve amnisenteze karşı çıktı..doktor rısk var demiş..ama anne olduğu için her şey kabulüm dedi..2 kızı vardı..sonuncu down oldu ama erkekti..kadın hazır değildi şok oldu..1 yıl kadar psikolojik tedavi gördü..bakımı çok zor diyordu...büyümede hep geri kalıyor..sürekli hastanede yatıyorlardı..sık sık hastalanıyordu..hep ağlıyordu..bir türlü alışamadı..o kadını görünce çok kötü oluyordum..yanlış anlama..anlatmak istedim..kararı kendin verirsin..:cry:

TE="hamdes, post: 38421591, member: 458460"]Zaten boyle bi zamanda parayi gozumuz gormeyecegi icin fiyatlar bukadar yuksek tutuluyor ben de 1400 vericem carsambaya inan benimde bekleyecek gucum kalmadi.
İnşallah iyi haberler alırsın canım[/QUOTE]
TE="hamdes, post: 38421591, member: 458460"]Zaten boyle bi zamanda parayi gozumuz gormeyecegi icin fiyatlar bukadar yuksek tutuluyor ben de 1400 vericem carsambaya inan benimde bekleyecek gucum kalmadi.
İnşallah iyi haberler alırsın canım[/QUOTE]
Boyle bi karar vermek dunyanin en aciseyi yasamayan bilemez . Canim senin testlerin nasildi ense kalinligi kacti ultrasonda nasil gorinuyodu.biran once karar vermelisin canım gun gectikce buyuyor cunku.allah korusun bizim sonucumuz kotu cikarsa bi sonlandiricaz onu hasta olarak dunyaya getirip onabu kotulugu yapamayiz diye düşündük. Ama dusunmesi bilesaatlerce aglamama yetiyo. Cok zor cok

arkadaşlar merhaba, cumartesi amniyo sentez yaptırdım,inşallah salı akşamı ya da çarşamba sonuç belli olacak,umarım hepimizin sonucu iyi gelir

canım inan çok üzüldüm, Allah yardımcın olsunnn,sabrını versin. bunu burda yazarken yazmak olsun diye değil amniyo sentez yaparken hissettiklerimle yazıyorum.karar çok zor gerçekten, kararın her ne olursa olsun ben seni eleştiremiyorumm,eleştirenleri de anlayamıyorummm insan yaşamadan karşısındakini anlamıyor.

merhaba hamişler,
selam hamişler...
amniyo sentez yaptırmıştım cumartesi günü, sonucum az önce açıklandı ve temiz çıktı,çok mutlu oldummm.Allah sizlerinkinide temiz çıkarsın, inanın tüm amniyosentezlilere dua ediyorum, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Tama
merhaba hamişler,
selam hamişler...
amniyo sentez yaptırmıştım cumartesi günü, sonucum az önce açıklandı ve temiz çıktı,çok mutlu oldummm.Allah sizlerinkinide temiz çıkarsın, inanın tüm amniyosentezlilere dua ediyorum, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin[/QUO Canimmmm inan cok sevindimmm darisi basima insallah hadi mutlu mutlu tadini cikar

merhaba hamişler,
selam hamişler...
amniyo sentez yaptırmıştım cumartesi günü, sonucum az önce açıklandı ve temiz çıktı,çok mutlu oldummm.Allah sizlerinkinide temiz çıkarsın, inanın tüm amniyosentezlilere dua ediyorum, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Gözünüzaydın Allah hep böyle hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bana da amniyosentez dedi ama korktum yaptırmadım. Allah ne yazdıysa onunla karşılaşcaz artık.

merhaba hamişler,
selam hamişler...
Canim riskin kaçtı gözün aydın rabbim hayirlisiyla kucağına almayi ve büyümeyi nasip etsin çok mutlu oldum adına

Gözünüzaydın Allah hep böyle hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bana da amniyosentez dedi ama korktum yaptırmadım. Allah ne yazdıysa onunla karşılaşcaz artık.

canım çok teşekkür ederimm.bana da doktor ilk dediğinde ben yaptırmayacam demiştim, amniyosenteze karşı biriydim, ama doktorum beni çok güzel ikna etti,canın acımayacak, şimdiye kadar yaptıklarım herhangi bir sorunla karşılaşmadı ve risk grubunda gözüktüğün için bunu bilerek doğuma girersek daha iyi olur vb...... bayağı bir süre beni ikna etti,ben ve eşimde kabul ettik.korkarak muayenehaneye girdim,hatta iğnenin açılışını ve batırılışını bile görmedim gözümü kapadım canım,ama korkulacak bişey yokmuş,ben gözümde büyüttüğüm için o daha da büüyüdü benim için psikolojik yaniiii,canım sağolsun,benim sonuç her ne çıksaydı ben aldırmayacaktım.

Canim riskin kaçtı gözün aydın rabbim hayirlisiyla kucağına almayi ve büyümeyi nasip etsin çok mutlu oldum adına

canım çok teşekkür ederim.benim beta hcg değerim hep hatama göre yüksek çıkıyordu 3'lü de riskim 1/218 di. 2li dekini hatırlayamadım ama onda da yüksekti dolayısıyla risk grubuna girmiş oluyordum.

Bugun ben de amniyosenteze giriyorum kizlar lutfen benim icin du edin buna cok ihtiyacim var cani yanacak mi diye hic dusunmuyorum bile tek disundugum bebegimin saglikli olmasi.ne olur benim icin dua edin.

S
canım çok teşekkür ederimm.bana da doktor ilk dediğinde ben yaptırmayacam demiştim, amniyosenteze karşı biriydim, ama doktorum beni çok güzel ikna etti,canın acımayacak, şimdiye kadar yaptıklarım herhangi bir sorunla karşılaşmadı ve risk grubunda gözüktüğün için bunu bilerek doğuma girersek daha iyi olur vb...... bayağı bir süre beni ikna etti,ben ve eşimde kabul ettik.korkarak muayenehaneye girdim,hatta iğnenin açılışını ve batırılışını bile görmedim gözümü kapadım canım,ama korkulacak bişey yokmuş,ben gözümde büyüttüğüm için o daha da büüyüdü benim için psikolojik yaniiii,canım sağolsun,benim sonuç her ne çıksaydı ben aldırmayacaktım.

canım çok teşekkür ederim.benim beta hcg değerim hep hatama göre yüksek çıkıyordu 3'lü de riskim 1/218 di. 2li dekini hatırlayamadım ama onda da yüksekti dolayısıyla risk grubuna girmiş oluyordum.
senin. Riskin benimkinden azmis benim 119 da1 cikti çok agladim çok üzüldüm ama amniosentez yaptirmadim cesaret edemedim seni tebrik ederim darisi tüm hamilelerin basina bakalim 4 ayimiz kaldi sonuç ne olacak down sendromlumu degilmi doğumda öğrencem bide bize sorcam size yardci olur musunuz ben 3 lu tarama teztim riskli cikinca bu testi başka bi hastanede tekrarlattim sonuç gayet temiz geldi bu durum nedir sonuçta ikiside benim kanim degilmi niye farklı cikio fikri olan varmi

Merhaba kizlar bize sormak istiyorum 3lu hakkında benim 3lu tarama sonucum119 da 1 riskli cikti bunu duyunca ben başka bi hastaneye gidip testi orda tekrarlattim bu sefer sonucum risksiz temiz cikti bunun anlami nedir kan benim kanim ama sonuç nazil farklı cikio lütfen fikri olan varsa yardim etsin

Merhaba arkadaşlar,

Benim hamileliğimin 21.haftası ama bebekte koroid plexus kisti (16 ve 20 mm) ayrıca birde böbreklerde 4,68 mm genişleme olduğunu söyledi doktor. Amniyosentez için gerek olmadığını anne kolundan alınan kan ile down sendromu incelemesi yapılmasının yeterli olduğunu söyledi. Şuan çok tedirginim. 2 gün once prenatest yaptırdım, bilmiyorum yaptıran ya da duyan var mı? Böyle birşeyle karşılaşan var mı aranızda? Bebekler nasıl sağlıklı mı:(

Teşekkürler hepinize,

Bugun ben de amniyosenteze giriyorum kizlar lutfen benim icin du edin buna cok ihtiyacim var cani yanacak mi diye hic dusunmuyorum bile tek disundugum bebegimin saglikli olmasi.ne olur benim icin dua edin.

canım dua ediyorum sana, inşallah seninde sonucun temiz çıkacakkkk :KK3:

S
senin. Riskin benimkinden azmis benim 119 da1 cikti çok agladim çok üzüldüm ama amniosentez yaptirmadim cesaret edemedim seni tebrik ederim darisi tüm hamilelerin basina bakalim 4 ayimiz kaldi sonuç ne olacak down sendromlumu degilmi doğumda öğrencem bide bize sorcam size yardci olur musunuz ben 3 lu tarama teztim riskli cikinca bu testi başka bi hastanede tekrarlattim sonuç gayet temiz geldi bu durum nedir sonuçta ikiside benim kanim degilmi niye farklı cikio fikri olan varmi

canım biilemeyecem neden farklı çıktıkii ama demekki riskin yüksek çıksaydı ikiside aynı olurdu bu güzel bişey aslındaaa diğer testte risk çıkmaması

Merhaba arkadaşlar,

Benim hamileliğimin 21.haftası ama bebekte koroid plexus kisti (16 ve 20 mm) ayrıca birde böbreklerde 4,68 mm genişleme olduğunu söyledi doktor. Amniyosentez için gerek olmadığını anne kolundan alınan kan ile down sendromu incelemesi yapılmasının yeterli olduğunu söyledi. Şuan çok tedirginim. 2 gün once prenatest yaptırdım, bilmiyorum yaptıran ya da duyan var mı? Böyle birşeyle karşılaşan var mı aranızda? Bebekler nasıl sağlıklı mı:KK43:

Teşekkürler hepinize,

canım çok geçmiş olsun, ben prenatesti duydum o testte sonucu amerikaya gönderiyolar diye biliyorum o da 3 haftada belli oluyor

Bi fikriniz yokmu
Merhaba kizlar bize sormak istiyorum 3lu hakkında benim 3lu tarama sonucum119 da 1 riskli cikti bunu duyunca ben başka bi hastaneye gidip testi orda tekrarlattim bu sefer sonucum risksiz temiz cikti bunun anlami nedir kan benim kanim ama sonuç nazil farklı cikio lütfen fikri olan varsa yardim etsin
fikri olan yokmuş :(

Bu testlerin bi garantisi yok canım on labarativara yaptirsan 10 farkli sonuc cikiyor. Ben bu gun amniyosrntez oldum cok kolay gecti hic canim yanmadi su anda da iyiyim insallah iki gune sonuclari alcaz hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Back
X