Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

arkadaşlar merhaba 3lü testi bende yaptırıcam fakat merak ettiğim kan verip sonuçlarını alıp kendi doktorunmu ultrasonda bakıyor nasıl yapılıyor test acil bilgi verirmisiniz

Aminosentez yaptıranlar sonuçlarınızı kaç günde aldınız.ben 17 sinde olmuştu daha çıkmadı beklemekden cildircam yaâ .daha çıkmamış haftaha belki oda

Merhaba benimde ikili testim sıkıntılı çıktı Prof dr Murat yayla gittim uştrasonda iyi dedi burun kemiği var kanda dna testi yaptırdık duruma göre altıhafta sonra gelin dedi şimdi sonucu bekliyorum inşallah gğzel haberler alırım

Ben yaptırmadım arkadaşlar. Çok şükür sapasağlam bebeğim oldu şu anda 8 aylık. Milyonda bir ihtimal zaten sorunlu çıkması. Sorunlu çıkarsa aldıracaksanız bebeğinizi yaptırın, yoksa hiç gerek yok.

Gozun aydin canim. Darisi bizim basimiza:) ben de dun ayrintiliya girdim kalpten sonra ayak parmaginda ayrilik var. Ama yine de uzulmiyorum...

ayak parmağında ayrılık ilk defa duydum o ne oluyormuş ya da neye belirtiymiş, valla benim kalpte parlaklık vardı 19. haftada şuan ne oldu hiç bilmiyorum, kafaya takmıyorum, inşallah hepimiz sağlıcakla alıcaz yavrularımızı kucağımıza

ayak parmağında ayrılık ilk defa duydum o ne oluyormuş ya da neye belirtiymiş, valla benim kalpte parlaklık vardı 19. haftada şuan ne oldu hiç bilmiyorum, kafaya takmıyorum, inşallah hepimiz sağlıcakla alıcaz yavrularımızı kucağımıza
Canim down sendromunda bi belirti soft marker deniliyor yani hel downlularda hem de normal bebeklerde olabilirmis:)

Bende iyiyim mayıs başında bi sonraki kontrol onu bekliyorum onun dışında bir sıkıntımız yok kendini üzme sakın hep diyorlarya kapalı bir kutudalar doğuncaya kadar kesin bir şey bilinemiyor bebeklerimizle ilgili hem diyelim down sendromlu olacaklar o zamanda gül gibi bakarız yavrularımıza ama inşallah herkesin çocuğu sağlıklı olur

Kızlar benimde riskim yüksek çıkmıştı. ayrıntılı ultrason tamamen temiz çıkmıştı. 16 mayısta doğumum var. hala kafamda deli sorular.. zaman yaklaştıkça daha da geriliyorum. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur yaa

Kızlar benimde riskim yüksek çıkmıştı. ayrıntılı ultrason tamamen temiz çıkmıştı. 16 mayısta doğumum var. hala kafamda deli sorular.. zaman yaklaştıkça daha da geriliyorum. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur yaa

amiinn, 16 mayıs sezeryan tarihi mi ultrason mu, çok az kalmış, sağlıcakla alcaksın inşallah

Back
X