- 3 Nisan 2016
- 8
- 2
- 6
- 38
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #3.821
8 günde geldi sonuçlar ama inanin vakit geçmek bilmediçook teşekkürler çok beklendin mi sonuç için günler geçmek bilmemiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 günde geldi sonuçlar ama inanin vakit geçmek bilmediçook teşekkürler çok beklendin mi sonuç için günler geçmek bilmemiştir.
3 haftadan iyidir yinede çok sevindim senin adına inşallah benimde güzel çıkar.8 günde geldi sonuçlar ama inanin vakit geçmek bilmedi
İnsallah güzel haberlerinizi aliriz3 haftadan iyidir yinede çok sevindim senin adına inşallah benimde güzel çıkar.
İnşallah canımMerhaba benimde ikili testim sıkıntılı çıktı Prof dr Murat yayla gittim uştrasonda iyi dedi burun kemiği var kanda dna testi yaptırdık duruma göre altıhafta sonra gelin dedi şimdi sonucu bekliyorum inşallah gğzel haberler alırım
Gozun aydin canim. Darisi bizim basimiza:) ben de dun ayrintiliya girdim kalpten sonra ayak parmaginda ayrilik var. Ama yine de uzulmiyorum...Kanda dna testim iyi çıktı çok şükür
Yok canim ona gitmedim. Bi kadin eadyolig buldum ona gittim eyup ekiciye hemen gun vermedi. Ala gittigim dr da iyiydi.Sonucu iyi olanların gözü aydın çok sevindim, ftszynp ayrıntılıya eyüp ekici yemi gittin canım ne yorum yaptı
Gozun aydin canim. Darisi bizim basimiza:) ben de dun ayrintiliya girdim kalpten sonra ayak parmaginda ayrilik var. Ama yine de uzulmiyorum...
Canim down sendromunda bi belirti soft marker deniliyor yani hel downlularda hem de normal bebeklerde olabilirmis:)ayak parmağında ayrılık ilk defa duydum o ne oluyormuş ya da neye belirtiymiş, valla benim kalpte parlaklık vardı 19. haftada şuan ne oldu hiç bilmiyorum, kafaya takmıyorum, inşallah hepimiz sağlıcakla alıcaz yavrularımızı kucağımıza
Canim down sendromuna dair buyuk bulgulardan yok bebegimde ama kucuk bulgular var:) ama genel olarak sagligi iyiymis. Ben de dua edip bekliyorum. Sen nasilsin?Bebeğin nasıl iyi mi her şey yolunda mı peki
Kızlar benimde riskim yüksek çıkmıştı. ayrıntılı ultrason tamamen temiz çıkmıştı. 16 mayısta doğumum var. hala kafamda deli sorular.. zaman yaklaştıkça daha da geriliyorum. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur yaa