Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Bende iyiyim mayıs başında bi sonraki kontrol onu bekliyorum onun dışında bir sıkıntımız yok kendini üzme sakın hep diyorlarya kapalı bir kutudalar doğuncaya kadar kesin bir şey bilinemiyor bebeklerimizle ilgili hem diyelim down sendromlu olacaklar o zamanda gül gibi bakarız yavrularımıza ama inşallah herkesin çocuğu sağlıklı olur
Uzmuyorum canim kendimi her sekilde kabul ettim ben bebegimi. Allaha dua ediyorum sadece hakkimda hayirli olani nasip etsin diye. Konyrolunden sonra yaz bana merak ederim.

Kızlar benimde riskim yüksek çıkmıştı. ayrıntılı ultrason tamamen temiz çıkmıştı. 16 mayısta doğumum var. hala kafamda deli sorular.. zaman yaklaştıkça daha da geriliyorum. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur yaa
Hangi testin riskliydi ve riskin kaçtı sen bizden epey öncesin inşallah sağlıkla gelir bebeğin bize güzel haberler verirsin

SukuSukur bugün aminosentez sonucunu aldım.allahima şükürler olsun bise çıkmadi.umarım bundan sonrda bir sorun çıkmazda kalan 4 aynimi rahat geciririm. Tüm sonuç bekleyenlere sabır diliyorum inşallah herkesin iyi sonuçlanır.saglicakla bebislerimizi kucağimiza aliriz

SukuSukur bugün aminosentez sonucunu aldım.allahima şükürler olsun bise çıkmadi.umarım bundan sonrda bir sorun çıkmazda kalan 4 aynimi rahat geciririm. Tüm sonuç bekleyenlere sabır diliyorum inşallah herkesin iyi sonuçlanır.saglicakla bebislerimizi kucağimiza aliriz
Gozun aydin canim insallah biz de saglikla aliriz kucagimiza evlatlarimizi

16 mayıs sezaryan tarihi kızlar.. ayrıntılı ultrason çok oldu atlatalı çok şükür orada bişey çıkmadı. ama doğum korkusu stres bastırdıkça endişe de arttı. Bişey olsa ultrasonda çıkardı ama demi kızlar :(

Slm arkdaslar araniza yeni katidim bnd 14 haftqlik hamileyim ikili test yaptirmistik test riski yasima gore yuksek ciktu yas riski 1/1034 trisomiy 13/18+NT ise 1:10000 cikti kombine 21riski 1/759 cikti yasim 22 ve ilk gebeligim sizce.bynun riski nw kadar

bayanlar merhaba bende 2 li test yaptrdım ısım vermıyım ama saçpa sapan hep yabancı yazılmış ya doktorum iyi dedi birde sıze sorayım, :KK43:bazen çime sinmeyen birseyler var
PAPP-A 1549 MOM :1.71
HCG 168- MOM :2.00
NT:1.50MM
NB: PRESENT
DOWN SYNDROME RİSKİ : 1:11700
AGE ALONE : 1.1330
TRİSOMY 18 : 1:99000 İŞTE BÖYLE tamam risk değerine baktığında anlaşılıyor ama heryerde mom 1.5 yukarı risk deniliyor

16 mayıs sezaryan tarihi kızlar.. ayrıntılı ultrason çok oldu atlatalı çok şükür orada bişey çıkmadı. ama doğum korkusu stres bastırdıkça endişe de arttı. Bişey olsa ultrasonda çıkardı ama demi kızlar :KK43:
Canim hayırlı dogumlarin olsun ayrıntılı da çıkardı korkma bende ayrıntılı da sıkıntı yoktu şükür kızım sağlıklı darısı sana yaz inş sağlıklı diye şimdi bunları düşünme son zamanların tadını çıkar karnını Sev bol bol

bayanlar merhaba bende 2 li test yaptrdım ısım vermıyım ama saçpa sapan hep yabancı yazılmış ya doktorum iyi dedi birde sıze sorayım, :KK43:bazen çime sinmeyen birseyler var
PAPP-A 1549 MOM :1.71
HCG 168- MOM :2.00
NT:1.50MM
NB: PRESENT
DOWN SYNDROME RİSKİ : 1:11700
AGE ALONE : 1.1330
TRİSOMY 18 : 1:99000 İŞTE BÖYLE tamam risk değerine baktığında anlaşılıyor ama heryerde mom 1.5 yukarı risk deniliyor
teste bir sıkıntı yok güzel bir gebelik yaşa bir istatistik testi zaten

Kontrolümüze gittik bebeğimin kendisi 2 kafası 3 hafta önde biraz iri bir bebek kafa büyüklüğü için doppler ultrasona girdim bir sıkıntı çıkmadı doktora kafa büyüklüğü down sendromu belirtisi midir diye sordum hayır tam tersi downlu bebeklerde gelişim geriliği olur dedi tabi yine yüzde yüz diyemem ama pek benzemiyor dedi bebeğime kavuşmam için zaman azalıyor ama benim endişelerim artıyor

Kontrolümüze gittik bebeğimin kendisi 2 kafası 3 hafta önde biraz iri bir bebek kafa büyüklüğü için doppler ultrasona girdim bir sıkıntı çıkmadı doktora kafa büyüklüğü down sendromu belirtisi midir diye sordum hayır tam tersi downlu bebeklerde gelişim geriliği olur dedi tabi yine yüzde yüz diyemem ama pek benzemiyor dedi bebeğime kavuşmam için zaman azalıyor ama benim endişelerim artıyor[/QUOT
Hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde alirsinn bebegini kucagina insallah.

ARKADAŞLAR MERHABA. Ben geçen hafta ikili test yaptırdım 14. haftamın bitmesine 2 gün var.test sonuçlarım hakkında düşüncenizi acil alabilirmiyim.

test.webp

Doktorunuz daha iyi bilir ama ikili test yüksek riskli kombine riskiniz sınıra yakın büyük ihtimalle amniyosentez tavsiye edecektir doktorunuz , doktorunuz yorumlamadı mı

Arkadaşlar merhaba bende Allah izin verirse kasım annesi olacağım bugün ikili tarama sonucu gösterdim kötü demedi ama papp-a değerini yuvarlak içine aldı şüphelendim 3 lü test için 1 ay sonra tekrar gel dedi açıkcası biraz korktum ilk çocuğum düşük oldu bu bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum resmi yükledim anlayan varsa bi bakabilir misiniz arkadaşlar lütfenn

Eklentiler

• a.webp
    a.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 127
Doktorunuz daha iyi bilir ama ikili test yüksek riskli kombine riskiniz sınıra yakın büyük ihtimalle amniyosentez tavsiye edecektir doktorunuz , doktorunuz yorumlamadı mı

ewet doktor amniyosentez dedi. sonra profesöre gittik ve gösterdik hem muayene oldum. bence sıkıntı çıkmaz kombine yüksek çünkü dedi ikili sadece kan değerlerin ense kalınlığı çok iyi dedi muayenede de tüm organlarını tek tek kontrol ettin.çok iyi durumda dedi. içiniz rahat etsin isterseniz 1 ay sonra 4 lü test yapalım ikna olmazsanız o zaman amniyosentez yaparız dedi. prof. oldukça anlatımı ve bilgisi iyi geldi bana. kadın doğumda denizlide en iyi prof olarak biliniyor. ve tüp bebek ve interfilite üzerine uzman.
inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etisin.

Amin benimde üçlü riskim yüksek bende ayrıntılıya göre amniyosentez yaptırmadım ama beklemek zor insan aklından çıkaramıyor Allah hepimize sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back
X