- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #4.141
Cok sevindim canim gözünüz aydin. Allah saglikla yavrunuzu kucaklamayi nasip etsin
teşekkür ederim canım, insan ne kadar hafifliyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim canim gözünüz aydin. Allah saglikla yavrunuzu kucaklamayi nasip etsin
Bana da cok sey dendi amniyosentez yaptirdim temiz cikti gene supheleri bitmedi dogum yapmadim daha ins sorun cikmazbayanlar 12. haftamda bebegimin ense kalinligi 4,5 mm cikti doktor karnindan su alacam uclu tarama testi yapacam dedi bu durumda olup bebegi saglikli dunyaya gelen var mi doktor kromozom bozuklugu olmasa bile kalbinde sorun vardir dedi yikildim
amniyosentez de kesin cikmiyor mu ki sonuc allah yardimciniz olsun ins sorun cikmadan bebeginizi kucaginiza alirsinizBana da cok sey dendi amniyosentez yaptirdim temiz cikti gene supheleri bitmedi dogum yapmadim daha ins sorun cikmaz
Ins tsk ederim 2 li testim de temizdi amniyosentezde bnde 29 yasindayim 35 den sonra tehlikeli diye biliyorum yas faktörü de etkiliyo benim ense kalinligi artti sonra kayboldu sonra tekrar yukseldi sonra tekrar kayboldu 10 mm ye kadar yukseldi en son ve 32. Haftada kayboldu simdi yokamniyosentez de kesin cikmiyor mu ki sonuc allah yardimciniz olsun ins sorun cikmadan bebeginizi kucaginiza alirsiniz
Cikti mi sonuc cnmnifty denen bir test yaptirdim bgn kromozom anomalilerini %99 saptiyormus ins biseyi cikmaz bebegin dualarinizi bekliyorum
dusunuo sordugun icin tesekkur ederim cok sukur bugun cikti sonuc temiz amniyosentez de yaptirmayacagim ayrintili ultrasyona alacaklarmis 18 -20.haftada onu da atlarim ins saglikla alirim bebegimi kucagima sizin dogum ne zamana ?Cikti mi sonuc cnm
Bugun kontrolum var gun vericek galibadusunuo sordugun icin tesekkur ederim cok sukur bugun cikti sonuc temiz amniyosentez de yaptirmayacagim ayrintili ultrasyona alacaklarmis 18 -20.haftada onu da atlarim ins saglikla alirim bebegimi kucagima sizin dogum ne zamana ?
Sevindim cnm sag salim kucagina alirsin ins gozun aydindusunuo sordugun icin tesekkur ederim cok sukur bugun cikti sonuc temiz amniyosentez de yaptirmayacagim ayrintili ultrasyona alacaklarmis 18 -20.haftada onu da atlarim ins saglikla alirim bebegimi kucagima sizin dogum ne zamana ?
Haftaya carssmba ya da persdmbe alinicak hic bitmiyo endise hicins bebisinizi saglikli alirsiniz kucaginiza cok zorlu bir surecmis annelik cok zormus daha dogmadan endiseleniyor insan
Amiiin canım gözün aydin Rabbim anali babali büyütsün çok sevindim senin adına darısı bizlere inşallah
merhaba olayı çok taze yasayan bir anne adayıyım :) benim de 19 .haftada kafasında 6mm kist çıktı(şuan 21+4 ) ilerde zeka geriliğine neden olacağına kotu huylu ıse farklı durumlar doğuracağını amnıosentez yapılması gerekli dendı riskleri ıle birlikte 1 gün düşünüp taşındık esim ve ailemin desteği ıle yaptırmaya karar verdik ertesi gün yaptırdık 2 hafta sonra sonuç alınacak dendi 2 hafta geçmedi heyecan stres uyku düzenimiz bıle bozuldu Moralımızı yüksek tuttuk ve astık sonunda rahat rahat bekledik bugün gıdıp aldım sonuçları temız çıktı cok sukur kızım ıyı ben belkı örnek olmuşumdur sıze ama her şey mantıklı düşünerek gelısıyor o bebeğin sağlığı hersey den onemlı çocuk ılerde down sendromlu olur ıse yada zeka gerılıgı onun vebalı daha yüksek ıyı de çıksa kotu de çıksa bilmek en onemlısı herseyın onlemı alınıyor sonuçta ben ılerde pısman olmamak ıcın yaptırmak ıstedım
kesinlikle derdi veren de allah dermanı veren allah dilerim tez vakıtte yaralarınız ıyılesır cok zor bır durum olduğunu ben bu 2 haftada ogrendım dilerim tekrardan gebe kalıp sağlıklı sekılde gebelıgınız ılerler :)Teknoloji ve bilim diye bir sey var akil var mantik var doktorlar saglikli bireyler olsun diye calisiyorlar bunlari da veren Allah zaten bile bile hayati boyunca size muhtac saglik problemleri yasayan bir cocuk dunyaya getirmek bence cok bencilce ve vebali daha buyuk kesinlikle ...
Evet sonrada olabilir ama onun mucadelesi baska bile bile bunu kabullenip dogurmak istemek baska bende zor bir durum icindeyim bebegin gelisimi durdu down sendromlu amniyosentezle netlesti Rabbim acilarimizi kolayca atlatmamiz icun yardim etsin bu durumda ki herkese
Sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin