- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #4.181
Benim ikili testim 963/1 risk çıkmıştı trizomi 21 ama 4 lü testim 57/1 çıktı doktorum ya amniyosentez ya da nifty test önerdi nifty yaptırdık bizde allaha şükür temiz çıktı sonuç 10 günde geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah sonucu almissinizdir herhalde ?Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve bana destek oldu sizin yazdıklarınız.benimde bebeğimde ense kalınlığı var 3.5mm .birazdan amino sentez yapılacak işallah sizler gibi hayırlı ve güzel haberler alırım bende burdan sizler gibi paylaşırım dua edin arkadaşlar![]()
Daha almadım cnm 12 Mart’ta yapıldıAllah hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah sonucu almissinizdir herhalde ?![]()
Aklına hiç kötü şeyler getirme canim hamileliginin tadını çıkar hiç dusunmemeye çalış biliyorum illaki aklına geliyor insanın ama olumlu düşün ki öyle olsun herşeyDaha almadım cnm 12 Mart’ta yapıldı
Nisanın 12 çıkar dediler bekliyorum cnm dua et hayırlı sonuçlar alayım
Zaten şuan öyle yapıyorum ilk zaman ki gibi değilim ilk zaman çok ağladım şimdi artık herşeyin bilincindeyim ve olumlu düşünüyorum dediğin gibiAklına hiç kötü şeyler getirme canim hamileliginin tadını çıkar hiç dusunmemeye çalış biliyorum illaki aklına geliyor insanın ama olumlu düşün ki öyle olsun herşey![]()
Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende 2 hafta önce yaptırdım sonuç bekliyorum sabırsızlıkla allahım hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbim yardımcın olsun.Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve bana destek oldu sizin yazdıklarınız.benimde bebeğimde ense kalınlığı var 3.5mm .birazdan amino sentez yapılacak işallah sizler gibi hayırlı ve güzel haberler alırım bende burdan sizler gibi paylaşırım dua edin arkadaşlar![]()
Amin cnm cümlemizin hayırlı sonuçlar çıkar işallahCanım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende 2 hafta önce yaptırdım sonuç bekliyorum sabırsızlıkla allahım hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbim yardımcın olsun.
İnşallah canım yaAmin cnm cümlemizin hayırlı sonuçlar çıkar işallah
Gozlwrim dolu dolu okudum benim de ikili testim riskli cimti insaallah bende saglikli sekilde kizimi kucagima alirimSu an bu yaşadıklarınızı yenı yasayan bır anneyım ve ağlıyorum şu an yazdıklarından sonra çok duygulandım ne mutlu rabbım bılır herseyı ona sığınalım ıns bende bebısımın ıyı haberını alırım
Merhaba bebegınıze saglıklı kavustunuzmu acabamerhaba kızlar
bende ikili kombine tarama sonucumu aldım ve sonuç kötü
çok moralim bozuldu..
yas 31
pappa 671 mom 0.6
T-hcg 176 mom 2.40
tarama riski 1/65
böyle çkıpta temiz sonuç alan var mı lütfen cvp verin![]()
Evet cok şükür kiz8m şükür an 7 yasindaMerhaba bebegınıze saglıklı kavustunuzmu acaba
Inş benım testte yanlıstır cnm dortlu de cıktı bnımde cok kafama takıyorumEvet cok şükür kiz8m şükür an 7 yasindave cok saglikli
![]()