• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçlü ve dörtlü tarama testleri güvenilir mi?

CuteRabbit

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
110
Puanlar
23
Selam hanımlar, ikili tarama testi için dün doktora gittim 13 haftalık sanıyordum bebeğimi 13+5 günlükmüşüm doktor yeşil listeye aldım sizi felan dedi randevu almak istedim bugün perinatolojiden ama randevu bir daha 9 marta veriyorlardı üçlü ya da dörtlü tarama testine kaldım sanırım sizce onlardan da doğru sonuç alınır mı?

Hassasiyeti ikili testten daha düşük. İkili test bile yüzde 65.. yaptırabiliyorsanız fetal dna testi yaptırın

Hassasiyeti ikili testten daha düşük. İkili test bile yüzde 65.. yaptırabiliyorsanız fetal dna testi yaptırın
Ama bende şöyle bi düşünce var ne olursa olsun sonuç ben doğurmak istiyorum bir kere ruhu üflenmiş kalbi atıyor büyümüş de baya yaptırmasam ne olur ki zorunlu değil dimi bu testler

Ama bende şöyle bi düşünce var ne olursa olsun sonuç ben doğurmak istiyorum bir kere ruhu üflenmiş kalbi atıyor büyümüş de baya yaptırmasam ne olur ki zorunlu değil dimi bu testler
Merhaba ben 2li yaptırdım sonucu beklerken ömrümden ömür gitti 3lü yaptırmak istemediğimi söyledim imza aldılar o kadar. Zorunda değilsiniz yani

Değil tabi ama doğursanız fa bilmek iyi bişey diye düşünüyorum

Back
X