ucmayanucurtma Burun Estetiği Ameliyatı

Fotograflarina baka baka bir hal oldum ya ne kadar yakismiiiiiis :))) Ne hissediyosun sence benim de burnum guzel olcak miiii veli bey'e guveniyorum ama fazla konusma firsatimiz olmadi .. gunler gectikce heyecanim azaliyo bu arada ne garip :)) bir an once olsun bitsin istiyorum herhalde, bu stres daha beter :)))

cnm bnm çok tşk ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eminim senin de en az benmki kadar güzel olacacak burnun.busitede veli beye ameliyat olup da memnun kalmayan yok dediğim gibi ameliyat öncesi anlatırsın ne istediğini hem kafasnda daha kalıcı olur.
ben de senin gibi görüşmeye gittiğimde dogru düzgn birşey konuşamamıştım heyecanlaa:1::1:çünkü ondan önce görüştüğüm 2 doktor gerek yok ameliyata demişti .veli bey böyle birşey demeyince ben ameliyatımı yapacak diye sevinçten hiçbirşey soramamıştımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm ben vücudumu ayrı saçımı ayrı yıkadım ameliyatımdan 2 gün sonra başlamıştım ama ılık duş al malum buhar rahatsız eder tamponların varr.saçlarımı da kuaförde oldugu gibi lavabonun önüne sandalye koyup arkadaşıma yıkattımyerimseniben

burnunu çok beğendim gülee gülee kullan harika görünüyorsunn....

Back
X