Ücret ne olmalı sizce ???

pembemum

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
187
110
323
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, çok dert sayılmaz hatta akıl danışma bile sayılır. Ben kamu çalışanıyım ve kronik rahatsızlığım ayrıca gebe olmam nedeniyle 2.5 aydır işe gitmiyordum. Tabi 5 yaşındaki oğlumunda okulu kapandığı için evdeydi. Şimdi ben p.tesi işe başlayacağım. Eşim 24 saat çalışıyor 72 saat evde olacak. Haftada 1 gün bakacak birine ihtiyacım vardı ki karşı komşum ben bakarım dedi. Onunda aynı yaşta bir çocuğu var. Sizce günlük ne kadar ücret ödemeliyim komşuma?

Merhaba arkadaşlar, çok dert sayılmaz hatta akıl danışma bile sayılır. Ben kamu çalışanıyım ve kronik rahatsızlığım ayrıca gebe olmam nedeniyle 2.5 aydır işe gitmiyordum. Tabi 5 yaşındaki oğlumunda okulu kapandığı için evdeydi. Şimdi ben p.tesi işe başlayacağım. Eşim 24 saat çalışıyor 72 saat evde olacak. Haftada 1 gün bakacak birine ihtiyacım vardı ki karşı komşum ben bakarım dedi. Onunda aynı yaşta bir çocuğu var. Sizce günlük ne kadar ücret ödemeliyim komşuma?
Sabah 8 akşam 5 mi bakacak ?

Yemegide kendi evinde yedircekse 100 ideal.onunda işine gelir oyalanacak çocuk var ve artık tuvalette ihtiyaç duymuyor.

En fazla 100 TL.
Sonuçta aynı yaşta oğlu var. Hatta pek bakacak gibi de olmayacak. 50 TL de olur.

He sizin evinize gelse mesai harcasa başka ama fazla ücret gerekmez.
Ya çok acımasızınız ya da hiç çocuk bakmadınız.Ne demek “bakacak gibi olmayacak”.Sadece çocuğun güvenliğinden sorumlu olmak bile başlı başına büyük sorumluluk.Aynı yaşta isterse 10 çocuğu olsun bir canı emanet almakla ne ilgisi var.

Ya çok acımasızınız ya da hiç çocuk bakmadınız.Ne demek “bakacak gibi olmayacak”.Sadece çocuğun güvenliğinden sorumlu olmak bile başlı başına büyük sorumluluk.Aynı yaşta isterse 10 çocuğu olsun bir canı emanet almakla ne ilgisi var.
Ya🙈 acımasız insan değilim.
Yorumuma göre kızma bana🤗

İnan komşum böyle bı durumda kalsa ben para dahi almam bakarım.
Ki böyle bi durumda çok yardım ettiğimiz komşumuz oldu.

Benim düşüncem aynı yaşta çoğunu da var ikisi oynar arkadaş olur güzel vakit geçirir.
Fazla paraya gerek yok.

Gunlük 50 lira yeter li bence yemegini sen karsılayacaksan en fazla 70

Back
X