- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Profilde ki kopek sizin mi yoksa oylesine mi koydunuz cok tatli bayılıyorum pomerianlara :)) ay bilemedim hiçte beceremem yalam soylemeyi yeniyim bi de kimseyi tanimiyorum tedirginligim ondan biraz da.Kadınlar kulübünde de iyice yalancı oldum çıktım valla. sürekli taktik veriyorum
Insallah canim cok sagol. Tesekkur ederimİnşallah istediğin hayırlı bi sonuç alırsın. Düşüncende de haklısın. Geri kalan seni bağlamaz. Kimse vicdan yaptırmasın. Önün bahtın açık olsun
Ankara golbasi.Konusahibi hangi ilde gireceksin mülakata
Cok tesekkur ederim insallah.Bence hastalık vs tarzı bahane uydurun,ailenizden biri hastaymış gibi.
Başarılar diliyorum,umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
Kendine güvenli bi şekilde dur,bakımlı ol,gülümse başka bi iş bulamadıgın için değil polis olmak için başvurduğunu vurgula,samimi olursan kesinlikle olacaktır ben sana güveniyorumAnkara golbasi.
Iste yeni olduğum icin idaredekileri tanimiyorum mudur cok ters bi onu anladim simdilik :) insallah anlayisli karsilarlar zaten son iki saat gorsel sanatlar ve serbest etkinlik. Birde girmedigim saatin ucretini zaten vermiyolar en azından parasiyla degil mi girmiyorum derimSonuçta siz devlette geçici olarak görev yapıyorsunuz özel sektörde ise görmediniz o yüzden kimse size ne işin var mülakatta diyemez. İdarenin de anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.
Profilde ki kopek sizin mi yoksa oylesine mi koydunuz cok tatli bayılıyorum pomerianlara :)) ay bilemedim hiçte beceremem yalam soylemeyi yeniyim bi de kimseyi tanimiyorum tedirginligim ondan biraz da.
Evet cok kararsiz kaldim iste. Ben gitsem yerime birini bulmak sorun degil de ilk ogretim olduğu icin cocuklar ogretmen değişikliğinden etkileniyor o konuda hak veriyorum.esasen polislik düşünüyor olmanız atanmadıgınız için farklı bir meslek düşünmeniz çok doğal ve hakkınız tabi
ama dediğiniz gibi şimdi idarenin aklına kurt düşecek sizin gitmeniz işlerine gelmez
normalde hakkınız tabi ama bu anlamda düşünürsek evet tepki olabilir
o nedenle başka bir neden söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?