Ucretli ogretmen

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
35
Arkadaşlar ben birinci donemin son haftasi bi okulda ucretli ogretmenlige basladim. Bir hafta calis 15 gun tatil oldu:) neyse. 2. Donemin ilk gunu benim polislik mulakatim var tesaduf o güne denk geldi aksi gibi. Mulakat ogleden sonra 1 de..Sabahciyim zaten ben derse girsem ama son iki saat girmesem mudur veya idare de kiler izin verir mi. Hani hastalik vs bisey degil ya.

Madem polis olmak istiyodun burayi niye isgal ettin derler mi. Kazanir gidersen cocuklar ogretmen degisikligi yasayacak diye tepki gösterirler mi. O yuzden ne yapacagimi bilemedim. (Ki kazanamiyorum zaten bir turlu ama sansimi denemekten de kendimi alıkoyamıyorum umut dünyası)

Durust olup mulakata gidecegimi mi soyleyeyim yoksa bi bahane mi bulayim. Kizlar biliyorsunuz bu iş gecici yerime ogretmen atansa issiz kalcam devamliligi zaten yok. O yuzden mulakata gitmem lazim. Ayrica polislige 7 - 8 defadir giriyorum sozlu den eleniyorum taktik verecek olan olursa dinlerim.

Bence hastalık vs tarzı bahane uydurun,ailenizden biri hastaymış gibi.
Başarılar diliyorum,umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Sonuçta siz devlette geçici olarak görev yapıyorsunuz özel sektörde ise görmediniz o yüzden kimse size ne işin var mülakatta diyemez. İdarenin de anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

İnşallah istediğin hayırlı bi sonuç alırsın. Düşüncende de haklısın. Geri kalan seni bağlamaz. Kimse vicdan yaptırmasın. Önün bahtın açık olsun

esasen polislik düşünüyor olmanız atanmadıgınız için farklı bir meslek düşünmeniz çok doğal ve hakkınız tabi

ama dediğiniz gibi şimdi idarenin aklına kurt düşecek sizin gitmeniz işlerine gelmez

normalde hakkınız tabi ama bu anlamda düşünürsek evet tepki olabilir

o nedenle başka bir neden söyleyin

Kadınlar kulübünde de iyice yalancı oldum çıktım valla. sürekli taktik veriyorum
Profilde ki kopek sizin mi yoksa oylesine mi koydunuz cok tatli bayılıyorum pomerianlara :)) ay bilemedim hiçte beceremem yalam soylemeyi yeniyim bi de kimseyi tanimiyorum tedirginligim ondan biraz da.

Eger cok tedirgin oluyorsan o gun sevk alip gitmeyebilirsin ertesi gun okula doktorda olduguna dair belge verirsin. Acile filan gidip agri kesici yazdirirsin artik.

Sonuçta siz devlette geçici olarak görev yapıyorsunuz özel sektörde ise görmediniz o yüzden kimse size ne işin var mülakatta diyemez. İdarenin de anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.
Iste yeni olduğum icin idaredekileri tanimiyorum mudur cok ters bi onu anladim simdilik :) insallah anlayisli karsilarlar zaten son iki saat gorsel sanatlar ve serbest etkinlik. Birde girmedigim saatin ucretini zaten vermiyolar en azından parasiyla degil mi girmiyorum derim

Işiniz olsa siz gidebilirsiniz ama oraya gorevlendirmeyle ya da atamayla ogretmen gelse sizi direk yollarlar o yuzden sorun olmaz bence. Hatta o gun icin komple izin alin bence kafanizda daha rahat olur ve idare sorun yapmaz diye dusunuyorum. Insallah gonlunuze gore olur :)

Profilde ki kopek sizin mi yoksa oylesine mi koydunuz cok tatli bayılıyorum pomerianlara :)) ay bilemedim hiçte beceremem yalam soylemeyi yeniyim bi de kimseyi tanimiyorum tedirginligim ondan biraz da.

Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar Bazı durumlarda ufak, küçük yalancıklar söylenebilir Profildeki fotoğraf da haycan sevgimden geliyor, iki kedi annesiyim

Evet cok kararsiz kaldim iste. Ben gitsem yerime birini bulmak sorun degil de ilk ogretim olduğu icin cocuklar ogretmen değişikliğinden etkileniyor o konuda hak veriyorum.

İdarenin size bu konuda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.izin isteyin o gün için müdürünüzden..yalan soylemenize bahane uydurmaniza gerek yok bosyere . Sonuçta ücretli ogretmensiniz sizin geçici olduğunuzu biliyorlar. Hatta belki ikinci dönem sizin yerinize biri bile gelmiş olabilir çünkü hem özür grubu atamaları hemde norm fazlası atamaları yapılıyor bu sıralarda. Açıklarım çoğu kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…