• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ÜCRETSİZ bebek eşyaları (Küvet, yatak, biberon vs.)

telkirma

Rüzgar yanımda, 2.yolda...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
2.862
16
683
Arkadaşlar,

B.düzü, Avcılar, Esenyurt civarında oturanlar için elden teslim etmek üzere listelediğim bebek eşyaları "ücretsiz" olarak verilecektir.

-Bebek yıkama küveti+süngeri+filesi+maşrabası
-Esse döküm minik boy bebek yemek tenceresi
-Ekolojik Becopotty lazımlık (hiç kullanmadık)
-Chicco büyük boy biberon
-Dönence
-İkea 60-120cm ebatlarında yatak (karyola değil, sadece yatağı) ve 3 adet çarşafı

Hepsi tek kişiye verilecektir. Zamanım kısıtlı olduğu için ayrı ayrı vermem zor.

arkadaşlar,

b.düzü, avcılar, esenyurt civarında oturanlar için elden teslim etmek üzere listelediğim bebek eşyaları "ücretsiz" olarak verilecektir.

-bebek yıkama küveti+süngeri+filesi+maşrabası
-esse döküm minik boy bebek yemek tenceresi
-ekolojik becopotty lazımlık (hiç kullanmadık)
-chicco büyük boy biberon
-dönence
-ikea 60-120cm ebatlarında yatak (karyola değil, sadece yatağı) ve 3 adet çarşafı

hepsi tek kişiye verilecektir. Zamanım kısıtlı olduğu için ayrı ayrı vermem zor.

ben ben ben lütfenn...............esenyurtta yakınız hem

arkadaşlar,

b.düzü, avcılar, esenyurt civarında oturanlar için elden teslim etmek üzere listelediğim bebek eşyaları "ücretsiz" olarak verilecektir.

-bebek yıkama küveti+süngeri+filesi+maşrabası
-esse döküm minik boy bebek yemek tenceresi
-ekolojik becopotty lazımlık (hiç kullanmadık)
-chicco büyük boy biberon
-dönence
-ikea 60-120cm ebatlarında yatak (karyola değil, sadece yatağı) ve 3 adet çarşafı

hepsi tek kişiye verilecektir. Zamanım kısıtlı olduğu için ayrı ayrı vermem zor.

file ile lazımlıgım var .beşigimde var.
Kuvetim kırılmıştı küvetişsüngerişmaşrafasışchicco biboron maşrafa tencere be dönenceyi istiyorum mümkünse bana söylemiştiniz zaten başta

ben ben ben lütfenn...............esenyurtta yakınız hem

Size birkaç gün önce söylemiştim evet. Hatta sizi ben buldum önce yakın oturuyorsunuz diye. "Küvetim var" dediniz. Dün yine hediye olarak verdiğimi söyledim ikinci kez.

Burada ilk mesaj atan arkadaşa veriyorum.

Size birkaç gün önce söylemiştim evet. Hatta sizi ben buldum önce yakın oturuyorsunuz diye. "Küvetim var" dediniz. Dün yine hediye olarak verdiğimi söyledim ikinci kez.

Burada ilk mesaj atan arkadaşa veriyorum.
ewet ama ben zannettimki kuveti maşrafayı süngeri alırsam sadece fileyi hediye etceginizi yanında anladım pardon...hepsini hediye etceginizi anlayamadım.ben zaten sadece biberon dönence flan yazdım...
kime nasip kime kısmet artık...teşekkürler

Back
X