Doğuma Hazırlık ücretsiz doğum fotoğraf çekimi:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

iremeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
77
0
0
Ankara
yılbaşında doğum yapacak olan varsa doğum fotoğrafları bendenn ücretsiz:)

Son düzenleme:
Merhaba, kısmetse nisan da İstanbul da doğum yapacağım bende fiyat bilgisi almak istiyorum.

arkadaşlar ben malatya 'da yaşıyorum. Bebeğim şu anda üç buçuk aylık. Biz bir doğum fotoğrafçısı ayarladık. En özel zamanımızın fotoğraflarını çektirdik. Doğuma girmeden önce, bebeğin ilk anları, babanın ilk kucağına alışı, anne ile ilk tanışması vb. resimlerni çektirdik.Ben sezeryan oldum bu arada. O kadar güzel oldu ki. İyi ki profesyonel bir gözle yaptırmışız dedik. Daha sonra kırkında ve iki buçuk aylıkkken bir daha resimlerini çektirdik. Katalog halinde bize teslim ettiler. Çok özel bir hatıra oldu. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Hem uygun hem de özel bir fotoğrafçı. İsteyenlere sitesinin adresini verebilirim. Oradan çektikleri fotoğraflara bakabilirler. iletişime geçebilirler. Yakın illere de artı yol parası ile gidiyorlarmış. Sivastaki bir arkadaşıma gittiler mesela. Düşünmenizi tavsiye ederim.

Valla bilgilerini verebilirseniz süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…