ücretsiz güzellik (köpek)

filtrekahve

kötü söz, kötü göz ırak olsun.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
1.416
38
88
önce fotoğrafa bakın, sonra da hikayesini okuyun.

$155649_10151562413550659_942487018_n.webp

Fotoğraflını gördüğünüz bu güzellik bundan yaklaşık 1 sene kadar önce sahipleri tarafından, evinden sokağa terk edilmiş.. Bu sadık dost da, tam 1 senedir hiç yılmadan, fotoğrafta göreceğiniz şekilde, terk edildiği evinin önünde oturup bekliyor... Ümit ederek, sahibinin onu eve geri alacağını bekliyor aynen gördüğünüz gibi.. Fakat boşa.. Çünkü sahipleri oradan taşınmış bile, muhtemelen taşınırken de bu sadık dostlarını, arkalarına bile bakmadan bırakmışlar öylece sokağa... Sağ olsun mahallenin marangozu kendince sahip çıkmış bu cana, ama kendisinden de dinlediğimiz üzere, öyle düzenli bir şekilde karınını doyuramıyor maalesef; bu oğlan da bazen oralarda bazen gidiyor.. Bu hikaye bizim canımızı çok yaktı; belki paylaşırsak ikinci bir şans doğar dedik, kim bilir... Flat-coated melezi, erkek, yaşını tam bilemediğimiz bir oğlan... Sürekli içeri alınmayı beklediği "ev"ini bulur belki sayenizde... İletişim: 0549 748 19 08 / 0532 615 93 11 / iavayu@yahoo.com / sibelmolu@hotmail.com Yer: İstanbul / Göktürk

Şu insanlardan nefret ediyorum zevkin için al sıkılınca at.Oyuncak mı bu ya içim parçalandı.
İnşallah sahiplenecek biri çıkar.

çok üzüldümya nasıl ödeyecekler bu gunahı bılmem en azından sahıplendır oda olmuyorsa guvenlı bıyere bırak keşke alma ımkanım olsa inşallah guzel bı yuva bulur

resımden çok etkılendım :14:

şu an bi canlının sorumluluğunu alacak durumda olsam zerre kadar düşünmez, bana eşlik etmesini isterdim
umarım bir an önce istekli insanlar bu güzelliğe yoldaş olur

güzel dilekleriniz için teşekkürler bayanlar. benim hali hazırda bir kızım var, kiracı olarak 2 köpek sıkıntıya sokar beni, yoksa anında gider alırdım bu canı.

insanlar kötü, insanlar vicdansız.

nasıl insanlar var böyle hayret ediyorum şimdi akıllarına bile gelmiyordur onların ama bu köpekcik hala bekliyor inşallah bir yuva bulur keşke imkanım olsada alabilsem onu :(

Back
X