ücretsiz ilaç

• Konu Sahibi Konu Sahibi minikkelebekcik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

minikkelebekcik

Ziyaretçi
merhaba kader arkadaşlarım.benim elimde kullanılmamış yada az kullanılmış hamileliğinizin ilk dönemimde size yardımcı olacak ilaçlar var. ben ücretsiz olarak vereceğim. gerçekten ihtiyacı olan varsa bana yazsın ben göndereceğim.çünkü benim artık onlara ihtiyacım yok ihtiyacıoalnlar faydalansın.benim özel kapalıymış. nasıl açacağımıda bilmiyorum bana msj atabilirsiniz,lütfen bu mailide diğer topiklerde ihtiyacı olan varsa önerin
1 kutu prednol
1 kutu folbiol
1 kutu kadar elevit
1 kutu glucophage
1.5 kutu zinco-c
2 tane hiç kullanılmamış progestan
hepinize bol ve sağlıklı bebekler versin rabbim

kızlar özelim açıkkkkk

ne kadar harikasn brawo, canım ben şuan bunlaır karşılayacak maddi imkana sahibim ihtiyacı olan arkadaşlara inşallah ulaşır

sağol canım ben bunları atacağıma birileri yararlansın..ufak ama en azından bir işe yarasın

çok iyi düşünmüşsün canım.inşallah ihtiyacı olanlar faydalanırlar ufakda olsa maliyeti insanı zorlayabiliyor.sen yanlış hatırlamıyorsam hamileydin canım inşallah kötü birşey yoktur.

çok teşekkür ederim arkadaşım. evet hala hamileyim ...allah hepinize nasip etsinn daha iyilerini

çok iyi düşünmüşsün arkadaşım..ama burdan birilerine ulaşmak zor olabilir. bence bi sağlık ocağına yada bi hastaneye versen daha kolay olur ve ilaçlar çöpe gitmemiş olur.

canım zaten 10 gün içinde çıkmazsa benim oturduğum yerde ilaç toplayan araçlar var onlara bırakacağımmm

merhaba kaderdaşlarım
2 arkadaş mail attı ilaçları ihtiyaçlarına göre göndereceğim...verdiğiniz destek içinde teşekkürler daha elimde kalan olursa azda olsa destek için göndereceğim.

yenı oldugum için özelden msj atmayı fılan bılmıyorum

canım ben onları verdim.. pzt gönderiyorum.. ama elimde başka kalanlar olursa zaten yine yazacağım..

keşke elimde tüp bebek başlangıç ilaçlarıda olsa onlarıda bedava veririmmmm

başlangıc ilacları ne bebiş istiyoruz?

bende gecen tedavide 1 tane fazla lucrin almıştım kapalı onu 7.denemesi yapacak olan birine verdim bu forumdan ve şuanda gebe maşallahh

CAnım lucrin purogen gibi ilaçlar... inşallah herkes hamile kalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…