Tabiki hayır yalanı sevmem.fkt ihtiyacım var demekde istemedim sordukca soracak neden dye muhtemelen.sadece kira derdimiz yok.Yahu neden milleti inandırmak derdindesin ?
Ne gerek var böyle şeylere..
İhtiyacı olmayan neden çalışsın zaten..
Ha millete önceden yalan atmissaniz,para bende çok çalışmasam.bile 7 sulaleme yeter demisseniz ; o ayrı pek tabi.
Ablacim,milyoner değilsen anadan babadan ; çalışacaksın mecbur.Tabiki hayır yalanı sevmem.fkt ihtiyacım var demekde istemedim sordukca soracak neden dye muhtemelen.sadece kira derdimiz yok.
Ablacim,milyoner değilsen anadan babadan ; çalışacaksın mecbur.
Sorsun,para lazım diyeceksin.
Aynen tek derdimiz kirada degil diyerek de eklieyeceksin.
Türkiye'de 10 insandan 9'u sizin gibi zaten.
Bunu neden saklanıp gizlensin ki
Akıl verme,para ver de..ztn nasıl desem kendi halinde bi hayatım var.ihtiyacım da var diyerek iyice dilenci gibi olmayım diye galiba. Bide diyalog daki kişinin sorusu bitmeyebilir.ztn oyuzden merak edipde irdeljyor olabilir
Sanirsinki maaşımı o cebinden verecekEn sevdiğim sultan süleyman sözü “ben öyle uygun gördüm” kimseye birsey aciklamak zorunda degilsiniz.
Aynen öyle.herkes uğraşıyor bebekli kadınla...cidden..bide karşımdaki de bir anne kundaktaki çocuğu bırakıp gelmek herkes yapamaz demekki ihtiyacım var ne irdeliyosun yani.sanki laf aradida renk vermedim gbi dimiYahu bu sizin bileceğiniz iş. Herkes bebekli kadına o kadar konuşuyor ki. İşe başlarsın biraz evde kalsaydın derler işi bırakırsın aaa niye bıraktın derler meme verirsin sütün yetmiyor derler mama verirsin emseydi sütün artardı mamaya gerek yok derler…
Kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilsiniz. Eskiden 2,5 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyordum, şimdi 1-1,5 olunca işe girmeyi düşünüyorum. Parayla ilgisi yok. Birine söylesem nasıl kıyacaksın derler söylemeyi düşünmüyorum
Kreş devlet kresi piyasaya göre uygun.Kimseye laf düşmez siz basıl istiyorsanız öyle yapın. Ama bakıcı ve kreşe verecek paranız olduğu için muhtemelen ihtiyacınız olduğunu düşünmemiştir. İhtiyaç yoksa nedne çalışıyorsun diye düşünüp irdelemiş olabilir. Amaaan işgüzarlık işte siz takılmayın bence
Aslında laf arayacak çok birşey de yok. Yani zaten iş arkadaşıysanız aldığınız parayı üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorsunuzdur. Herhalde biriniz 8bin biriniz 50 bin almıyorsunuzdur. Bu kimseyi ilgilendirmezAynen öyle.herkes uğraşıyor bebekli kadınla...cidden..bide karşımdaki de bir anne kundaktaki çocuğu bırakıp gelmek herkes yapamaz demekki ihtiyacım var ne irdeliyosun yani.sanki laf aradida renk vermedim gbi dimi
Şöyle düzenli heray gelirim olsa çocuğumla çocuğumla gezsem istediğimi alsam evde bunalmam.ama ise gitmeden gelir olmayınca evde hem maddi sıkıntı ve evde durmak bunaltir insanı haksizmiyimSiz nasıl uygun görürseniz öyle yapın. Ben ilk çocukta aldım ücretsiz izin ama evde de boş yapamadım ikinci üni okudum. İkizlerim oldu hiç ara vermeden. Evde yapamıyorum bunaliyorum.mutsuz bir anne oluyorum. Çalışmak bana çok iyi geliyor. Para için de değil gerçekten böyle daha mutlu ve düzenli bir hayatım var. Kimseyi de ilgilendirmez. Geçen büyük oğluma sordum. Kardeşlerine abla bakıyor sana ben bakmıştım. Tam tersi olsa üzülür muydun diye. Yooo x abla çok iyi zaten onla da mutlu büyürdüm dedi. Çok sevindim. İyi bir bakıcı candır :)
Biraz kendinizi dolduruyor olabilir misinizKreş devlet kresi piyasaya göre uygun.
Bakicida ilk yıl tam gün bakmayacağı için çok ücreti olmayacak maaşa göre.yani ise gittiğime değecek kalan para.
Irdeliyor neler çıkar diye bence ne dert yanacak diye tahminim haksizmiyim. Yani beni yada çocuğumu düşünecek biri dgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?