ücretsiz izin sonrası heyet raporu alabaileceğim yerler il farketmez

alpnimeal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
17
-5
1
merhabalar altı aylık bir bebeğim var ücretsiz iznim bitmek üzere heyet raporu alabileceğim bir hastaneye ihtiyacım var acil yardımcı olabilir misiniz?

Ücretsiz isminizi uzatabilirsiniz bence artık heyet raporu almak çok zor

merhabalar altı aylık bir bebeğim var ücretsiz iznim bitmek üzere heyet raporu alabileceğim bir hastaneye ihtiyacım var acil yardımcı olabilir misiniz?
Tek bildigim pandemiden dolayi heyet raporlarinda sikinti var trabzonda tup bebek icin rapor cikarttim uni hastanesinde. Orada tedavi olacagim icin cikarttilar disaridaki hastalara vermiyolar hemsireler elden imzalatti salgindan dolayi bir cok doktor izindeymis heyet toplanamiyomus. İnsallah sen cikartabilirsin. Raporlarimizin amaci farkli ama neticede heyet onayi gerekli

Tek bildigim pandemiden dolayi heyet raporlarinda sikinti var trabzonda tup bebek icin rapor cikarttim uni hastanesinde. Orada tedavi olacagim icin cikarttilar disaridaki hastalara vermiyolar hemsireler elden imzalatti salgindan dolayi bir cok doktor izindeymis heyet toplanamiyomus. İnsallah sen cikartabilirsin. Raporlarimizin amaci farkli ama neticede heyet onayi gerekli
evet maalesef bu ara zor görünüyor.keşke herkesin izni olsa böyle saçma şeylerle uğraşmak zorunda kalmasak

gerçekten hiç düşünememiştim ücretsiz iznimi uzatmayı iyi akıl ettiniz. ben işçiyim ücretsiz iznim altı ay ve onu u-kullanıyorum zaten sadece bir yaşına kadar kendim bakmak istiyorum ondan bu çabam
Herkes kendi bakmak ister ücretsiz izin aldim baktim hakkada girmek uğraşmakta istemdim kapı kapı dolaşıp isteyeceksiniz o zaman sizin üslubunuzla konuşuyorum

Herkes kendi bakmak ister göze aldim ücretsiz izin aldim baktim hakkada girmek uğraşmakta istemdim kapı kapı dolaşıp isteyeceksiniz o zaman sizin üslubunuzla konuşuyorum
anlamıyorsunuz galiba ben zaten kanunlar çerçevesinde bana verilen ücretsiz izni kullanıyorum. neyse sizden durumumu yorumlamanızı istemedim bilen varsa hastane yazsın diye rica ettim ama saçma sapan konuşmalar olmuş. neyse uğraşamayacağım

Evet sana buradan şu il dr diyecekler sen de gideceksin kaç saat çok mantiklisin 😂ben hiç uğraşamicam
ya sanane benim ne yazdığımdan ben mantıksızsam muhattap olma allah allah işin yok galiba iyi akşamlar uzatmayınız lütfen

konudan çok uzaksınız belli allah aşkına ne dememi bekliyorsun?
😁😁😁😁 Evet uzagim hamile kalmak için çabalayan biriyim çünkü. Yazılan herşeyi ters anlamak zorunda mısınız ? Size satasmadan rencide etmeden bir soru sormuşum. Ne diyerek isteniyo bu rapor ne için alıyorsunuz ben de öğrenmek maksadıyla. Üslup az üslup ...

😁😁😁😁 Evet uzagim hamile kalmak için çabalayan biriyim çünkü. Yazılan herşeyi ters anlamak zorunda mısınız ? Size satasmadan rencide etmeden bir soru sormuşum. Ne diyerek isteniyo bu rapor ne için alıyorsunuz ben de öğrenmek maksadıyla. Üslup az üslup ...
Kırmak istemedim kusura bakma. Allah inş tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olmanı nasip eder. Evet biraz sinirlendiğim doğru o da şu yüzden ben bunu önceden yazmıştım şuan dönüşümlü çalışılıyor idare edeceğiz oğlumla rapora gerek kalmadı. İnsanların bu kadar gaddar yorumlarına tahammül edemedim. Benim iki yıl iZnim olsa zaten direk alırım çocuğumun bana ihtiyacı var olmadığı için sadece iki ay daha kendim bakmak istediğim için en azından bir yaşına getiriyim diye almak istedim. Yoksa bin bir emek girdim işime severek çalışıyorum. Biraz tepkim bu konuda hassas olmamla alakalı.

Back
X