Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek bildigim pandemiden dolayi heyet raporlarinda sikinti var trabzonda tup bebek icin rapor cikarttim uni hastanesinde. Orada tedavi olacagim icin cikarttilar disaridaki hastalara vermiyolar hemsireler elden imzalatti salgindan dolayi bir cok doktor izindeymis heyet toplanamiyomus. İnsallah sen cikartabilirsin. Raporlarimizin amaci farkli ama neticede heyet onayi gereklimerhabalar altı aylık bir bebeğim var ücretsiz iznim bitmek üzere heyet raporu alabileceğim bir hastaneye ihtiyacım var acil yardımcı olabilir misiniz?
Ne diyerek heyet raporu alacaksınız ?
gerçekten hiç düşünememiştim ücretsiz iznimi uzatmayı iyi akıl ettiniz. ben işçiyim ücretsiz iznim altı ay ve onu u-kullanıyorum zaten sadece bir yaşına kadar kendim bakmak istiyorum ondan bu çabamÜcretsiz isminizi uzatabilirsiniz bence artık heyet raporu almak çok zor
evet maalesef bu ara zor görünüyor.keşke herkesin izni olsa böyle saçma şeylerle uğraşmak zorunda kalmasakTek bildigim pandemiden dolayi heyet raporlarinda sikinti var trabzonda tup bebek icin rapor cikarttim uni hastanesinde. Orada tedavi olacagim icin cikarttilar disaridaki hastalara vermiyolar hemsireler elden imzalatti salgindan dolayi bir cok doktor izindeymis heyet toplanamiyomus. İnsallah sen cikartabilirsin. Raporlarimizin amaci farkli ama neticede heyet onayi gerekli
konudan çok uzaksınız belli allah aşkına ne dememi bekliyorsun?Ne diyerek heyet raporu alacaksınız ?
Tavırlara bak ya burada size cevap yazsinlar diye para ödemiyorsunuz insanlarakonudan çok uzaksınız belli allah aşkına ne dememi bekliyorsun?
Tavırlara bak ya burada size cevap yazsinlar diye para ödemiyorsunuz insanlaraaz sakin
para verdiğim doğrultusunda bir iddiam olmadı istemeyen yazmazTavırlara bak ya burada size cevap yazsinlar diye para ödemiyorsunuz insanlaraaz sakin
Herkes kendi bakmak ister ücretsiz izin aldim baktim hakkada girmek uğraşmakta istemdim kapı kapı dolaşıp isteyeceksiniz o zaman sizin üslubunuzla konuşuyorumgerçekten hiç düşünememiştim ücretsiz iznimi uzatmayı iyi akıl ettiniz. ben işçiyim ücretsiz iznim altı ay ve onu u-kullanıyorum zaten sadece bir yaşına kadar kendim bakmak istiyorum ondan bu çabam
anlamıyorsunuz galiba ben zaten kanunlar çerçevesinde bana verilen ücretsiz izni kullanıyorum. neyse sizden durumumu yorumlamanızı istemedim bilen varsa hastane yazsın diye rica ettim ama saçma sapan konuşmalar olmuş. neyse uğraşamayacağımHerkes kendi bakmak ister göze aldim ücretsiz izin aldim baktim hakkada girmek uğraşmakta istemdim kapı kapı dolaşıp isteyeceksiniz o zaman sizin üslubunuzla konuşuyorum
ya sanane benim ne yazdığımdan ben mantıksızsam muhattap olma allah allah işin yok galiba iyi akşamlar uzatmayınız lütfenEvet sana buradan şu il dr diyecekler sen de gideceksin kaç saat çok mantiklisinben hiç uğraşamicam
konudan çok uzaksınız belli allah aşkına ne dememi bekliyorsun?
Teşekkürler canımTavırlara bak ya burada size cevap yazsinlar diye para ödemiyorsunuz insanlaraaz sakin
Hayirlisiyla inş sana da nasip etsin allah canimTeşekkürler canım![]()
Güzel insan kendini belli ediyor. Çok çok teşekkür ederim canım inşallah bana ve bekleyen herkese nasip olurHayirlisiyla inş sana da nasip etsin allah canim![]()
Kırmak istemedim kusura bakma. Allah inş tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olmanı nasip eder. Evet biraz sinirlendiğim doğru o da şu yüzden ben bunu önceden yazmıştım şuan dönüşümlü çalışılıyor idare edeceğiz oğlumla rapora gerek kalmadı. İnsanların bu kadar gaddar yorumlarına tahammül edemedim. Benim iki yıl iZnim olsa zaten direk alırım çocuğumun bana ihtiyacı var olmadığı için sadece iki ay daha kendim bakmak istediğim için en azından bir yaşına getiriyim diye almak istedim. Yoksa bin bir emek girdim işime severek çalışıyorum. Biraz tepkim bu konuda hassas olmamla alakalı.Evet uzagim hamile kalmak için çabalayan biriyim çünkü. Yazılan herşeyi ters anlamak zorunda mısınız ? Size satasmadan rencide etmeden bir soru sormuşum. Ne diyerek isteniyo bu rapor ne için alıyorsunuz ben de öğrenmek maksadıyla. Üslup az üslup ...
İnşallah canim o senin güzelliğinden iyi ki var böyle senin gibi güzel insanlarGüzel insan kendini belli ediyor. Çok çok teşekkür ederim canım inşallah bana ve bekleyen herkese nasip olur ❤ ❤
Asıl senİnşallah canim o senin güzelliğinden iyi ki var böyle senin gibi güzel insanlar![]()