• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz izne ayrıldım,herşey çığrından çıktı

Bu adamdan kurtulunca aileniz destek olur.
Hem bu adam çocukları da okutmaz çalıştırıp eve para getirtir, yani bu sefer de sömürülürler sizin gibi
Çok şükür ailem arkamda her zaman maddi manevi destek verdiler.eşim onları da çook sömürdü.

Herşey annemin rahatsızlanıp çocuklarıma bakamamasıyla başladı.3 çocuğum var.Ben de çalışacak psikoloji kalmamıştı.eşim kabullenemedi çalışmamamı beni boşanmaya kadar sürükledi. Baskıları yaptıkları beni maddi kaynak olarak gördüğünü gösterdi bana .
Ben annemin yanına geçtim çocuklarla bu evden ayrılmadı çok yalvardım çocukların düzeni bozuldu diye gitmedi bi yere. Nafaka vermem dedi borçlarımı öde dedi evin yarısını ver dedi bu arada ev borçlu kredi benim daha yarısını bile ödemedim bugünkü değerinden yarı parasını istiyor
Çekişmeli açtım davamı, maalesef (çok pişmanım köpekler gibi )davadan feragat ettim tekrar inanmak istedim şimdi elim kolum bağlı tekrar dava açamıyorum ama şu kadarını söyliyim çocuklarıma baktıkça içim parçalanıyor ben böyle karaktersiz gevşek adamdan nasıl çocuk yaptım diye şu an o yatak odasında yatıyor ben oturma odasında orayı bile bırakmıyor bana rahatına düşkün gurursuz
Çok hatalıyım biliyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum?

şimdinin erkekleri çok garip kadını atm olarak görüyorlar.
hesabı kadın ödesin
ev istiyorum lüx araba istiyorum karım çalışırsa alırım demeler
çalışmak istemiyorum desen senden kötüsü yok.
çocuk yapmaktan başka ne işe yarar bir erkek bilemiyorum.

Öylemi hiç araştırmadım avukatım bi daha dava açamazsın aynı sebeple dedi yeni bir sebep lazımmış affetmeye giriyormuş öyle dedi.
Ama baro haklarindan kesinlikle yararlanamiyosun onun harici acabilirsin avukatin bilgilendirmesi gerekti aslinda mesela baska bisi atiyorum aldatma bunun kanitiyla birlikte tekrar barodan hak kazaniyosunuz ama ayni gerekcelerle 3 yil cezasi var cezasi bittikten sora yine ayni gerekcelerle barodan yararlanabiliyosunuz

Ama baro haklarindan kesinlikle yararlanamiyosun onun harici acabilirsin avukatin bilgilendirmesi gerekti aslinda mesela baska bisi atiyorum aldatma bunun kanitiyla birlikte tekrar barodan hak kazaniyosunuz ama ayni gerekcelerle 3 yil cezasi var cezasi bittikten sora yine ayni gerekcelerle barodan yararlanabiliyosunuz
Avukat söylemedi zaten şuan hiç param yok.haziranda başlayacağım.o zamana kadar kalsın evde hiçbirşeyini yapmıcam artık.ama iyi değilim onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum.

Çalıştığınız zamanlarda annenize çocukların bakımı için bir ücret verdiniz mi?

Çalıştığınız zamanlarda annenize çocukların bakımı için bir ücret verdiniz mi?
Yok o bize verdi.gerçekten birşey beğensem alamasam annem alır çocukların nerdeyse tüm kıyafetlerini alır bana her ay harçlık verir.önceden eşimede alırdı.sonra bıraktı.elin oğlu oğlum olmuyor çok uğraştı ama annemi hiç sevmedi.onlar olmasa seni adam ederdim.onlara güveniyorsun diyor.

Herşey annemin rahatsızlanıp çocuklarıma bakamamasıyla başladı.3 çocuğum var.Ben de çalışacak psikoloji kalmamıştı.eşim kabullenemedi çalışmamamı beni boşanmaya kadar sürükledi. Baskıları yaptıkları beni maddi kaynak olarak gördüğünü gösterdi bana .
Ben annemin yanına geçtim çocuklarla bu evden ayrılmadı çok yalvardım çocukların düzeni bozuldu diye gitmedi bi yere. Nafaka vermem dedi borçlarımı öde dedi evin yarısını ver dedi bu arada ev borçlu kredi benim daha yarısını bile ödemedim bugünkü değerinden yarı parasını istiyor
Çekişmeli açtım davamı, maalesef (çok pişmanım köpekler gibi )davadan feragat ettim tekrar inanmak istedim şimdi elim kolum bağlı tekrar dava açamıyorum ama şu kadarını söyliyim çocuklarıma baktıkça içim parçalanıyor ben böyle karaktersiz gevşek adamdan nasıl çocuk yaptım diye şu an o yatak odasında yatıyor ben oturma odasında orayı bile bırakmıyor bana rahatına düşkün gurursuz
Çok hatalıyım biliyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum?
sürekli erkeklerle eşitiz eşitiz diye söyleniyoruz ya. Erkeklerde eşitlik veriyor işte..kazanacaksın paranı!

sürekli erkeklerle eşitiz eşitiz diye söyleniyoruz ya. Erkeklerde eşitlik veriyor işte..kazanacaksın paranı!
Ben zaten kazanıyorum paramı.izindeyim sadece aylıksız izin.mecbur kaldım çalışmayı kazanmayı harcamayı severim.erkeklerle eşit olmak böyle birşey değil.

Ne kadarda benziyoruz. Çok üzüldüm
Yok o bize verdi.gerçekten birşey beğensem alamasam annem alır çocukların nerdeyse tüm kıyafetlerini alır bana her ay harçlık verir.önceden eşimede alırdı.sonra bıraktı.elin oğlu oğlum olmuyor çok uğraştı ama annemi hiç sevmedi.onlar olmasa seni adam ederdim.onlara güveniyorsun diyor.
Ne kadarda çok benziyoruz. Onun hayali aileniz arkanızda olmasında daha çok ezeyim.

Ne kadarda benziyoruz. Çok üzüldüm

Ne kadarda çok benziyoruz. Onun hayali aileniz arkanızda olmasında daha çok ezeyim.
Evet çünkü kompleksli ailesini ve kendini beğenmiyor. bizden aşağı görüyor. bu yüzden kin duyuyor bana nefret ediyor.

Haklısınız bundan sonra nasıl toparlarım bilmiyorum

Siz bir psikoloğa gidin bence. Biraz terapi alın. Belki eşinizin tepkilerini de yanlış yorumluyorsunuz. Nedense öyle geldi. Çalışırken birden bire eve kapanıp 3 çocuk büyütmeye full mesai başlamak çok farklı bir yaşam tarzı değişikliği olmuş.

Avukat söylemedi zaten şuan hiç param yok.haziranda başlayacağım.o zamana kadar kalsın evde hiçbirşeyini yapmıcam artık.ama iyi değilim onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum.
O duumlari cok iyi bilirim cok zor ama gorme bi evde iki yabanci yasamalisin gorme duyma bilme zaten bu sartlar altinda oda eve gec gelicek eger sansin varsa bu evrede seni aldatabilir gozun onun telefonlarinda olsun herhangi bi durum yakalarsan ekran resmi cekip eve terket aninda dava acip barodan yararlanabilirsin

Ben anlamıyorum bu adam çocuklarınızı nasıl dolduruyor? Akşama kadar çocuklarla olan sizsiniz. Ne diye dolduruyor? Ne pis bir adam! Madem dava açma şekli değişecek başka türlü açın.
Sırf çalışmadığınız için bu denli psikolojik şiddet uygulanmasını da aklım almadı, sizin şikayeti geri çekmenizi de aklım almadı?
Daha detay yok mu? Seni süründürecem nafaka da vermiycem neden diyor? Sırf çalışmıyorsunuz diye mi?

Siz bir psikoloğa gidin bence. Biraz terapi alın. Belki eşinizin tepkilerini de yanlış yorumluyorsunuz. Nedense öyle geldi. Çalışırken birden bire eve kapanıp 3 çocuk büyütmeye full mesai başlamak çok farklı bir yaşam tarzı değişikliği olmuş.
Psikolojik destek aldım zaten ama faydası olmadı bize hatta sonra eşimi de gördü.ama sonuç ortada.boşanma davası açmalar geri çekmeler.eşim konusunda haklı olmanızı çok isterdim.etrafımdaki çok kişi söylüyor onun beni kullanmak istediğini maddi anlamda.aslında bu izin işi falan biraz satranç oyunu gibi gelişti.yani önce sadece 2 ay aldım onun yaptıkları tepkileri daha fazla almama neden oldu.

Back
X