• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz izne ayrıldım,herşey çığrından çıktı

Olsun zaman ne gösterir bilinmez. Zamanla evinizde olur. Gerçekten önemli olan sağlık. Sakinliğinizi bozmamaya çalışın biliyorum çok zor. Hazirana da çok az kaldı. İnşallah sizi yeni ve çok güzel bir hayat bekliyor. Şimdilik sabır.
Sizinde hayatınız çok güzel huzurunuz yerinde olsun.tekrar teşekkürler.

Herşey annemin rahatsızlanıp çocuklarıma bakamamasıyla başladı.3 çocuğum var.Ben de çalışacak psikoloji kalmamıştı.eşim kabullenemedi çalışmamamı beni boşanmaya kadar sürükledi. Baskıları yaptıkları beni maddi kaynak olarak gördüğünü gösterdi bana .
Ben annemin yanına geçtim çocuklarla bu evden ayrılmadı çok yalvardım çocukların düzeni bozuldu diye gitmedi bi yere. Nafaka vermem dedi borçlarımı öde dedi evin yarısını ver dedi bu arada ev borçlu kredi benim daha yarısını bile ödemedim bugünkü değerinden yarı parasını istiyor
Çekişmeli açtım davamı, maalesef (çok pişmanım köpekler gibi )davadan feragat ettim tekrar inanmak istedim şimdi elim kolum bağlı tekrar dava açamıyorum ama şu kadarını söyliyim çocuklarıma baktıkça içim parçalanıyor ben böyle karaktersiz gevşek adamdan nasıl çocuk yaptım diye şu an o yatak odasında yatıyor ben oturma odasında orayı bile bırakmıyor bana rahatına düşkün gurursuz
Çok hatalıyım biliyorum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum?

geçmiş için üzülmeyin
bazı insanlar tecavüz sonucu dahi olsa çocuklarını doğurup bakıyorlar belki o adamın nefretine rağmen çocuklarına sahip olmak mutlu ediyordur onları.
yaşadığınız kolay değil ama olumlu yanları da kaçırmayın. duygusal desteğiniz evlatlarınız var şimdi. hiç çocuk sahibi olamayan insanlar var..

eşinizle durumunuzu değerlendirin ona göre hareket edin.
olan olmuş. geçmişe yönelik pişmanlığı bırakın ve tüm enerjinizi bu olan durumu nasıl çözerim konusuna yönlendirin.

Kolaylıklar dilerim

Tüplerinizi bağlattırın sevişirsiniz çünkü
Akıllanacağınız yok bunu yapın bari bir masuma daha kıymayın yazık çocuklara saçma bir ailede büyüyorkar

geçmiş için üzülmeyin
bazı insanlar tecavüz sonucu dahi olsa çocuklarını doğurup bakıyorlar belki o adamın nefretine rağmen çocuklarına sahip olmak mutlu ediyordur onları.
yaşadığınız kolay değil ama olumlu yanları da kaçırmayın. duygusal desteğiniz evlatlarınız var şimdi. hiç çocuk sahibi olamayan insanlar var..

eşinizle durumunuzu değerlendirin ona göre hareket edin.
olan olmuş. geçmişe yönelik pişmanlığı bırakın ve tüm enerjinizi bu olan durumu nasıl çözerim konusuna yönlendirin.

Kolaylıklar dilerim
Teşekkürler bende aynen böyle yapıcam psikiyatriye randevu aldım biraz sakinleşmem lazım çünkü evi ilana koydum müşteri çıkarsa satıcam eşim denen şahıs da mutlaka razı olacaktır bir gün.

Tüplerinizi bağlattırın sevişirsiniz çünkü
Akıllanacağınız yok bunu yapın bari bir masuma daha kıymayın yazık çocuklara saçma bir ailede büyüyorkar
Bağlattırdım zaten üçüncü korunduğum halde oldu ve çocuklarımı çok seviyorum.boşansam da öncelik onların geleceği evli kalsamda inşallah hepsi karakterli ahlaklı kendine güvenen insanlığa faydalı dürüst meslek sahibi olup mesleğini en iyi şekilde yapan insanlar olurlar.

Bağlattırdım zaten üçüncü korunduğum halde oldu ve çocuklarımı çok seviyorum.boşansam da öncelik onların geleceği evli kalsamda inşallah hepsi karakterli ahlaklı kendine güvenen insanlığa faydalı dürüst meslek sahibi olup mesleğini en iyi şekilde yapan insanlar olurlar.
Hem lanet bir adam hem seviliyorsunuz nasıl mide alıyor

Çocuklarınız kaç yaşında? Çalışmaya başlayıp bakıcı bulsanız daha iyi sanki.

Çocuklarınız kaç yaşında? Çalışmaya başlayıp bakıcı bulsanız daha iyi sanki.
Haziranda başlıyorum zaten işe 2 ay için bakıcı bulmak istemiyorum şu an yaz tatili giriyor araya bir de eylülde tekrar başlıcam çalışmaya eşim gereksiz yere gerdi ortamı mahvetti herşeyi .sanki işi bıraktım.ha tabi bi de bozuluyor karşısında eski aptal karısı yok.

Gönder gitsin eziyet o yatsın salonda sen annesin adam demeye bin şahit ister
Dün yattı 2 gündür yatıyor salonda yemek yapmıyorum ona çamaşırlarını ayırdım yıkarken dokunmayacağım hiç birşeyine yine de gitmez herhalde ben de anlamıyorum.çocuklarım için geliyorum bu eve diyor.ama ben haftalarca çocuklarımla annemde kaldım.bu evden bir yere kıpırdamadı.

Madem devir bencillik devri Sanırım çalışıyor da olsa kadınlar tek maaşı evi geçindirmeye yetmeyecek adamları seçmemeli .

Madem devir bencillik devri Sanırım çalışıyor da olsa kadınlar tek maaşı evi geçindirmeye yetmeyecek adamları seçmemeli .
Adam benim kazandığım parayla adam olmuş adamım diye gezmiş meğer.birden adamlıktan insanlıktan çıktı çirkinleştikçe çirkinleşti.çok haklısınız yani.

Bosanın satın evi paylaşın.Mal ortaklığı var.Ki zaten onun maasi asgari ucretmis senden az katmış bile.Sen öğretmen maasi alıyorsun.Neyse eşit paylaşın hic degilse tümünü kayıptan iyidir.Cocuklara nafaka da talep edin.Keske geri almasaydınız davayı.Iste affetmek sayılıyor ayni sebepten açamıyormussun.3 yilmiymiş süresi.Bir avukata iyice sor.Ama tekrar dava açılırsa senin kusurlu hareketlerin de olacak.Isini yapmıyorsun kavga ediyorsun vs.Anlasmali boşanmaya bak evi paylaşarak.

Bosanın satın evi paylaşın.Mal ortaklığı var.Ki zaten onun maasi asgari ucretmis senden az katmış bile.Sen öğretmen maasi alıyorsun.Neyse eşit paylaşın hic degilse tümünü kayıptan iyidir.Cocuklara nafaka da talep edin.Keske geri almasaydınız davayı.Iste affetmek sayılıyor ayni sebepten açamıyormussun.3 yilmiymiş süresi.Bir avukata iyice sor.Ama tekrar dava açılırsa senin kusurlu hareketlerin de olacak.Isini yapmıyorsun kavga ediyorsun vs.Anlasmali boşanmaya bak evi paylaşarak.
Doğru delil topluyor zaten.iyice bağlıyor elimi kolumu tehditlerin bini bir para yok psikolojimin bozuk olduğunu ıspatlayıp çocukları alacakmış yok benden manevi tazminat bile alırmış.anlaşmalıya uğraşıyorum bende.anlayacak anlamalı bu işin bittiğini.

Öncelikle benim durumuma üzülüp yardımcı olmaya çalışan destek olan herkese çok teşekür ederim.ben tekrar dava açtım eşime .karakola gidip şikayetçi oldum önce .uzaklaştırma kararı çıktı bugün.inşallah evime dönebileceğim en kısa sürede .çıkmıyor evden yine.bilmiyorum ne zaman defolup gidecek evden .evimi asla satmayacağım çocuklarımın evi orası satarsam bi daha ev alamam kiralar 1000 liradan başlıyor.tek isteğim evimi kurtarmak ondan boşanmak.dua edin ve fikirlerinizi söyleyin lütfen zor günler geçiriyorum

Zaman mi değişti, türk erkekleri mi anlamadım. Kadın eve illa para getirecek, getirmezse burnundan dökülecek!!!

Bu nedir anlamadim gitti. Bir de son yılların trendi kv ler bile memur gelin istiyor. Dünyanın çivisi çıktı.

Feragat olayini bilmiyorum. Tekrar dava açmanız imkansiz mi? Bir müddeti mi var? Varsa bekle ve yine dava aç. Bu adamdan bı cacik olmaz. Gerçek yüzünü görmüşsün işte.

Bu arada ne yemeğini yap ne de utusunu. Burnundan fitil fitil getir.

Aslinda hicbir sey degismedi, kendi ayaklari uzerinde durmaya alisik olmayan yurdum kizlari es adayindan sabit maas, ev, araba istedigi icin artik karsi tarafinda bir nevi gozu acildi.. su kk da bile kendine ait evi var mi sorulari ucuyor hemen her konuda..

Ama gel gelelim konu sahibinin durumu cok farkli tamamen para odakli bir evliligi varmis.. arada hic sevgi yokmus demek ki basindan beri, cok uzuldum.. eger evin yarisini istiyorsa o zaman odemeleri kendisinin yapmasini isteyin.. bir de yazildimi bilmiyorum ama neden tekrar dava acamiyorsunuz?

Acmissiniz sevindim, adam kotu bir koca olmasinin haricinde rezil bir baba. Bir insan cocuklarini nasil bu kadar zoru durumda birakir akil alir gibi degil.. kvalideniz falan yok mu konusup onu ikna edebilecek biri?

Kayınvalidemin ben eve
Aslinda hicbir sey degismedi, kendi ayaklari uzerinde durmaya alisik olmayan yurdum kizlari es adayindan sabit maas, ev, araba istedigi icin artik karsi tarafinda bir nevi gozu acildi.. su kk da bile kendine ait evi var mi sorulari ucuyor hemen her konuda..

Ama gel gelelim konu sahibinin durumu cok farkli tamamen para odakli bir evliligi varmis.. arada hic sevgi yokmus demek ki basindan beri, cok uzuldum.. eger evin yarisini istiyorsa o zaman odemeleri kendisinin yapmasini isteyin.. bir de yazildimi bilmiyorum ama neden tekrar dava acamiyorsunuz?

Acmissiniz sevindim, adam kotu bir koca olmasinin haricinde rezil bir baba. Bir insan cocuklarini nasil bu kadar zoru durumda birakir akil alir gibi degil.. kvalideniz falan yok mu konusup onu ikna edebilecek biri?
döndüğümde davayı çekip dönmştüm söylediği sözleri yazmıştım burda.benim yanımda oğluna amcanın kızıda boşanmış siz ayrılsaydınız sana yeklif ederdi amcan kızını dedi. Ama o da geçimsiz durumu iyi ama dedi.tepemden aşağı kaynar sular döküldü o an.

Babamla annem iki defa yarılmaya kalktı ve ikisinde de babam sadece kıyafetlerni alıp gitti kendisine düzen kurdu ve hiç bir zaman maddi manevi elini üzerimizden çekmedi allah razı Olsun.
Şimdiki erkekler adam değil delikanlı değil.

Babamla annem iki defa yarılmaya kalktı ve ikisinde de babam sadece kıyafetlerni alıp gitti kendisine düzen kurdu ve hiç bir zaman maddi manevi elini üzerimizden çekmedi allah razı Olsun.
Şimdiki erkekler adam değil delikanlı değil.
Şu an dua ediyorum her aklıma geldiğinde oğullarım babalarına benzemesin diye tabi onları iyi yetiştirmek için elimden geleni yapıyorum.ama derler ya eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz diye.

Back
X