Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki verebilirim canım benim inşallah şans getirsinBana verebilir misin başiskeledyim
Yok letu ile hamile kalmadım ama iki kez çatlatma tedavisi denedik sonuç alamadık. Deneyene şans getirir umarımLetu ile mi hamile kaldınız bende izmirdeyim Kocaeli'nde olan birine san getirir umarım
İnstagramdan ulayabilirsiniz alırımTabiki verebilirim canım benim inşallah şans getirsin
Canım instagram kullanmıyorumİnstagramdan ulayabilirsiniz alırım
Sana mesaj atamıyorum sen bana atar mısın profilin kapalı sanırımİnstagramdan ulayabilirsiniz alırım
Canım yaklaşık 5 ay takviye kullandım thancs woman ile başladım sonra 2 kutu kadar maxijuno kullandım en son inositol kullandım inositol bir kutu bitirmeden hamile kaldığımı öğrendimMeraba maxijunoyla mı hamile kaldınız?
Canım yaklaşık 5 ay takviye kullandım thancs woman ile başladım sonra 2 kutu kadar maxijuno kullandım en son inositol kullandım inositol bir kutu bitirmeden hamile kaldığımı öğrendim
Canım benim eşimde de problem vardı eşimin değerleri düzeldi ve iki ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim ama inositolün de faydası olduğunu düşünüyorumSizce hangisinin etkisi oldu?