• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ücretsiz (trombofili paneli ve kromozon analizi)

safkan31

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
3
0
16
İstanbul
(istanbulda oturan arkadaşlar )trombofili paneli ve kromozon testi yaptırmak isteyenler ssk ücretsiz yapıyor vede 1 ay içinde özel labratuarlar gibi sonucu veriyor (cerrahpaşa hastanesi hemen yanında samatya hastanesi diye bilinen şuanda devlet hastanesi diye geçiyor samatya diyince herkes bilir özel bir labratuarla anlaşması oldugunda ssk ücretsiz yapıyor ay içinde sonuçlar çıkıyor)gidecek olan bayan arkadaşlar kadın doguma randevu alsın doktor hemen tahlilleri yapıyor erkek arkadaşlar ise üroloji bölümüne randevu alsınlar sorunsuz tahliller yapılıyor. Ssk olmayanlar ise anlaşması olan burc genetik labratuarına gidebilirler yardımcı olduklarını söylediler ödemelerde !

saol arkadaşım çok yardımcı oldun hemen aldın randevuuu inş. salı gitcemmm çokkk teşekür ederimmmm:16::16::16::16:

arkadaşlar belki araştıran olur diye yazmak istedim çünkü ben çok araştırdım.. Samatya Hastanesi (İstanbul Araştırma Hast.) trombofili paneli testi için dış laboratuvarla anlaşmasını bitirmiş artık yapmıyorlar, doktordan sonra özellikle laboratuvara kadar çıkıp konuştum artık bizde kalktı dediler..
Cerrahpaşa Hastanesi Trombofili testini yapıyor başarısız tüp denemeleri veya düşük durumlarını doktora belirtmeniz durumunda yazıyorlar.. Kadın Hastalıklarından randevu alıp gitmeniz gerekli..
Ayrıca Zeynep Kamilde yapıyor ama onlarda tıbbı genetik bölümüne telefonla sormadan gitmemek gerekli bazı dönemlerde yapmadıkları oluyormuş..

Son düzenleme:
Saol canım, çok makbule geçti, bende arastıryordum şimdi, saol Allah razı olsun! Ben hep özellerde yaptıryordum, artık param kalmadı, 3 tüp bebek yaptım sonuçsuz ((testler de bitmiyor , hep yeni birsey istiyorlar (

Merhaba,

Ben 5 aylık hamileyim, bizim de aile öykümüzde trombofili bulunduğundan doktorum bu testi istedi, fakat söylediğiniz gibi istanbuldaki özel laboratuarlarda 750 civarında yapıyorlar şuan. Ben bugün Kartal Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi Semiha Şakir Kadın Doğum Polikliniğine gittim. İstek kağıdı yazdı ablamın da hastalık raporlarını gösterince fakat testleri özel burç laboratuarında yapıyorlarmış, orda da SGK lı olmama rağmen, karşılamadığını ve 750tl olduğunu söylediler.
Sonra Zeynep Kamil'i aradım onlar da Haydarpaşa Numune Tıbbi Genetik birimine yönlendiriyormuş. Sonuçta doktor tahlil istek kağıdı ile Haydarpaşa'ya gidip SGKya ücretsiz test yapılabildiği teyidini aldım. Bu tarz bi araştırmaya girdiyseniz, hastanelerin tıbbi genetik polikliniklerini arayıp bilgi alabiliyorsunuz.

Merhaba,

Ben 5 aylık hamileyim, bizim de aile öykümüzde trombofili bulunduğundan doktorum bu testi istedi, fakat söylediğiniz gibi istanbuldaki özel laboratuarlarda 750 civarında yapıyorlar şuan. Ben bugün Kartal Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi Semiha Şakir Kadın Doğum Polikliniğine gittim. İstek kağıdı yazdı ablamın da hastalık raporlarını gösterince fakat testleri özel burç laboratuarında yapıyorlarmış, orda da SGK lı olmama rağmen, karşılamadığını ve 750tl olduğunu söylediler.
Sonra Zeynep Kamil'i aradım onlar da Haydarpaşa Numune Tıbbi Genetik birimine yönlendiriyormuş. Sonuçta doktor tahlil istek kağıdı ile Haydarpaşa'ya gidip SGKya ücretsiz test yapılabildiği teyidini aldım. Bu tarz bi araştırmaya girdiyseniz, hastanelerin tıbbi genetik polikliniklerini arayıp bilgi alabiliyorsunuz.
Hamile iken de Yapılıyor yani bu testler. Benim iki kaybım OLMASINA rağmen doktor yaptırmana gerek yok dedi. Bende buralardan bişeyler Öğrenmeye çalışıyorum işte. 5 aylık gebelikte doktorunuz ne için bu testi istedi

Back
X