• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucretsiz tup bebek ilaclari

pinkbuyu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
3.216
2.203
333
İstanbul
Tup bebek tedaviden kalma elimde ilaclar var. Almak isteyene kargo karşılığı yollarim. Ucretsiz göndereceğim. Elden teslim de olabilir.
9 paket oksapar igne Sanirim 2 li oluyor her pakette.
2 adet proluton
1 paket progestan 200mg
1 paket nidicard var.

Bu ilaclar bana 2 bebis getirdi. Umarim alana da hayırlı olur.

Tup bebek tedaviden kalma elimde ilaclar var. Almak isteyene kargo karşılığı yollarim. Ucretsiz göndereceğim. Elden teslim de olabilir.
2 adet proluton
1 paket progestan 200mg
1 paket nidicard var.

Merhaba ilaçları isteyen çıktı mi acaba oksapar igneye ihtiyacım varda

Merhaba ,
Tekrardan yazma gereği duydum. Ilaclari yine buradan yazan birine elden teslim ettim. Vaktinizi almamak için burada da yazıp durum ile ilgili bilgi vermek için yazıyorum.

2 adet proluton
1 paket progestan 200mg
1 paket nidicard var.

Merhaba şuanda bende nidicart kullanıyorum yan etkileri beni mahvetti. Baş ağrısı kol sırt boğaz ağrısıen kötüsüde göğüs ağrısı ve nefes darlığı yaşıyorum sizde de olmuşmuydu

Peki siz transferdem önce mi başladınız bu ilaca yoksa gebeliğinizde mi
Ben 21. Haftada acil serklaj olmustum. O donem basladim ve doguma kadar kullandim. Ikiz gebelikti benim durumum, cok zor bir hamilelik gecirdim. Bel ağrısı, mide bulantisi, agrilar( bel, sirt, kollar) nefes almada zorluk, bacaklarda odem. Acikcasi hangisi ilaçlardan oluyor hangisi hamileliktrm oluyor, ya da ikiz gebelik kaynakli mi bilmiyorum, ama hamileligim korkunçtu. Bir de insanlar hamile olduğu günleri vs ozluyormus, benim ki tam bir işkenceydi. Düşünmek bile moralimi bozuyor. Hatta son haftalara dogru basimi yuksek yastığa koyup yatıyordum cunku surekli burnum tikaniyordu.

Ben 21. Haftada acil serklaj olmustum. O donem basladim ve doguma kadar kullandim. Ikiz gebelikti benim durumum, cok zor bir hamilelik gecirdim. Bel ağrısı, mide bulantisi, agrilar( bel, sirt, kollar) nefes almada zorluk, bacaklarda odem. Acikcasi hangisi ilaçlardan oluyor hangisi hamileliktrm oluyor, ya da ikiz gebelik kaynakli mi bilmiyorum, ama hamileligim korkunçtu. Bir de insanlar hamile olduğu günleri vs ozluyormus, benim ki tam bir işkenceydi. Düşünmek bile moralimi bozuyor. Hatta son haftalara dogru basimi yuksek yastığa koyup yatıyordum cunku surekli burnum tikaniyordu.
Çok çok geçmiş olsun. Şuan transferimi bekliyorum çatşamba günü. Ama doktor bana şimdiden verdi bu ilacı ilk gün ölüyorum sandım. Baş ağrısı kol sırt ağrısı göğüs ağrısı ve nefes darlığı yaşadım gram uyuyamadım acilede gidemedim transferimi erteleyecek durum olur die sonra 1 gün kullanmadım ilaç biraz kendime geldm sonra bidaha atayum dedm yok böyle bi ağrı bidaha atmayı düşünmüyorum. Büyük ihtimal bu ilaçtan kaynaklı sizinkide. Zaten bu ilaç tanaiyon ilacıymış. Ama kasılmaları engelliyomuş o yüzden erken doğum riski olanlara veriyolarmış. Şimdi durumunuz nedir inşallah yavrularınız sağsağlim kucağınızdadır

Çok çok geçmiş olsun. Şuan transferimi bekliyorum çatşamba günü. Ama doktor bana şimdiden verdi bu ilacı ilk gün ölüyorum sandım. Baş ağrısı kol sırt ağrısı göğüs ağrısı ve nefes darlığı yaşadım gram uyuyamadım acilede gidemedim transferimi erteleyecek durum olur die sonra 1 gün kullanmadım ilaç biraz kendime geldm sonra bidaha atayum dedm yok böyle bi ağrı bidaha atmayı düşünmüyorum. Büyük ihtimal bu ilaçtan kaynaklı sizinkide. Zaten bu ilaç tanaiyon ilacıymış. Ama kasılmaları engelliyomuş o yüzden erken doğum riski olanlara veriyolarmış. Şimdi durumunuz nedir inşallah yavrularınız sağsağlim kucağınızdadır
Ben doguma kadar bu ilaci kullandim. 33. Haftada bebek hareketlerini hissetmeyinxe çevredeki en yakin hastaneye gittim. Ilac sancıları da basılıyor, meğerse dogum sancıları gelmis. Acil olarak doguma alindim. 33 haftalikken ikiz bebeklerim dogdu sag salim.

Ben doguma kadar bu ilaci kullandim. 33. Haftada bebek hareketlerini hissetmeyinxe çevredeki en yakin hastaneye gittim. Ilac sancıları da basılıyor, meğerse dogum sancıları gelmis. Acil olarak doguma alindim. 33 haftalikken ikiz bebeklerim dogdu sag salim.
Rabbim acılarını göstermesin inşallah 🤗

Merhaba elinde meriofert olan var mı ? Geçen tedavi oldum ilaç eksikliğinden dolayı tedavim iptal oldu ocakta tekrar başlamak istiyorum. Benim hastalığımda sadece meriofert kullanılıyor diğer ilaçlar ise yaramıyor. Lütfen elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba Gonal F 300, Cetrotide0,25 mg, ovitrelle 250 elinde olan varsa ulaşabilir mi acil ? İstanbuldan yazıyorum ama farklı şehir de olur kargo ücretini karşılarım

Merhaba. Süre kısıtlı oldugu icin baska bir baslikta bir mesaja yazdigim mesaji buraya da tasimak isterim. Istanbul Erenkoyde yasiyorum. 12 Ocak Cuma gunu Gonal F 450ml igneyi acip sadece 25ml kullandim. Tertemiz dolapta sakliyorum. Isterseniz gelip benden alabilirsiniz. Acildiktan sonra 28 gun kullanma suresi var. Bu durumda 8 Subat 2024 tarihine kadar kullanilabilir. Sonra cop olacak. Bu sure zarfinda bana ulasmak isteyen olursa yazabilir. Kolayliklar dilerim herkese.

Back
X