Ücretten bağımsız Türkiye'deki hangi doktora ameliyat olurdunuz

LadyHaha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
138
132
103
38
Yani çok zenginiz, paranın hiç önemi yok diyelim, hangi cerraha ameliyat ya da revizyon olurdunuz? Nedenleri ile bir açıklarmısınız? Burun ameliyatı ile ilgili araştırma sürecindekilere de bir fikir olur belki.
Ameliyat olup, pişman olanlar kimseye olmazdım vs. gibi şeyler yazmayın lütfen. Daha çok güncel cerrahlar konusunda fikir sahibi olmak için açtım konuyu.

Merhaba ben betül cengize ameliyat oldum ama çok pişmanım hep diyorumki keşke yakup avşara ameliyat olsaydım evet pahalı ama keşke o dönem bankadan kredi alsaydım en azından düzgün bir burnum olurdu. Şimdi fiyatlar uçtu artık istesemde olamam. Ama bu benim en büyük pişmanlıklarımdan biridir.

Merhaba ben betül cengize ameliyat oldum ama çok pişmanım hep diyorumki keşke yakup avşara ameliyat olsaydım evet pahalı ama keşke o dönem bankadan kredi alsaydım en azından düzgün bir burnum olurdu. Şimdi fiyatlar uçtu artık istesemde olamam. Ama bu benim en büyük pişmanlıklarımdan biridir.
Betül Cengiz’in burunları küçük, kalkık ve kavisli oluyor gördüğüm kadarıyla. Her yüze uymayabiliyor bu tip burunlar.

Revizyon yapıyor mu bilmiyorum ama ben Dr Ali Murat Akkuş'a ameliyat olurdum. Yıllardır takip ediyorum ve benim estetik algıma en uygun burunları yapıyor. Aynı zamanda işinde çok donanımlı ve bilgili olduğunu düşünüyorum.

Ben Antalya'da Deniz Dilek'e ameliyat oldum, gerçekten zor bir burnum vardı mümkün olan en güzel revizyonu yaptı ancak70bin değil 350bin verebilecek olsam kesinlikle Barış Çakır'a ameliyat olurdum. 🥲 Benim doktorum tarz olarak da teknik olarak da Barış Çakır'ın yöntemlerini kullanıyor, seminerlerine katılmış vs. Düşük bütçeli Barış Çakır diyorum ona 🥲🥲

Back
X