Merhabalar arkadaşlar..
Yaklaşık bir haftadır hastayım..Grip,boğaz ağrısı derken,sonunda beklenen o kocaman uçukda çıktı
Normalde fazla takmazdım ama cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gideceğim memleketine ve ailesiylede tanışacağım
Sizce cuartesi gününe kadar geçer mi
Neler yapabilirim hızlı iyileşmesi için
yarın ilk iş bi eczaneye git ve uçuk için satılan şu minik tüp kremlerden al.cumartesiye kadar kurutur en azından.yayılmasınıda önler.bende çok yaşıyorum bu sorunu sinir bi durum.
Merhabalar arkadaşlar..
Yaklaşık bir haftadır hastayım..Grip,boğaz ağrısı derken,sonunda beklenen o kocaman uçukda çıktı
Normalde fazla takmazdım ama cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gideceğim memleketine ve ailesiylede tanışacağım
Sizce cuartesi gününe kadar geçer mi
Neler yapabilirim hızlı iyileşmesi için
yarın ilk iş bi eczaneye git ve uçuk için satılan şu minik tüp kremlerden al.cumartesiye kadar kurutur en azından.yayılmasınıda önler.bende çok yaşıyorum bu sorunu sinir bi durum.
Şuan bende de uçuk mevcut.Eczaneye gidip uçuk için krem istediğim de
şunu verdi..
zovirax krem diye bir tüp krem
İki güne kalmaz kabuk kısımları yumuşatıp dökülmesini sağlıyor..
Ben memnunum şuan için.
Ama siz yine de doktor kontrolünde alın ne olur ne olmaz..
Geçmiş olsun
Evet minik tüpte satiliyor eczanede aviral adi etkili bencede...gecmis olsun..
6 güne geçerir mi sizce
Bence gecirir cok mu buyuk ? Kirmizilik kalabilir ama onuda fontodetenle halledersin..
Çok teşekkür ederim en iyisi yarın heen gitmeliyim geciktirmeden..
Önümde daha 6 günüm var,iyileşir belki
yüzük parmağımın ucu kadar
çok teşekkür ederim öneriniz için yarın eczaneye gideceğim hemen
Bende uçuk kremi olarak vectavir i tek geçerim...
13 yıldırda uçukla yaşamaya alıştım bende.Kızıma doğum yaptıktan sonra hep çıktı nedense.
Ama artık vectavir krem piyasada yok malesef canım uçuk benle arkadaş her ay regl olmama yakın veya aşırı yorulduğumda yada uykusuz kaldığımda hemen hemen her ay mutlaka çıkar.Vectaviri 2-3 adet alıyordum ben artık yok piyasada olanlarda son kalanlarmış.Bulamadım ben.Onun yerine alkovir veya zovirak tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?