Uçuk belasından nasıl kurtulabilirim ??

Aynen
Peki bidiğiniz etkili bir krem var mı
Sorduğum herkes farkı bi krem isi söyledi

asiviral kullanıyorum ben,gayet etkili.sakın tahta kaşık olaylarına girme küçültüceğine dahada büyütüp yayıyo.denedim ordan biliyorum.kremini sür keyfine bak

asiviral kullanıyorum ben,gayet etkili.sakın tahta kaşık olaylarına girme küçültüceğine dahada büyütüp yayıyo.denedim ordan biliyorum.kremini sür keyfine bak

Aynen dün yapıyım dedim ama bulaşmadım tahta kaşığa
Sabah gidip kremi aldım sürdüm bakalım artık umarım geçer

Çok teşekkür ederim limonu bugün deneyeceğim hatta hemen denemeye başlasam iyi olacak
Fondoten kullanmayı bilmiyorum hiç ya altına pudra filan sürsem daha iyi mi kapatır :26:

Çok teşekkür ederim limonu bugün deneyeceğim hatta hemen denemeye başlasam iyi olacak
Fondoten kullanmayı bilmiyorum hiç ya altına pudra filan sürsem daha iyi mi kapatır :26:

pudra fondoten kadar etkili olmaz ama yine de işe yarar...pudrayı sür iz gözükmeyecek şekilde, sonra dudağına hafif pembe ruj veya şu çilekli vs olan nemlendiricilerden sür...kamufle olur...

Krem var bende bir tane,adı aklovir di sanırım.
3 güne kalmadan iyileştiriyor:) gidip eczacıya sorun onaylarsa alabilirsiniz

ben cikinca ellemem kesinlikle limon kesip surerim kurutuyo ve cabuk iyilesme sagliyor.eczanede satilan ilaclar kadar etkili bir yontem.kendim bulmustum bu yontemi sonucta vucuttaki yaralari en etkili sekilde iyilestiren c vitaminidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…