• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk belasından nasıl kurtulabilirim ??

Aynen :14:
Peki bidiğiniz etkili bir krem var mı :31:
Sorduğum herkes farkı bi krem isi söyledi :14:

asiviral kullanıyorum ben,gayet etkili.sakın tahta kaşık olaylarına girme küçültüceğine dahada büyütüp yayıyo.denedim ordan biliyorum.kremini sür keyfine bak:1:

asiviral kullanıyorum ben,gayet etkili.sakın tahta kaşık olaylarına girme küçültüceğine dahada büyütüp yayıyo.denedim ordan biliyorum.kremini sür keyfine bak:1:

Aynen dün yapıyım dedim ama bulaşmadım tahta kaşığa :1:
Sabah gidip kremi aldım sürdüm bakalım artık umarım geçer :14:

sürekli uçuk çıkarak biriyim, 27 senedir hep uçukluyum..biri geçer biri çıkar...
onla yaşamaya alıştım, ama en etkili yöntemleri de keşfettim...
öncelikle yarım limonu uçuğun üzerine sürüp herpes denen o lanet virüsü kıracaksın..günde üç dört kez yapacaksın bunu...
sonra hiç elini dokunmadan bir peçete yardımıyla uçuk kremini incecik süreceksin...sakın kalın sürme o zaman bu uçuk kremleri işe yaramaz doktorum söylemişti...
çünkü kremi kalın sürersen hava sirkülasyonu sağlanmaz...
ince süreceksin ki hava alacak uçuk...
cumartesiye kadar geçer ama biraz kurumuş izi kalır..onuda fondotenle kapat, üzerine hafif pembemsi bi ruj sür kamufle edersin...
bu arada ben bütün uçuk kremlerini denedim, zovirax, virosil, vektavir, asiviral...
en etkili virosili buldum...hemen kurutuyor...

Çok teşekkür ederim limonu bugün deneyeceğim hatta hemen denemeye başlasam iyi olacak :14:
Fondoten kullanmayı bilmiyorum hiç ya altına pudra filan sürsem daha iyi mi kapatır :26:

Çok teşekkür ederim limonu bugün deneyeceğim hatta hemen denemeye başlasam iyi olacak :14:
Fondoten kullanmayı bilmiyorum hiç ya altına pudra filan sürsem daha iyi mi kapatır :26:

pudra fondoten kadar etkili olmaz ama yine de işe yarar...pudrayı sür iz gözükmeyecek şekilde, sonra dudağına hafif pembe ruj veya şu çilekli vs olan nemlendiricilerden sür...kamufle olur...

Krem var bende bir tane,adı aklovir di sanırım.
3 güne kalmadan iyileştiriyor:) gidip eczacıya sorun onaylarsa alabilirsiniz:6:

pudra fondoten kadar etkili olmaz ama yine de işe yarar...pudrayı sür iz gözükmeyecek şekilde, sonra dudağına hafif pembe ruj veya şu çilekli vs olan nemlendiricilerden sür...kamufle olur...

Çok teşekkür ederim sağolun :16:

Merhabalar arkadaşlar..
Yaklaşık bir haftadır hastayım..Grip,boğaz ağrısı derken,sonunda beklenen o kocaman uçukda çıktı :14:
Normalde fazla takmazdım ama cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gideceğim memleketine ve ailesiylede tanışacağım :14:
Sizce cuartesi gününe kadar geçer mi :14:
Neler yapabilirim hızlı iyileşmesi için :14:

ben cikinca ellemem kesinlikle limon kesip surerim kurutuyo ve cabuk iyilesme sagliyor.eczanede satilan ilaclar kadar etkili bir yontem.kendim bulmustum bu yontemi sonucta vucuttaki yaralari en etkili sekilde iyilestiren c vitaminidir.

Back
X