• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk Kaçık

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Yazacağım şey cidden uçuk kaçık :D ama iki gündür içime dert oldu

Edebiyat dünyası ile pek haşır neşir bir kişiliğim var. Bu yüzden imza günleri olsun yazarlar vesaire olsun pek bir ilgiliyim.
Uzun zamandır okuduğum daha önce kitap fuarında tanıştığım bilindik bir yazar var. İsim vermeyeceğim. Çünkü cidden popüler bir adam. Biz kendisi ile yine bir kitap fuarında tanıştık. Hatta kendisine mesaj atıp sımsıkı sarılmak için geleceğim dediğimde fuarda ismimi söylediğim zaman sarılarak boğuyordu adam beni :D
Arada sırada yazarım kendisine takılmak maksadı ile espirili bir dille. Ama bu zamana kadar adama hep ağabey dedim.
XX ağabeyden çok Ağabeyim ya da ağabey şeklinde hitap ettim ismini kullanmadan. Yine bu kişi ile karşılaşma fırsatım oldu. Sohbet, muhabbet, espiri vesaire tarzı. Hatta ben kendisi ile tokalaşırken hiç çekinmeden yanağından öptüm falan. Kendisi bir sonraki gün için falan geliyorsun yine değil mi diyerek ertesi gün içinde sözlü bir davet yapmış oldu.
Neyse fazla uzatmayayım lafı. :) Elektriği fazlasıyla etkiledi beni. Hani ağabey ya da ağabeyim dedim adama ama cidden adamı düşünürken buldum kendimi açıkçası. Konuşması, arada sırada göz göze gelmemiz elektriği cidden süper adamın.
Hatta kendisine de mesaj attım dün akşam umarım sıkmamışımdır seni iyi yolculuklar diye. Şimdi ismiyle hiç hitap edemem adama Eee! direk senden etkilendim hiç diyemem. Aşk ya da hoşlanma demeyelim de etkilenme var.
Mesaj atsam fazlasıyla uzatamıyorum. Sıkmak bunaltmak istemiyorum. Konuşacak bir şey sohbeti uzatacak bir bahane bulamıyorum. Ama kesinlikle yine fuarda görüşme imkanımız olacak. Yine ben kendisine arada tüm sosyal medyalardan mesaj atacağım espirisine. Ama ben adamla yoğun bir muhabbeti nasıl kurabilirim. Bana fikir verebilecek olan var mı ? :)

Asıl siz bize nasıl samimiyet kurup işi ilerlettiğinizi detaylı anlatsanız.sizi çok becerikli gördüm bu konuda :sampiyon: naçizane fikrim olduğunuz gibi doğal olun eğer kasarsanız , davranışlarınıza yansır diye düşünüyorum ve o rahatlık üstünsüzden gider.samimi ve spontane olun,zamanla değişebilir herşey:KK36:

Asıl siz bize nasıl samimiyet kurup işi ilerlettiğinizi detaylı anlatsanız.sizi çok becerikli gördüm bu konuda :sampiyon: naçizane fikrim olduğunuz gibi doğal olun eğer kasarsanız , davranışlarınıza yansır diye düşünüyorum ve o rahatlık üstünsüzden gider.samimi ve spontane olun,zamanla değişebilir herşey:KK36:
editörlük vesaire yaptığım için bir çok yazarla abla, ağabey, x olarak muhabbetlerdeyim ben genellikle :D doğalım aslında hani ona karşı espirili vesaireyim ancak muhabbeti devam ettiremiyorum :)

editörlük vesaire yaptığım için bir çok yazarla abla, ağabey, x olarak muhabbetlerdeyim ben genellikle :KK70: doğalım aslında hani ona karşı espirili vesaireyim ancak muhabbeti devam ettiremiyorum :)
muhabbeti devam ettirememekle ilgili sıkıntınızın olacağını düşünemedim hiç.ben de öyle izlenim bırakmadınız.bana göre sık sık denk geldiğinizde esprili olun ve samimi yaklaşın ve hiç bir şekilde ona ağabey demeyin.samimiyetten ileri gelen bir anda da ismini zikrediverin.

muhabbeti devam ettirememekle ilgili sıkıntınızın olacağını düşünemedim hiç.ben de öyle izlenim bırakmadınız.bana göre sık sık denk geldiğinizde esprili olun ve samimi yaklaşın ve hiç bir şekilde ona ağabey demeyin.samimiyetten ileri gelen bir anda da ismini zikrediverin.
aramızda 15-16 yaş var direk ismi ile hitap edemem ama genelde sen derim ona nasılsın vesaire dediği zaman sen nasılsın tarzında ama mesajlarda muhabbeti devam ettiremiyorum işte. birde zaten 4-5 ay sonra ancak tekrar görebilirim şuan için bir tesadüf olursa ancak o şekilde.

Tek vereceğim akıl aman çok kaptırma kendini diğeri gibi sonu hüsran olmasın...

:)) tam da masalsı bir aşk olmuş desenize

Aynen. Babam anneme yakın olmak için sürekli annemin köyüne gidermiş (babamın abisiyle annemin teyzesi evli, sıradan bir büyük ziyareti gibi, kimse yadırgamıyor). Tabii babam yakışıklı, giymiş ispanyol pantolonları, geniş yakalı dapdar gömlekleri, saçlar omuzlarda. Zaten İstanbul'dan geliyor vs. köyün kızları annemlerde toplanırmış. Anneme de baskı yaparlarmış bana ayarla yok ona ayarlama bana ayarla diye. Kaç kez kızlar saç baş birbirine girmiş :KK70: Annem de saf gidip babama "bak kızlar hoşlanıyor senden" deyip aralarını yapmaya çalışırmış. Tabii babamın hedefi belli. Baktı annemde iş yok bu da direkt istetmiş annemi :KK70:

Ondan bir elektrik bir ışık gördün mü bu önemli bence, uzaktan gözlemlemelisin. Zaten ilgi duyduğu bir insanla iletişim halinde olmak isteyecektir. İmkansız diye düşünme kim bilir nasibin nerden geleceği belli olmaz..

Bence adama hoşlandığımızı söylemeyin direk
Abi demeyi bırakın samimi davranın hoşlandığınızı belli edin o anlayacaktır:)
Size ilgisi varsa ilk adımı sizden beklemez kendi atar
Anlattığınız kadarıyla size boş değil bence

Tek vereceğim akıl aman çok kaptırma kendini diğeri gibi sonu hüsran olmasın...

yok kaptırmam.

Yengem amcama abi diyordu nerdeyse 30 yıllık evliler :)

maşallah :)

Aynen. Babam anneme yakın olmak için sürekli annemin köyüne gidermiş (babamın abisiyle annemin teyzesi evli, sıradan bir büyük ziyareti gibi, kimse yadırgamıyor). Tabii babam yakışıklı, giymiş ispanyol pantolonları, geniş yakalı dapdar gömlekleri, saçlar omuzlarda. Zaten İstanbul'dan geliyor vs. köyün kızları annemlerde toplanırmış. Anneme de baskı yaparlarmış bana ayarla yok ona ayarlama bana ayarla diye. Kaç kez kızlar saç baş birbirine girmiş :KK70: Annem de saf gidip babama "bak kızlar hoşlanıyor senden" deyip aralarını yapmaya çalışırmış. Tabii babamın hedefi belli. Baktı annemde iş yok bu da direkt istetmiş annemi :KK70:

hahaha annen demek babanı görmemiş hiç baksana başkalarını ayarlamaya kalktığına göre :D

Ondan bir elektrik bir ışık gördün mü bu önemli bence, uzaktan gözlemlemelisin. Zaten ilgi duyduğu bir insanla iletişim halinde olmak isteyecektir. İmkansız diye düşünme kim bilir nasibin nerden geleceği belli olmaz..

uzaktan gözlemleme imkanım yok farklı şehirlerdeyiz. ama mesaj attığım zaman cevapsız bırakmıyor
Sanki fazla kapılmış ve biraz adama yapışmış gibisin.. Bence az bi dur derim

ne alaka. her zamanki samimi halim ona karşı bu hemen hemen 1 senedir aynı

Bence adama hoşlandığımızı söylemeyin direk
Abi demeyi bırakın samimi davranın hoşlandığınızı belli edin o anlayacaktır:)
Size ilgisi varsa ilk adımı sizden beklemez kendi atar
Anlattığınız kadarıyla size boş değil bence

boş olmadığı kanısına nereden vardın canım bilmiyorum. ama bak şu vardı. resim çekilelim mi dedim. dur çok sigara içesim var yabancı değilsin sen çekiliriz bir sigara içeyim dedi :)

1 senedir bu şekildesin adama, ve olduğun yerde sayıyorsununuz.. bilemedim kendi kendine gelin güvey olmuşsun sen.

Back
X