Yazacağım şey cidden uçuk kaçık

ama iki gündür içime dert oldu
Edebiyat dünyası ile pek haşır neşir bir kişiliğim var. Bu yüzden imza günleri olsun yazarlar vesaire olsun pek bir ilgiliyim.
Uzun zamandır okuduğum daha önce kitap fuarında tanıştığım bilindik bir yazar var. İsim vermeyeceğim. Çünkü cidden popüler bir adam. Biz kendisi ile yine bir kitap fuarında tanıştık. Hatta kendisine mesaj atıp sımsıkı sarılmak için geleceğim dediğimde fuarda ismimi söylediğim zaman sarılarak boğuyordu adam beni

Arada sırada yazarım kendisine takılmak maksadı ile espirili bir dille. Ama bu zamana kadar adama hep ağabey dedim.
XX ağabeyden çok Ağabeyim ya da ağabey şeklinde hitap ettim ismini kullanmadan. Yine bu kişi ile karşılaşma fırsatım oldu. Sohbet, muhabbet, espiri vesaire tarzı. Hatta ben kendisi ile tokalaşırken hiç çekinmeden yanağından öptüm falan. Kendisi bir sonraki gün için falan geliyorsun yine değil mi diyerek ertesi gün içinde sözlü bir davet yapmış oldu.
Neyse fazla uzatmayayım lafı. :) Elektriği fazlasıyla etkiledi beni. Hani ağabey ya da ağabeyim dedim adama ama cidden adamı düşünürken buldum kendimi açıkçası. Konuşması, arada sırada göz göze gelmemiz elektriği cidden süper adamın.
Hatta kendisine de mesaj attım dün akşam umarım sıkmamışımdır seni iyi yolculuklar diye. Şimdi ismiyle hiç hitap edemem adama Eee! direk senden etkilendim hiç diyemem. Aşk ya da hoşlanma demeyelim de etkilenme var.
Mesaj atsam fazlasıyla uzatamıyorum. Sıkmak bunaltmak istemiyorum. Konuşacak bir şey sohbeti uzatacak bir bahane bulamıyorum. Ama kesinlikle yine fuarda görüşme imkanımız olacak. Yine ben kendisine arada tüm sosyal medyalardan mesaj atacağım espirisine. Ama ben adamla yoğun bir muhabbeti nasıl kurabilirim. Bana fikir verebilecek olan var mı ? :)
Birde mesela şu var. '' Resim çekilelim mi ?'' dedim kendisine.
''Çok sigara içesim var sen yabancı değilsin bir sigara içeyim çekiliriz olur mu ?'' dedi direk.