• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk Kaçık

1 senedir bu şekildesin adama, ve olduğun yerde sayıyorsununuz.. bilemedim kendi kendine gelin güvey olmuşsun sen.
1 senedir ağabey diyorum adama canım. Ve mesela yazın hiç bir şekilde mesaj atmadım. Ancak arada hal hatır sormak şeklinde ya da doğum gününü kutlamak tarzında mesajlar attım. Hepsinde de Ağabey ya da ağabeyim dedim.

yok kaptırmam.

maşallah :)

hahaha annen demek babanı görmemiş hiç baksana başkalarını ayarlamaya kalktığına göre :KK70:

uzaktan gözlemleme imkanım yok farklı şehirlerdeyiz. ama mesaj attığım zaman cevapsız bırakmıyor

ne alaka. her zamanki samimi halim ona karşı bu hemen hemen 1 senedir aynı

boş olmadığı kanısına nereden vardın canım bilmiyorum. ama bak şu vardı. resim çekilelim mi dedim. dur çok sigara içesim var yabancı değilsin sen çekiliriz bir sigara içeyim dedi :)
Bence insan elektrik almadığı birine bu kadar sempatik ve esprili davranmaz burdan anladım:)
Bilemem tabii adamın içini ama okuduklarımdan öyle hissettim ne biliyim :KK45:
Tabii konuşan sizsiniz şimdiye dek sana karşı hissetttirdimi böle bişey sana bakışları falan nasıl :)

Bence sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun... zaten ilk görüsün fln da dglmis yani.. adamda senden etkilenmis olsaydi zaten bunca zamandir sana kendisi bir yakinlik gösterirdi birseyler icme daveti fln mesela artik senin ona yapisdigini biliyorki yarinki oturuma da geliyorsun dimi diyor...kendisi düsünen biri bence ..

Bence insan elektrik almadığı birine bu kadar sempatik ve esprili davranmaz burdan anladım:)
Bilemem tabii adamın içini ama okuduklarımdan öyle hissettim ne biliyim :KK45:
Tabii konuşan sizsiniz şimdiye dek sana karşı hissetttirdimi böle bişey sana bakışları falan nasıl :)

açıkçası geçen gün gözgöze geldik konuşma yaptığı sırada vesaire. mesela direk ismimi söyledim hatırladın mı beni diye soyadımı kendisi söyledi değil mi dedi evet dedim :)

baktım da bütün mesajlarda ben ağabey ağabeycim demişim o hitapsız kalmış

Bence sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun... zaten ilk görüsün fln da dglmis yani.. adamda senden etkilenmis olsaydi zaten bunca zamandir sana kendisi bir yakinlik gösterirdi birseyler icme daveti fln mesela artik senin ona yapisdigini biliyorki yarinki oturuma da geliyorsun dimi diyor...kendisi düsünen biri bence ..
yapışmak mı ? kendisi davet etti haftalar önce afiş yokken duyuru yapmamıştı xx'e bekliyorum haberin olsun diye.

Banada olmaz gibi geldi. Ağabey demendenrahatsız olsaydı bunu bir şekilde dile getirirdi. Yada etkilenseydi özel görüşmek için bir adım atardı.fanatik bir hayran muamelesi yapıyor size ilginiz hoşuna gidiyor sadece. Bence durum bu. Ama kaybedecek birşeyim yok diyorsanız bir adım atarsınız. Ama nebileyim yazarlar cool takılır dünyaları farklıdır, değişkenlerdir, uzun ömürlü ilişkileri yoktur, zordurlar.

Banada olmaz gibi geldi. Ağabey demendenrahatsız olsaydı bunu bir şekilde dile getirirdi. Yada etkilenseydi özel görüşmek için bir adım atardı.fanatik bir hayran muamelesi yapıyor size ilginiz hoşuna gidiyor sadece. Bence durum bu. Ama kaybedecek birşeyim yok diyorsanız bir adım atarsınız. Ama nebileyim yazarlar cool takılır dünyaları farklıdır, değişkenlerdir, uzun ömürlü ilişkileri yoktur, zordurlar.
bütün mesajlarda ben ağabey ağabeycim demişim o hitapsız kalmış bu yüzden ağabey demeyeceğim de direk diyemem etkilendim vesaire diye

Ayy çok merak ettim kim bu yazar ya konu sahibesi bana özelden yazarmsn lütfen çatladmm:sampiyon:

Benim uzmanlık alanım bir konu bu. Ehehe. Açılın. Çok değerli fikirlerimi yazacağım.

Şimdi konu sahibi. Bacim. Bayan.

Ben bu sanatçı, yazar, çizer, müzisyen ortamlarını iyi bilirim. Müzisyen bir sevgilim vardi. Tanınan biri. Onun sayesinde ünlüler dünyasını tanıdım. Tvde gördüğünüz pek cok isimle yedim içtim muhabbet ettim. Entelektüel çevrelerin önemli kişilerini tanıdım.

Bu müzisyen sevgilim, benimle sevgili olmak için çabaladiginda, ona dedim ki "sizler tek gecelik ilişki yaşayan insanlarsiniz. Siz sanatçılar hemen aşık olur hemen fırtınali ilişkiler yaşar ve bitirirsiniz. Ben böyle şeyler yaşayan biri değilim. Derin ve Uzun süreli bir ilişki yaşamak isterim. Özetle ayrı dünyaların insanlariyiz" dedim. Baktı baktı. Ve tam o an masaya yaklaşan arkadaşına dönüp şöyle dedi: "tanistirayim. Hanfendiye aşığım. "

Yaşı da benden büyüktü biraz. Ama tam bir agustos böceği. Yakışıklı..neşeli .birikimli. eğlenceli. Beni birakmadi ve uzuuun yıllar sevgili olduk. Hâlâ da görüşürüz..çok severim. Hayatta en büyük övünç kaynaklarimdan biri böyle bir adamın aşkina nail olmuş olmak. Çünkü artik biliyorum..asla herkese aşık olacak bir adam değil.

Gelelim senin meselene.
Bunları neden anlattim.
Benim ilk başta yaşadığım kaygıların hepsini sen de duy. Duymalisin.
Çünkü o kadar çok sanatçı tanıdım ki... genç kadınların ilgisi ile mest olurlar. Tek gecelik ilişkilere bayilirlar. Her şehirde cıvıl cıvıl kadınlar etraflarini sarsin isterler. Hatta atiyorum, Eskişehir'de yaşıyorsan, her Eskişehire gelişinde seni arar. Senle yemek yer. Geceyi gecirir. Beraberken seni mest eder. Ama sana asla bir söz vermez. Evlenmekten bahsetmiyorum. Sevgili olma sözü bile vermez. Sen de ona hesap bile soramazsin. Nerdesin kimlesin bile diyemezsin. En ufak bir kaprisinde seni siler. Bastan da sana bu koşulları belli eder zaten. Bu yaptigi serefsizlik degildir. En baştan durusttur ve tarzi budur. Kizamazsin. Sonuçta seni kandirmadi
Sana tecavüz etmedi.

Nerden biliyorum? Bu adamlarla sevgilim sayesinde oturdum kalktim. Ve senin gibi hayranlari gözledim. Masamiza gelmek için cirpinan ve biz hep beraber neşeyle arabalara atlayıp festival bitiminde yola çıkarken arkamizda hüzünle bakan kızları. (Ve bu adamlar yolda hemen baska bir kizla mesajlasmaya baslarlar). Dün geceki sevismeden sonra bir anda yalnızlığa düşen kızları.

Haa ben ve eski sevgilim gibi de olabilirsiniz. Ama bunun için seni ikna etmesi lazım. Ve gördüğüm kadariyla böyle bir çabası yok.

Hem.simdiye çoktan sevgili olurdu, eğer seni görünce vurulsaydi. Inan bana hiç cekinmezler. Abi değil amca bile demiş olsan, seninle sevgili olmak isteseler 1 saniye durmazlar.

Son düzenleme:
lou salome lou salome yorumun için teşekkür ederim çok mütevazi olgunluğu ile kızarabilen biri. benim ona aldığım ufacık şeye mahçup olan bir bey.
evet ilgisi olsa bunu belli ederdi ancak benim derdim ilgisini kazanabilmek.

Yazacağım şey cidden uçuk kaçık :KK70: ama iki gündür içime dert oldu

Edebiyat dünyası ile pek haşır neşir bir kişiliğim var. Bu yüzden imza günleri olsun yazarlar vesaire olsun pek bir ilgiliyim.
Uzun zamandır okuduğum daha önce kitap fuarında tanıştığım bilindik bir yazar var. İsim vermeyeceğim. Çünkü cidden popüler bir adam. Biz kendisi ile yine bir kitap fuarında tanıştık. Hatta kendisine mesaj atıp sımsıkı sarılmak için geleceğim dediğimde fuarda ismimi söylediğim zaman sarılarak boğuyordu adam beni :KK70:
Arada sırada yazarım kendisine takılmak maksadı ile espirili bir dille. Ama bu zamana kadar adama hep ağabey dedim.
XX ağabeyden çok Ağabeyim ya da ağabey şeklinde hitap ettim ismini kullanmadan. Yine bu kişi ile karşılaşma fırsatım oldu. Sohbet, muhabbet, espiri vesaire tarzı. Hatta ben kendisi ile tokalaşırken hiç çekinmeden yanağından öptüm falan. Kendisi bir sonraki gün için falan geliyorsun yine değil mi diyerek ertesi gün içinde sözlü bir davet yapmış oldu.
Neyse fazla uzatmayayım lafı. :) Elektriği fazlasıyla etkiledi beni. Hani ağabey ya da ağabeyim dedim adama ama cidden adamı düşünürken buldum kendimi açıkçası. Konuşması, arada sırada göz göze gelmemiz elektriği cidden süper adamın.
Hatta kendisine de mesaj attım dün akşam umarım sıkmamışımdır seni iyi yolculuklar diye. Şimdi ismiyle hiç hitap edemem adama Eee! direk senden etkilendim hiç diyemem. Aşk ya da hoşlanma demeyelim de etkilenme var.
Mesaj atsam fazlasıyla uzatamıyorum. Sıkmak bunaltmak istemiyorum. Konuşacak bir şey sohbeti uzatacak bir bahane bulamıyorum. Ama kesinlikle yine fuarda görüşme imkanımız olacak. Yine ben kendisine arada tüm sosyal medyalardan mesaj atacağım espirisine. Ama ben adamla yoğun bir muhabbeti nasıl kurabilirim. Bana fikir verebilecek olan var mı ? :)

Birde mesela şu var. '' Resim çekilelim mi ?'' dedim kendisine.
''Çok sigara içesim var sen yabancı değilsin bir sigara içeyim çekiliriz olur mu ?'' dedi direk.
Valla bence sen benden daha iyi bwcerirsin bu işi heehe o yüzden önerim yok
Ancak sadece adamın evli olmadığından emin ol yeter;)

Muhabbet buralara kadar geldiyse belki devamı da gelir. Takıldığım nokta adam sizden 15-16 yaş büyük demişsiniz bu sizin için sorun olmaz mı ?

Back
X