Arkadaşlar 2 çocuk annesıyım.3 cu çocuk için acaba cokmu aceleci davranıyorum.Bu arada yasin 28.Benım gıbı 2018 de 3.cocuga hamıle kalmak isteyen anneler varmı acaba.Bu konuda görüşlerinize ve fikirlerınıze ihtiyacım.var....
Arkadaşlar 2 çocuk annesıyım.3 cu çocuk için acaba cokmu aceleci davranıyorum.Bu arada yasin 28.Benım gıbı 2018 de 3.cocuga hamıle kalmak isteyen anneler varmı acaba.Bu konuda görüşlerinize ve fikirlerınıze ihtiyacım.var....
ben ekim 2015'te 3,5 aylık oğlumu kaybettim. şu an 2. bebeğime hamileyim. Allah verirse baş göz üstüne elbet ama ben 3. yü yapmam sanırım... (2.yide yapmayacaktım ama Rabbim verdi )
Ay canım basınsagolsun.senı üzmek istemezdim kusura bakma.Hayatta bazen imtihandan geçiyoruz.Rabbim de seni bu şekil imtihan etmiş.Arkasından tekrar bir melek daha vermiş.insallah onu sağlıcakla kucağına alıp buyutmeyıde nasip etsin.şimdi tekrar hamıle olduğuna çok sevindim.
Ay canım basınsagolsun.senı üzmek istemezdim kusura bakma.Hayatta bazen imtihandan geçiyoruz.Rabbim de seni bu şekil imtihan etmiş.Arkasından tekrar bir melek daha vermiş.insallah onu sağlıcakla kucağına alıp buyutmeyıde nasip etsin.şimdi tekrar hamıle olduğuna çok sevindim.
amin allah razı olsun. Rabbim düşmanıma bile vermesin. ne güzel siz benden bi yaş küçüksünüz ama çok yol katetmişsiniz. bende yaşadığımız acı olaydan ötürü nasıl bakıcıya bırakırım diye düşünüyorum. hiç bişeyini kaçırmak istemiyorum... ama bu sefer maddi olarak zor olcak.
çok zor işler
Erken evlenmenin avantajları oluyor biraz.Dogumdan sonra senin yapman gereken sakınlıgını koruyup herşeyi oluşuna bırakmak.Kendını sürekli iyi şeylerin olacağı yönünde motive etmelisin.Emın olkı öyle de olacaktır.Calışan bir anne olacaksın sanırım.Daha yakın aılenden emin olabileceğim bir kişinin bakması çocuğa seni daha rahatlatır aslında.
Benim 2. Kızım 1 yaşına yeni girdi yaza Allah nasip ederse tekrar Doğum yapacağım . Gerçi bu gebelik planlı değildi biraz daha ara vermeyi düşünüyordum aceleci davrandı bebeğimiz . Biz 2 kardeşiz keşke 1 kardeşim daha olsa derdim. daha genç evlenseydim ve normal Doğum yapsaydım 4. Yüde düşünürdüm. Soframız evimiz kalabalıklaşıyor .
Ne kadar güzel.hamılelık çok özel bir duygu.aslında aklımda 3.bır çocuk suan için bir düşüncem yoktu.gecen ay kaçmaktan sonra hamılelık belirtileri yaşadım psikolojik olarak.bu duygular tekrar bende 3.bır çocuğa sevk etti.tabi cesaret te edemiyorum.yaza bir şansımı denesemmide diyorum.
Erken evlenmenin avantajları oluyor biraz.Dogumdan sonra senin yapman gereken sakınlıgını koruyup herşeyi oluşuna bırakmak.Kendını sürekli iyi şeylerin olacağı yönünde motive etmelisin.Emın olkı öyle de olacaktır.Calışan bir anne olacaksın sanırım.Daha yakın aılenden emin olabileceğim bir kişinin bakması çocuğa seni daha rahatlatır aslında.
İlk bebeğimde hatam onu emanet gibi görmektense kendimin gibi görmek oldu bence... bu sefer aynı hatayı yapmam Allah'ın izniyle.
ailem pek kalabalık değil. annem var o da anneanneme bakıyor. bırak gel diyemem. kayınvalidem uzakta. eğer dönüşümlü olursa bakılır tabi ama ona da kayınvalidem ne der? eşi ve bir oğlu daha var. düşündükçe üzülüyorum ama illa ki bi çözüm bulunacaktır.
size gelince...eşiniz destekçinizse, çocuklarınız da sorun etmeyecekse neden olmasın ki...