Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durumunuz varsa eşiniz de istiyorsa yapın bence. yaşınız da müsait...Arkadaşlar 2 çocuk annesıyım.3 cu çocuk için acaba cokmu aceleci davranıyorum.Bu arada yasin 28.Benım gıbı 2018 de 3.cocuga hamıle kalmak isteyen anneler varmı acaba.Bu konuda görüşlerinize ve fikirlerınıze ihtiyacım.var....
ben ekim 2015'te 3,5 aylık oğlumu kaybettim. şu an 2. bebeğime hamileyim. Allah verirse baş göz üstüne elbet ama ben 3. yü yapmam sanırım... (2.yide yapmayacaktım ama Rabbim verdi )Bu arada teşekkür ederim.sızın çocuğunuz kac tane.
amin allah razı olsun. Rabbim düşmanıma bile vermesin. ne güzel siz benden bi yaş küçüksünüz ama çok yol katetmişsiniz. bende yaşadığımız acı olaydan ötürü nasıl bakıcıya bırakırım diye düşünüyorum. hiç bişeyini kaçırmak istemiyorum... ama bu sefer maddi olarak zor olcak.Ay canım basınsagolsun.senı üzmek istemezdim kusura bakma.Hayatta bazen imtihandan geçiyoruz.Rabbim de seni bu şekil imtihan etmiş.Arkasından tekrar bir melek daha vermiş.insallah onu sağlıcakla kucağına alıp buyutmeyıde nasip etsin.şimdi tekrar hamıle olduğuna çok sevindim.
ay inşallah ama hayırlısı şimdi küçüğü seviyorum bebek niyetine ama büyüyünce ne olur bilmiyorumAyy maşallah.esınınde gönlü olur inşallah.ama çocuklar küçükmüş daha.benımkıler biri 9 biri 7 yaşında.
İlk bebeğimde hatam onu emanet gibi görmektense kendimin gibi görmek oldu bence... bu sefer aynı hatayı yapmam Allah'ın izniyle.Erken evlenmenin avantajları oluyor biraz.Dogumdan sonra senin yapman gereken sakınlıgını koruyup herşeyi oluşuna bırakmak.Kendını sürekli iyi şeylerin olacağı yönünde motive etmelisin.Emın olkı öyle de olacaktır.Calışan bir anne olacaksın sanırım.Daha yakın aılenden emin olabileceğim bir kişinin bakması çocuğa seni daha rahatlatır aslında.