Üçüncü çocuk

enenisa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
695
1.329
133
37
Hayırlı günler hanımlar...

Sanırım 3. Çocuğuma hamileyim.
Çocuklarımın yaşları çok yakın. 1. Oğlum 4, 2. Oğlum 15 aylık şimdi ise tahminen 4 haftalık hamileyim. Aldırmayı düşünmüyorum. Bu şekilde üst üste çocuğu olan hanımlar nasıl hallettiniz?

Çalışan bir anneyim. Ücretsiz izindeyim şuan.

3. Çocuğumda da ücretsiz izin hakkım olur değil mi?

Son düzenleme:
Allah bağışlasın şimdiden.. her çocuk nasibiyle gelirmiş... =)) ücresiz izin hakkın engellenemez, zaten hükümet destekliyor bu tip durumları.

Allah razı olsun kısmet konusu değil de yetebilmek önemli olan. Çok teşekkür ederim
Yetebilir miyim bilemiyorum.

Bazen annelerini anlatan arkadaşlara bakıyorum. Sabır tükenince sabırsız davranıyorlar çocuklara. Böyle olmak istemiyorum.

Dogumdan once ise donebilecek misiniz? Ucretli izin icin 4 ay calismak yetiyordu sanirim. Yani ucretli izin bile alabilirsiniz.

Dogumlar sezeryan ise yakın oldugu için riskli olabilir onu mutlaka doktorunuzla konuşun

Masallah,ben bir taneyle bas edemezken allah bagislasin hepsini. Ucretli izin alirsiniz,4 ay calismak yeterli.

Ben çocuk çocukla büyür diyenlerdenim. ilk oglunuz 4 yaşındaymış. anaokulu vs düşünüyorsanız gönderebilirsiniz onun disinda ilk 6 ay bebek var mi yok mu belli degil yeter ki saglikli olsun. digeri de biraz daha büyür iyi kötü laftan anlar birbirleriyle oynarlar bile.imkanlar dahilinde ucretsiz izninize devam edersiniz. saglikla dogar inşallah. siz calisiyorken cocuklariniza kim bakiyordu

Basa gelen cekiliyor canim...benim ucunun arasida 2.5 yas yaklasik..en kucukte hayirlisiyla yuruyup konusursa daltonlar gibi takilmayi hayal ediyorum:))
hay masallah ne kadar guzel. her 9 ayda bir hamilw kalan bi arkadasim vardi yasi da kucuktu simdi hepsi buyudu gitti.saglik olsun. cok sabir istiyor ama zaman bi sekilde geciyor

Dogumdan once ise donebilecek misiniz? Ucretli izin icin 4 ay calismak yetiyordu sanirim. Yani ucretli izin bile alabilirsiniz.
ucretli izin derken? dogum oncesi ve sonrasi kullanilan analik izni mi

Tatlım görümcem geçen kasım ayında 3. Yü doğurdu. 9 ve 2 yaşında çocukları vardı.
Köye yaşıyor kv kp elti bir evdeler uyumaya sadece evine çıkar. Gelenleri hiç bitmez her gün mutlaka 4-5 aile gelir. Köy işi desen bitmez, kocaman avluları var oranın işi zaten ayrı bir yük. Doğurdu 3. Yü şimdi yürüyor bile bakılıyor yani üzme canını.

9 yaş 4 yaş 1,5 yaş üç çocuğum var
Özellikle son ikisinin birbirlerine bağlılığı oyunları felan o kadar güzel ki
Artık çoğunluk oldular kimseye ihtiyaçları Yok ,heryerde birbirlerini tutarlar
Çok şükür
Yorulsam da değer
Srzeryan olmasam 4.yü de düşünürdüm

Allah her isteyene versin canim... guzel tabii bi o kadarda zor olmasina ragmen:))
Peki birbirlerine giriyorlar mi yas farki az ya kıskançlık olabiliyor genelde
Ay cok komik ve tatlidir onlar simdi masallah
Hayal ettim de
Bir anda sen tam arkani dönmüşken birden bağrış gürültü oluyor mu

Peki birbirlerine giriyorlar mi yas farki az ya kıskançlık olabiliyor genelde
Ay cok komik ve tatlidir onlar simdi masallah
Hayal ettim de
Bir anda sen tam arkani dönmüşken birden bağrış gürültü oluyor mu
Olmaz mi:) iki buyuk birbirini kiskaniyo.. aldigimiz butun oyuncaklardan 2 tane aliyoruz mesela.. 2 numarada 3 numarayi kiskaniyo ayriyetten.. ama 1 numara 3 numarayi koruyo 2 numaradan:))) haha

Iki buyuk hem erkek hemde konusuyo ikiside yuruyolar.. daha cok paylasimlari var. Bu yuzdende en cok kavgayi ikisi yapiyo:)) bazen mudahale ediyorum bazende aranizda halledin diyorum:)) en kucuk daha 9 aylik, o da karisirsa aralarina tam timarhane olacak iste:))

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim güzel hanımlar. Yüreğime şu serptiniz.

Biz 5 kardesdik evde. Son ikisi cok yakin oldu. Annem yalnizdi cogu zaman babam calistigi icin ve herseyin üstünden kendi geldi. Tabi bir cocuk nasil sabir isterse digerleri de ister. Unutmayin bu sizin 4. Cocugunuz insallah ama siz onun ilk annesi olacaksiniz. :) iki kücük kardesim nerdeyse ikiz gibi büyüdüler. Cok severler birbirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…