Allah bağışlasın şimdiden.. her çocuk nasibiyle gelirmiş... =)) ücresiz izin hakkın engellenemez, zaten hükümet destekliyor bu tip durumları.
hay masallah ne kadar guzel. her 9 ayda bir hamilw kalan bi arkadasim vardi yasi da kucuktu simdi hepsi buyudu gitti.saglik olsun. cok sabir istiyor ama zaman bi sekilde geciyorBasa gelen cekiliyor canim...benim ucunun arasida 2.5 yas yaklasik..en kucukte hayirlisiyla yuruyup konusursa daltonlar gibi takilmayi hayal ediyorum:))
ucretli izin derken? dogum oncesi ve sonrasi kullanilan analik izni miDogumdan once ise donebilecek misiniz? Ucretli izin icin 4 ay calismak yetiyordu sanirim. Yani ucretli izin bile alabilirsiniz.
Allah her isteyene versin canim... guzel tabii bi o kadarda zor olmasina ragmen:))hay masallah ne kadar guzel. her 9 ayda bir hamilw kalan bi arkadasim vardi yasi da kucuktu simdi hepsi buyudu gitti.saglik olsun. cok sabir istiyor ama zaman bi sekilde geciyor
Peki birbirlerine giriyorlar mi yas farki az ya kıskançlık olabiliyor geneldeAllah her isteyene versin canim... guzel tabii bi o kadarda zor olmasina ragmen:))
Olmaz mi:) iki buyuk birbirini kiskaniyo.. aldigimiz butun oyuncaklardan 2 tane aliyoruz mesela.. 2 numarada 3 numarayi kiskaniyo ayriyetten.. ama 1 numara 3 numarayi koruyo 2 numaradan:))) hahaPeki birbirlerine giriyorlar mi yas farki az ya kıskançlık olabiliyor genelde
Ay cok komik ve tatlidir onlar simdi masallah
Hayal ettim de
Bir anda sen tam arkani dönmüşken birden bağrış gürültü oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?