Üçüncü çocuk

Çok teşekkürler. Ben de tekim. Seneye işe dönmeyi düşünüyordum. Gerçekten yetebilirim inşaAllah

Aynı durumdayız Rabbim herşeyin kolaylığını ve sabrını verir inşallah....

korunmayı bilmiyorsanız öncelikle onu öğrenin. ama dalga geçmek için demiyorum gerçekten öğrenin.
yazık çocuklar arası az ve hepsi ilgiye muhtaç. sizin rahim de tam toparlanmıyordur belki.
neyse konuya gelirsek soğuma 5 hafta kala işe başlayın. sonra doğum iznine ayrılın. analık izninde maaşınızı alın. ondan sonra tekrar ücretsiz izninizi başlatın.
ha buna müdürler çalışanlar söylenecektir ama yasla hak neticede.
ve bebek kürtajına bende karşıyım hayırlı doğumlar

Ah hep ben de derdim korunurken nasıl hamile kalıyorlar diye. İğne ile korunurken kaldım. Büyük konuşmamak gerekiyormuş. Ablam tiüplerini bağlattığı halde kaldı. Yüz binde bir ihtimal.

Sağolsun müdire hakim şimdilik anlayışlı şükür. Çünkü o da 10 yıl ara vermiş.

Çok teşekkür ederim

Allah bağışlasın .
Sizlerede sağlık , sıhhat , güç ve sabır versın

Ben bi taneyle başedemezken size bravo.hem çalışıp hemde 2 çocuk yapanlarada ayrıca saygım çok gözümde bi iron man bi süperman onlar

Ben bi taneyle başedemezken size bravo.hem çalışıp hemde 2 çocuk yapanlarada ayrıca saygım çok gözümde bi iron man bi süperman onlar

aynısını inanır mısınız ben düşünürdüm. Hiç hayatım boyunca böyle birşey olacağı aklıma gelmezdi ki ben çok zor hamile kalanlardanım. Ayrıca korunarak. .Nasıl bir potansiyelim olacak bilmiyorum.. Sanırım bu smile gibi olurum

Zor bi sürec olur ama ilerde cok rahat edersiniz biraz büyüdüklerinde iyiki pespese olmuslar diyeceksiniz bence..Allah yardımcınız olsun,umutsuzluga kapılmayın Allah size bagıslasın cocuklar bereketiyle sabrıyla gelir.. kalabalık aile en güzeli ilerde yaslandıgınızda aslan gibi 3 evladınız olur ne güzel:)

Büyük kızım 7 ,küçük kızım 5 yaşını geçti,bir de iki aylık oğlum var .
Evet aynı anda üçü çok zor ama iki çocuğa bakabilen için üçüncü kolay hiç merak etmeyin.Ben üçüncü çocuğu hiç düşünmüyordum sonradan karar değiştirdim şimdi keşke arayı açmasaymışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…