Biz 5 kardesdik evde. Son ikisi cok yakin oldu. Annem yalnizdi cogu zaman babam calistigi icin ve herseyin üstünden kendi geldi. Tabi bir cocuk nasil sabir isterse digerleri de ister. Unutmayin bu sizin 4. Cocugunuz insallah ama siz onun ilk annesi olacaksiniz. :) iki kücük kardesim nerdeyse ikiz gibi büyüdüler. Cok severler birbirlerini
Hayırlı günler hanımlar...
Sanırım 3. Çocuğuma hamileyim.
Çocuklarımın yaşları çok yakın. 1. Oğlum 4, 2. Oğlum 15 aylık şimdi ise tahminen 4 haftalık hamileyim. Aldırmayı düşünmüyorum. Bu şekilde üst üste çocuğu olan hanımlar nasıl hallettiniz?
Çalışan bir anneyim. Ücretsiz izindeyim şuan.
3. Çocuğumda da ücretsiz izin hakkım olur değil mi?
Aynı durumdayızRabbim herşeyin kolaylığını ve sabrını verir inşallah....
korunmayı bilmiyorsanız öncelikle onu öğrenin. ama dalga geçmek için demiyorum gerçekten öğrenin.
yazık çocuklar arası az ve hepsi ilgiye muhtaç. sizin rahim de tam toparlanmıyordur belki.
neyse konuya gelirsek soğuma 5 hafta kala işe başlayın. sonra doğum iznine ayrılın. analık izninde maaşınızı alın. ondan sonra tekrar ücretsiz izninizi başlatın.
ha buna müdürler çalışanlar söylenecektir ama yasla hak neticede.
ve bebek kürtajına bende karşıyım hayırlı doğumlar
Ben bi taneyle başedemezken size bravo.hem çalışıp hemde 2 çocuk yapanlarada ayrıca saygım çok gözümde bi iron man bi süperman onlar