- Emoji Skoru
- 9.282
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
İnşaallah öyledir.bebegi ogrenene kadar vucut bebeği korur derler bizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah öyledir.bebegi ogrenene kadar vucut bebeği korur derler bizde
hamileydim o yüzden 4-5 ay idare ettim sonrası zorladı beni emziremedim zaten 2 yaşını da geçmişti..
İlk öğrendiğimde gerçekten büyük bir şaşkınlık yaşadım. Şimdi o güne nazaran kendimi daha iyi hissediyorum. Çocuk büyütmek maddi ve manevi açıdan çok büyük sorumluluk gerektiriyor ve bunun ziyadesiyle farkındayım. Maddi açıdan bir problemimiz olmaz ama manevi yönü çok önemli. Eşimle konuştuk ve hem ben evde yabancı birisi ile yaşayamayacağım hem de çocuklara yeterli ilgiyi verebilmek için bakıcı tutmayı düşünmüyoruz. Onun yerine haftada 3-4 gün ev ve yemek için yardıma gelecek biri olmasının daha iyi olacağını düşündük -ki çocuklu insanları en çok yoran şey hem çocuğun hem evin yükünü üstlenmek. En azından ev yükünü hafifletmeyi düşünüyoruz. Ev de çok önemli değil, sadece üçüne de yetecek zaman ve alanım olsun yeter. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Kendimi son birkaç gündür olumlu yönde düşünmeye itiyorum. Umarım altından kalkabilirim. Umarım her şey çok güzel olur.Fikir almak için yazdığını varsayıp fikrimi söylüyorum. İşin dini boyutuna hiç girmiycem ama yerinde olsam herşeye rağmen doğurmazdım. 2 çocuğunda ufak eğer anaç bir anneysen üstesinden gelirim diyorsan ne ala. Ama bu devirde okuluydu sınavıydı arkadaşıydı psikolojisiydi uğraşmak bu kadar yorucuyken x3 düşünemiyorum kendimi. Kimsenin dediğine değil iç sesine kulak ver sen bakıcaksın sonuçta.
Merhaba doğum yaptinizmi bebeğinizin durumu nedir bende önce kana baktirdim negatifti sonra röntgen çekildim çok korkuyorum bı sorun olur diyeİlk öğrendiğimde gerçekten büyük bir şaşkınlık yaşadım. Şimdi o güne nazaran kendimi daha iyi hissediyorum. Çocuk büyütmek maddi ve manevi açıdan çok büyük sorumluluk gerektiriyor ve bunun ziyadesiyle farkındayım. Maddi açıdan bir problemimiz olmaz ama manevi yönü çok önemli. Eşimle konuştuk ve hem ben evde yabancı birisi ile yaşayamayacağım hem de çocuklara yeterli ilgiyi verebilmek için bakıcı tutmayı düşünmüyoruz. Onun yerine haftada 3-4 gün ev ve yemek için yardıma gelecek biri olmasının daha iyi olacağını düşündük -ki çocuklu insanları en çok yoran şey hem çocuğun hem evin yükünü üstlenmek. En azından ev yükünü hafifletmeyi düşünüyoruz. Ev de çok önemli değil, sadece üçüne de yetecek zaman ve alanım olsun yeter. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Kendimi son birkaç gündür olumlu yönde düşünmeye itiyorum. Umarım altından kalkabilirim. Umarım her şey çok güzel olur.
Antidepresanla doğum kontrol hapları aynı değil. Doğum kontrol hapları hormon içeriyor sütten geçen hormonlar hem bebeği etkiler hem de sütün azalmasına kesilmesine neden olabilir. Bu yüzden verilmiyor.lafım konu sahibine değil ama ben bu doktorları anlamıyorum emzirirken doğum kontrool yasak diyolar çevremde antidepresan bile kullanan var bu doktorların hangisi doğru hangisi yanlış
konu sahibi prezervatif tek başına koruma yöntemi olmaz zaten hayırlısı olsun hakkınızda