- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.728
- 158
- Konu Sahibi M I N E R V A
İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. İsyan etmiyorum rabbim insanlar korunurken oluyor bizim yapmadığımız kalmadı ne olur nasip et tüm isteyenlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedbir almışsınız fakat Allah’ın takdirinin önüne geçilemez ,bu kadar kendini hazır değilim diye negatif düşünme ,bak ben yıllardır bebek tedavisi gördüm neler neler boşandım bu yüzden ,8 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım ,şimdi nolacak yine uğraşcam nasip bu işler ,annemin çocuk aldırmışlığı vardı 2 kız biz vardık çocukken hayal meyal hatırlıyorum ,istemedikleri için aldırdılar ,sonradan evde türlü türlü sıkıntılar yaşandı ,sakın aklından böyle şeyler geçirme ,Allah’ın iradesi bu olsun ,oda senin bebeğin diğerlerinden bir farkı yok ,ve hissederler anne karnındayken bile negatif düşünme lütfen ,Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinMerhaba hanımlar.
Şuan çok karmaşık bir ruh halindeyim. Az önce gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif. Sorun şu ki 5 yaşına girecek kızım ve 14 aylık bir bebeğim var. Karmakarışık oldum. Ne yapacağım, nasıl yapacağım bilmiyorum. Çok erken olmasını bir yana koyuyorum; bir şekilde üstesinden gelinir. Fakat çenemdeki kistlerden dolayı ben 2.5-3 aydır tedavi görüyorum. Hamile kaldığım tarihlerde antibiyotik kullandım. Öncesinde bir dişime kanal tedavisi yapılmaya çalışıldı (sinirler uyuşmuyor). Geçtiğimiz haftada iki dişime ve uyuşmayan dişe kanal tedavisi uygulandı. Kistler kanallardan sonra alınacak ameliyatla. Dikkat ettim, korundum ama nasıl oldu bilmiyorum. Emzirdiğim için hapla korunmadık, eşim korunuyordu prezervatifle. Aklımda tonlarca şey. Bebek bakımını düşünmüyorum. Gebelik sürecini de. Gerekli yerde yardım alırım ama sağlıksız olmasından ödüm kopuyor. Gerekmedikçe kürtajı da bir seçenek olarak görmüyorum. Bilmiyorum allak bullak oldum.
Niye oldu demiyorum, isyan etmiyorum. Yalan değil, hazır da hissetmiyorum. Tam kendimi toparlamaya başlamışken oldu. İçime bir yumru oturdu geçmiyor. İki saattir kimseye söyleyemedim. Çünkü herkes yargılayacak. Sadece desteğe ihtiyacım var şuan. Kızımı emzirmeye devam etmeli miyim ondan da rmin değilim.
Biri 5 yaşını bitirdi digeri 4.5 aylık digeri de kısmet artık:)Çocuklar büyükse olabilir ben zaten düşünüyordum ama büyüyünce olsun diyordum böyle arka arkaya değil ama nasip böyleymiş
Evet tabi ki haklısınız çok hassas bir durum. Dediğim gibi önce doktorunuzla konuşun sonrası Allah kerim.İkinci gebeliğimde üç ayrı zamanda antibiyotik kullandım. Kızım sağlıklı şükür. Lakin tam tedavi sürecinin ortasında olması çok kötü oldu. Nasıl olacak bilmiyorum.
Valla aman dikkat Doğum sonrası yumurtalar kımıl kımıl mı nedir anlamadımBiri 5 yaşını bitirdi digeri 4.5 aylık digeri de kısmet artık:)
Neden tek başına yeterli olmuyor? Bizi şimdiye kadar çok iyi korudulafım konu sahibine değil ama ben bu doktorları anlamıyorum emzirirken doğum kontrool yasak diyolar çevremde antidepresan bile kullanan var bu doktorların hangisi doğru hangisi yanlış
konu sahibi prezervatif tek başına koruma yöntemi olmaz zaten hayırlısı olsun hakkınızda
Yurtdışımdayım burda da korunurlen kalanlar var komdomda kul yapımı sonuçta sürtünmeyle aşırı ısı ve yırtılabilir sen şanşlı hatunmuşsun benim de bi kere yırtıldı ve bingo hamile kaldımKorunurken! hamile kalabilen Türk kadınları guinness rekorlar kitabına alınmalı bence artık.
Ya da Dünya Harikaları Listesi falan ne bileyim..
6 yıldır kondomla korunuyoruz. Tek çocuğumuz biz isteyince oldu..
Diğer taraftan hayırlı olsun. İnşallah sorun yoktur. İlerleyen haftalarda belli olur nasılsa stres yapıp etkilemeyin bebeği..
Yapma ya komdom bizi yarı yolda bırakınca bu ikiliyi kullanıyorduk bu da mı fos şimdiSpiral artı kondom ile hamile kalmış biri olarak hayırlı olsun diyorum hamileliginize
İlk hamileliğimde antibiyotik kullanmıştım bilmeden, antibiyotiklerin risk sınıflandırması oluyor doktorunuza bu konuyu danışırsınız, biz herhangi bir sorun yaşamadık bu sebepten.
Yaşların yakın olması, belki yaşayacağınız zorluklar kısmının zaten farkındasınızdır çocuğu olan bir anne olarak, ama hepsi bir şekilde hallolur diye düşünüyorum. Sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsınız umarım.
Sağol canım. Bu akşam önce ailemle paylaştım sonra da çene cerrahıma ve doktoruma mesaj attım konuştuk. Bayram sonrası görüşeceğiz. O ilk şoku atlattım. Şimdi daha iyiyim. Bir sprial takılamadım. Üç aydır şehirdışındayım regl düzensiz bir türlü Bursa'ya denk gelmedi. Olacağı mı varmış anlamadım kiSpiral artı kondom ile hamile kalmış biri olarak hayırlı olsun diyorum hamileliginize
İlk hamileliğimde antibiyotik kullanmıştım bilmeden, antibiyotiklerin risk sınıflandırması oluyor doktorunuza bu konuyu danışırsınız, biz herhangi bir sorun yaşamadık bu sebepten.
Yaşların yakın olması, belki yaşayacağınız zorluklar kısmının zaten farkındasınızdır çocuğu olan bir anne olarak, ama hepsi bir şekilde hallolur diye düşünüyorum. Sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsınız umarım.
Patlak olur başka bisey olur ondan bakın konu sahibininde eşi kullanmış ama hamileNeden tek başına yeterli olmuyor? Bizi şimdiye kadar çok iyi korudu![]()
Sıraya girdiler. Ben de siradaki gelsin istiyorum, ikiz kizlar ne hoş olurValla aman dikkat Doğum sonrası yumurtalar kımıl kımıl mı nedir anlamadım![]()
Çok zor bir ihtimal olsa da oluyor, bende büyük şok yaşamıştım hamiliegimi öğrendiğimdeYapma ya komdom bizi yarı yolda bırakınca bu ikiliyi kullanıyorduk bu da mı fos şimdi
Ne yapacağız yahu![]()