kızlar bildiginiz gibi ucuncu denememi 2veya 3ay sora deneyecem simdi gercekten basarılı hastasını anlayabilen merkez ve doktor arıyorum bu zahmetli ve yorucu yoculugumda bana lutfen yardım edin hangi merkezde yapıp basarılı oldunuz veya burası tam aradıgım yer dediniz lutfen yazın. allahım benide ve isteyen tum herkeside meleklerine kavustur amiiiiiiiiiinnnn.:Saruboceq:
canı sana tavsiye edeceğim memorial hastanesi hale hanım çok iyi bir dr.kendisi,:1hug:hastanede çok iyi.ben 3 kez orada denedim.ilkinde ,lkizlerime hamile kaldım:hooray:.2.3. denemem dondurulmuşlarla hamile kaldım fakat düşük oluştu.ama dr.çok memnunum elinden geleni yaptığını düşünüyorum acabalarım yok.hakkında hayırlısı olsun.
ben lk 2 denememi memorilada , 3. denememi bahçeci kliniğinde , son denememi umut tüp bebekte yaptım ..
olmlu sonuç aldım diye umutta yaptır demeyeceğim .. dr.um ve ekibi ilgisi diğer 2 merkeze göre çok çok iyi ve samimydi gerçekten , o yüzden ben de UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ derim yerimseniben
bende canım bürüksel tüp bebk merkezinde yaptırım 3 denememi allaha şükür orda tuttu tavsiye ederim allah yüzüne güler ihşallah
brüksel tüp bebek merkezini bende araştırıyorum.aslında merak ettiğim IMCI sistemi.eşimde marfoloji sorunu var.acaba her isteğene uygulanıyormu.birde bizim 3. denememiz o yüzden artık karar veremiyorum.brüksel tüp bebeği daha açık anlatırsanız sevinirim.
soğan ve incir kürlerini ibrahim saraçoğlu sitesinde bulabilirsin
sonuç olarak istanbul en iyi merkezler bahçeci, umut tüp bebek (fiyatı daha uygun), brüksel tüp bebek merkezi ve memorial. ben de 2. denememi nya tekrar bahçeci veya umut tüp bebek ya da brüksel tüp merkezinde yaptıracağım. ilkini de aslında umut tüp bebek de yaptırırdım ama ben avrupa yakasında oturuyorum uzaklığı düşündürüyor. fakat artık 2. ve 3. deneme olunca fiyat da önemli o nedenle umut ile de görüşeceğim
selam canım,bende jinemedi tavsiye ederim ilk denememde hamile kaldım
bende başaramasamda ilk denmede kesinlikle bahceci diyorum üstelik yeni yöntemde yapıyolar türkiyede ilk kıslar konu actım bilgisi olan bizlerle paylaşsn lütfen
ben bahçeci kliniğinde ali mesut ta oldum 2 aşılama sonuç yok ama ilk micro denememde 18 haftalık hamileyim ve çok memnun kaldım üst düzey ilgileniolar herkesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?