ucuncu denemem icin merkez arıyorum kimhangi merkz.yapıp basarılı oldu lutfen yazın.

nursevgi

neseli ve sabırsız
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
246
4
96
38
Van
kızlar bildiginiz gibi ucuncu denememi 2veya 3ay sora deneyecem simdi gercekten basarılı hastasını anlayabilen merkez ve doktor arıyorum bu zahmetli ve yorucu yoculugumda bana lutfen yardım edin hangi merkezde yapıp basarılı oldunuz veya burası tam aradıgım yer dediniz lutfen yazın. allahım benide ve isteyen tum herkeside meleklerine kavustur amiiiiiiiiiinnnn.:Saruboceq:

kızlar bildiginiz gibi ucuncu denememi 2veya 3ay sora deneyecem simdi gercekten basarılı hastasını anlayabilen merkez ve doktor arıyorum bu zahmetli ve yorucu yoculugumda bana lutfen yardım edin hangi merkezde yapıp basarılı oldunuz veya burası tam aradıgım yer dediniz lutfen yazın. allahım benide ve isteyen tum herkeside meleklerine kavustur amiiiiiiiiiinnnn.:Saruboceq:

canı sana tavsiye edeceğim memorial hastanesi hale hanım çok iyi bir dr.kendisi,:1hug:hastanede çok iyi.ben 3 kez orada denedim.ilkinde ,lkizlerime hamile kaldım:hooray:.2.3. denemem dondurulmuşlarla hamile kaldım fakat düşük oluştu.ama dr.çok memnunum elinden geleni yaptığını düşünüyorum acabalarım yok.hakkında hayırlısı olsun.

ben lk 2 denememi memorilada , 3. denememi bahçeci kliniğinde , son denememi umut tüp bebekte yaptım ..
olmlu sonuç aldım diye umutta yaptır demeyeceğim .. dr.um ve ekibi ilgisi diğer 2 merkeze göre çok çok iyi ve samimydi gerçekten , o yüzden ben de UMUT TÜP BEBEK MERKEZı derim yerimseniben

canı sana tavsiye edeceğim memorial hastanesi hale hanım çok iyi bir dr.kendisi,:1hug:hastanede çok iyi.ben 3 kez orada denedim.ilkinde ,lkizlerime hamile kaldım:hooray:.2.3. denemem dondurulmuşlarla hamile kaldım fakat düşük oluştu.ama dr.çok memnunum elinden geleni yaptığını düşünüyorum acabalarım yok.hakkında hayırlısı olsun.

anladım canım tesekkurler bilgilerin icin bide bu kurleri ogrenebilsem

ben lk 2 denememi memorilada , 3. denememi bahçeci kliniğinde , son denememi umut tüp bebekte yaptım ..
olmlu sonuç aldım diye umutta yaptır demeyeceğim .. dr.um ve ekibi ilgisi diğer 2 merkeze göre çok çok iyi ve samimydi gerçekten , o yüzden ben de UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ derim yerimseniben

canım cok sagol simdi hamilemisin insallah allahım kucagına almayıda nasip eder

bende canım bürüksel tüp bebk merkezinde yaptırım 3 denememi allaha şükür orda tuttu tavsiye ederim allah yüzüne güler ihşallah

brüksel tüp bebek merkezini bende araştırıyorum.aslında merak ettiğim IMCI sistemi.eşimde marfoloji sorunu var.acaba her isteğene uygulanıyormu.birde bizim 3. denememiz o yüzden artık karar veremiyorum.brüksel tüp bebeği daha açık anlatırsanız sevinirim.

bende canım bürüksel tüp bebk merkezinde yaptırım 3 denememi allaha şükür orda tuttu tavsiye ederim allah yüzüne güler ihşallah

tesekkurler canım ucuncu olunca dogal olarak insan cok arastırıyor cok dusunuyor hepinizin tavsiyelerini bekliyorum allahım senide meleklerine kavusturur insallah

brüksel tüp bebek merkezini bende araştırıyorum.aslında merak ettiğim IMCI sistemi.eşimde marfoloji sorunu var.acaba her isteğene uygulanıyormu.birde bizim 3. denememiz o yüzden artık karar veremiyorum.brüksel tüp bebeği daha açık anlatırsanız sevinirim.

evet haklısın seninkide 3 dimi allahım hepimizin yardımcısı olsun nezaman gidecen tedaviye

ben daha tüp bebek aşamasında değilim ama çok yakınım araştırmalarıma göre brüksel tüp merkezi ordaki dr.türkiyede ilk tüp bebek yapabilen dr.varmış

tedaviye gidene kadar sogan ve incir kurlerinide yapıcam peki acaba onları kac ay kullanmam gerekiyor bilen varmıkaydirigubbakcemile5

soğan ve incir kürlerini ibrahim saraçoğlu sitesinde bulabilirsin

sonuç olarak istanbul en iyi merkezler bahçeci, umut tüp bebek (fiyatı daha uygun), brüksel tüp bebek merkezi ve memorial. ben de 2. denememi nya tekrar bahçeci veya umut tüp bebek ya da brüksel tüp merkezinde yaptıracağım. ilkini de aslında umut tüp bebek de yaptırırdım ama ben avrupa yakasında oturuyorum uzaklığı düşündürüyor. fakat artık 2. ve 3. deneme olunca fiyat da önemli o nedenle umut ile de görüşeceğim

soğan ve incir kürlerini ibrahim saraçoğlu sitesinde bulabilirsin

sonuç olarak istanbul en iyi merkezler bahçeci, umut tüp bebek (fiyatı daha uygun), brüksel tüp bebek merkezi ve memorial. ben de 2. denememi nya tekrar bahçeci veya umut tüp bebek ya da brüksel tüp merkezinde yaptıracağım. ilkini de aslında umut tüp bebek de yaptırırdım ama ben avrupa yakasında oturuyorum uzaklığı düşündürüyor. fakat artık 2. ve 3. deneme olunca fiyat da önemli o nedenle umut ile de görüşeceğim

bende bahceciyi ve mustafa bahceyi cok duydum benim uzaklıgı dusunsene taaaaaaaa vandan geliyorum ben baktım fiyatlara bahceci umuttan daha ucuz umut birazdaha fazlaydı ayrıca cidere uye oldum ciderde 700ytl indirim yapıyo bahcecidea.s

bende başaramasamda ilk denmede kesinlikle bahceci diyorum üstelik yeni yöntemde yapıyolar türkiyede ilk kıslar konu actım bilgisi olan bizlerle paylaşsn lütfen

bende başaramasamda ilk denmede kesinlikle bahceci diyorum üstelik yeni yöntemde yapıyolar türkiyede ilk kıslar konu actım bilgisi olan bizlerle paylaşsn lütfen

canım sayfanı okudumda sen madem ordaydın doktorlara sormadınmı bu nasıl bi yontem hangi hastalara yapıyosunuz falan diye sorsaydın keske

ben bahçeci kliniğinde ali mesut ta oldum 2 aşılama sonuç yok ama ilk micro denememde 18 haftalık hamileyim ve çok memnun kaldım üst düzey ilgileniolar herkesle

bende beşiktaş jınemedde ilk denemem de kaldım şimdi 17 haftalık ikizlere hamıleyım..rrose buarada nerelerdesin nsl.gidiyo hamılelik perş.günü ayrıntılı ultrasonum var sen girdinmi? canımhiç gelmiyosun artık şubat hamılelerı bölümüne

ben bahçeci kliniğinde ali mesut ta oldum 2 aşılama sonuç yok ama ilk micro denememde 18 haftalık hamileyim ve çok memnun kaldım üst düzey ilgileniolar herkesle

evet banada en yakın olumlu oymus gibi geliyor ama daha fazla arastırmalıyım cunku ucuncu ve maddi manevi herseyi dusunmem lazım yerimseniben

Back
X