üçüncü denemeye start verildi bugün

PINARY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
361
2
96
İstanbul
Merhabalar; iki kere başarısız tüp bebek sonrasında bugün itibariyle 3.içinadım attık.
Allah izin verirse diliyorum bu sefer bebeğimize kavuşuruz

KADIKÖY ŞİFA HASTANESİ ENGİN ENGİNSU doktorum...

Şu sıralar kararsız olup ta araştırma modunda olanlara şiddetle öneriyorum.Odaya gergin girdik gülerek çıktık.O derece sizi rahatlatan moral veren bir insan...Raporlarınızı dikkatle inceliyor; 10-15 dakikalık bir görüşme değil .en az 45 dk anlatıyor,konuşuyor,örneklendiriyor en önemlsi manevi huzur veriyor.

Hastane zaten sıhhi,labaratuvar açısından 4*4 lük(bütün bilgileri toparlayıp bugün görüşmeye gittim:) nezih bir kurum...

Diliyorum bu sefer muradımıza ulaşırız
Size bu topıc altında güncel olarak yapılan işlemleri aktarmaya çalışacağım.

Hepimizin yüzü gülmesi dileği ile..

Son düzenleme:
önceki denemelerimde kısa protokol uygulanmıştı.yani adetin 3.günü iğnelere başlanmıştı.
Dr.Engin uzun protokol önerdi...Bu sistemle adım adım daha iyiye gideceğimize bizi hazırladı.
ılk adım prolaktin seviyemi ölçmek oldu.Kan verdim; 1 saat sonra sonuç hazırdı.Normalde 29 seviyeleri olması lazımmış.Benim ki 33 çıktı.Korkulacak bir seviye değil dedi ve gerekli hapı yazdı(ilaç adlarını yazmanın doğru olmayacağını düşünerek işlemi anlatıyorum)

daha sonra her gün aynı saatte yapılmak üzere deri altına enjekte edilen iğnelerle startı vermiş olduk.Bu iğneler hormonları tetikleyici iğnelermiş.Yani işleme hazırlayıcı.Şimdi adetimin 3.günü kontrollere başlayacağım.

sevgili pınary 3. denemnizde sağlık ve huzur diliyorum.umarım hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz.bende tüp bebek annesiyim.sizi takip edicem inşallah doğumunuza gelmek nasip olur tanışırız.kızsa pembeler oğlansa maviler benden:)))) sözzzz

arkadasim hakkimizda hayirlisini versin allah bende 2 ciye start verdim sonu pozitif olur insssssssssssss

pınary hayırlı olsun.bnde 3. denemeye eylülde başlıcam.inşallah ikimiz içinde sonuncu olur. sizde sorun neydi?ilk iki denemeden bahsedermisin?hiç gebelik oldumu?

pınary hayırlı olsun.bnde 3. denemeye eylülde başlıcam.inşallah ikimiz içinde sonuncu olur. sizde sorun neydi?ilk iki denemeden bahsedermisin?hiç gebelik oldumu?

size de hayırlısı olsun
bizde sorun yok.sebebi bilinmeyen grup içerisindeyiz.
iki deneme de de kimyasal gebelik yaşadım,ama bugünkü görüşmemde öğrendim ki kimyasal gebelik yaşamak bile vücudun hamileliğe elverişli olduğuna dair kanıtmış.yani sayısızca işlem yaşayıp ta hiç gebe kalamayan grup ta varmış...

yeni tedavin hayırlı olsun...
ınşallah bu sefer bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun....................

canim tedavin hayirli olsun bende ilk denememi kadikoy sifada yaptim cok guzel bi hastene engin bey birgul hanim doktorumdu ama malesef sonuc negatif oldu oldu ama benden bir ay sonra kiz kardesimde ayni hastanade ikiz bebislerine hamile kaldi bu isler kismet isi INSALLAH RABBIM SANADA BEBIS NASIP EDER engin bey isinde bir numara birgul hanim oyle soylemisti ben ve kiz kardesim cok memnun kalmistik hastaneden hatta kardesim 7 aylik hamile

canım demek sende eylülde 3. başlıcan bende eylül ekim gibi başlıcam 2 dondurulmuşum var artık onunla yola devam edicez.canım inşallah bu sefer sen ve ben 3. ye hamile kalırız........PINARY HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH HAMİLE KALIRSIN

canım tedavin hayırlı olsun inşallah hiç bir sorun yaşamadan atlatırsın ve mükafatına kavuşursun bende 1 hafta içinde üçüncü tedavime başlıyorum inşallah hakkımızda hayılısı olur

ewet canım sen şanslısın.be iki denmemd de sıfırı çekmiştm.yani hiç tutnma olmadı...sende kimyasal olmuş.bnce 3.de olacak allahın izniyle.

inşallah balncem.sende kimyasal oomuştu.bnce seninkidetuaca...inşallah canımm..

evet inşallah kısmetse.söylediğin gibi birgül hanım da çok iyi bir doktor.beni bugün o muayene etti.teşekkür ederim

canım hayırlı olsun yeni denemen
inşallah olacak bu kez
nasıl başlarsan öyle devam ediyor çünkü
engin beyin çok iyi bir dr. olduğunu memorialda çalıştığı zamanlardan biliyorum , çok şanslısın bence
inşallah bu kez hayırlısıyla olumlu sonuçlanıp mucize-leri-ni kucağına alırsın hayırlısıyla ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…