üçüncü denemeye start verildi bugün

bu dönemde stres yapmayın diyorlar ama insanız işte;
aklım fikrim bu konuda...kafamı başka şeylerle doldurmak istiyorum ama başaramıyorum???????

bu dönemde stres yapmayın diyorlar ama insanız işte;
aklım fikrim bu konuda...kafamı başka şeylerle doldurmak istiyorum ama başaramıyorum???????

malesef canım aklı fikri insanın bu konuyla...hatta eşim artık bırak bu kadar düşünmeyi,kafandan at biraz,nettende uzaklaş diyor.....ne zaman neti açsan girdiğin yer tek bu konu...bu kadar düşünme ,olacağı varsa olacak hayırlısıyla,ne yapalım diyor......bende bu ayın 20sinde 3.cüye başlıyorum kısmetse.....hepimiz için hayırlısı olsun.....:1hug:

Tıpkısının aynısı durumundayım:)

bugün adetin 3.günü itibariyle muayeneye çağırıldım.kullandığım ilaçların yanı sıra göbekten bir iğne daha verildi.cilt altı uygulanan iğnenin dozunu ise yarıya düşürdüler.

artık sık sık görüşme günleri başlayacak.cumartesi yine merkezde olacağım...

sizlere elimden geldiğince adım adım giderek anlatacağım..dilerim sonunda güzel haberi de birlikte paylaşırız

artık kontroller sıklaştı.bugün de kontroldeydim.7 tane yumurta tespit edildi.5 tanesi 1.kalitede.
iğnelerim sürüyor aynı dozda.(gonal-f/300) 2 gün sonraki muayenede yumurta toplama için gün belirlenecek.
YA CUMARTESı YA PAZARTESı

hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirir benimkide sebebsiz ilk denemem ve yarın transfer var çok heyecanlıyım inşallah hepimiz hamiş kalırız

Oy cici kızlar Allah hepinize birer torba hayırlısıyla versin inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…