dansumarue arkadaşa katılıyorum..eşimde o vakitte kitap yakmış..sonra öyle bir geçer zamanki dizisinde gencecik çocuklara yapılan işkenceler var sdece namaz kılanlara değil...Ne Suriyesi, siz tanimazsiniz Mustafayi kimse tanimaz. Annesinin agzindan dinleyin gencecik 18 yasindaki Mustafanin eziyetini.. evin tek çocuğu. Annesinin göz bebegi.. ama gencecik yasinda tiktilar onu hapse.. Boyle seyleri haber yapmiyorlar ama Mustafa gibi niceleri var bu ülkede. Gencligi ellerinden alinmis, analarindan ayrilmis insanlar. . Yusufiler derler. Yazarsaniz hepsi çıkar.
somada başbakan önceki seneleri karşılaştırınca olay olmuştu. tam milattan önceye gitmişsin. arada 20 sene var. o gün 3 milyonken bugün 15 milyon.
herkez büyük şehirde..İstanbula gittim nasıl kalabalık burası tatil beldesi burası bile çok göç aldı..karadeniz vs vatandaşı çoktan göçmüştü..doğuda artık göçüyor..hava kirliliği vs..orada kimse kalmayacak..Istanbulun nufusu neden bu kadar artti o gunden bugune sizce?
Koylerde tarim hayvancilik ne halde istatiatikleri inceleyin bir.
herkez büyük şehirde..İstanbula gittim nasıl kalabalık burası tatil beldesi burası bile çok göç aldı..karadeniz vs vatandaşı çoktan göçmüştü..doğuda artık göçüyor..hava kirliliği vs..orada kimse kalmayacak..
aynen simon..iş imkanı sunulsun..biz yapıyoruz pkk yıkıyor diyorlar..pkk nedir bir avuç bakın çaresine..artık başka şehirleri de geliştirseler de eşit dağılsa en azından
herkes istanbula geliyo nedense
kendi memleketlerinde imkan olsa cesaret edip büyük şehire göç etmezler bence
çevre kirliliği vs deyince herkez fantastik bir şey yazmışsın gibi davranıyor..“Büyüme ve kalkınma dediğimiz süreç böyle devam
ederse, ortada yaşanabilir bir dünya kalmayacak. Bu
acımasız rekabet, bu hırs, bu tamah böyle devam ederse,
çocuklarımıza bırakacağımız bir dünya var olmayacak.
Çok bilinen bir Kızılderili sözünü burada bir kez daha tekrar
etmekte fayda görüyorum. ‘Bütün ağaçlar kesildiğinde,
bütün hayvanlar avlandığında, bütün sular kirlendiğinde,
hava solunamaz hale geldiğinde, işte o zaman paranın
yenilebilir bir şey olmadığını anlayacaksınız’” Başbakan
Recep Tayyip Erdoğan – 8 Nisan 2013
çok değil daha geçen sene.. birileri traji komik mi dedi ????
ben soyleyim cevreye zarar vermek icinALLAH aşkına 3.hava limanının ne için yapıldığını biliyor musun sen justice ?
bu millet varya yeri gelince 1 bardak su için birbirini yer görürsünbenim gözümde ve yazılan çizilen çoğu şeye bakılarak rant sağlamak için başka bişi değil.. gereksizlik..
bu millet varya yeri gelince 1 bardak su için birbirini yer görürsün
Atattürk havalimanı %50 , Sabiha gökçen %7 kapasie ile çalışıyor
eksik yolcu nedeniyle TAV'a tazminat ödeniyor
bu yüzden mi gerekli 3. havalimanı ?
kuzeye yerleşim sağlamak için mi, trafik sorunun en aza indirmek için mi, kamulaştırma için mi rant sağlamak için mi ne için ?
seneler sonra bi başbakan, cumhurbaşkanı çıkacak ve ''o son ağacı kesmeyecektik '' dicek halkından özür dileyecek belki..
başbakan bile daha geçen sene bunu savunurken şimdi ne akla hizmet hektarlarca ormanı yok edebiliyor, bitki örtüsünü tahribata uğratabiliyor, su kaynaklarını yok ediyor kirletiyor, çarpık kentleşmeye yol açıyor, solunmaz bi hava bırakıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?