Üçüncü havalimanının adı belli oldu

ünüversite mezunu markette kasiyerlik yapıyor ..moder köleler oldu insanlar..parayı bulanada parası var dilediğini yapar diyorlar..

Bence bunun yerine bazı hastanelerin şartları değiştirilebilirdi
Madem bütçe harcanmaya yer arıyor
Öncelikli olmalı
Cerrrahpaşa tıp fakültesinden başlanabilir ilk önce...

yok yok herşeyimiz tam bi 3. havalimanımız eksik olurmu öyle şey aaa
millet açlıktan kırılıyor asgari ücretten emekli maaşından biz havalimanı yapalım
tamam yapalım ama ondan gelecek gelirle millete tek bi faydası olsun dişimi kırarım
fakir daha da fakir zengin daha da zengin..

Bence mantikli yani objektif gozle bakarsak adam 12 sene basbakanlk yapti simdide c.b oldu.Ben de olsam kendi ismimi verirdim

kafa yormuyoruz ki bazı şeylere
oturdukları yerden alkışlıyolar
adamlar siyaha beyaz desin valla öyle biz bunca zaman renk körüymüşüz derler
ülkemizdeki öncelikler belirlenemiyo var olan bişeyin üstüne ekliyolar yok olan yine yok
durum vasat söylediğimizde suçlu oluyoruz
ayyy bizi çekemiyolar diye karşılık veriyolar

bu proje ilk sunuldugunda çevre şehircilik bakanlıgı ÇED raporunda olumsuz rapor verdi
sonra ne hikmetse olumlu hale geldi.. RTE'nin hikmeti işte..
bu havalimanı yapımını en çok destekleyen kişilerden biri de THY genel müdürü Temel Kotil
aa neden acaba

aynen arkadaşım gözlemlediğim o fakir daha fakir zengin daha zengin..trajı komik halkımız sağolsun..güleriz ağlanacak halimize..

zamanında özal benim memurum işini bilir demişti,tayyip Erdoğan ayakkabı kutusu olayında,o kötü bir amaç için değildi dedi..yıllar sonra bunlar hatırlanacak..çocuklarımıza ne güzel örnek oluyorlar..istiklal marşına,andımıza gerek yok..herkez bilsin işini önemli olan amacın iyi olsun

nasıl şimdi zamanında özal şöyle demişti diyosak ilerde bi gün erdoğan böyle demişti dicez..
tabi o zaman iş işten geçmiş olacak..her anlamda geri dönüşü olmayan tahribatlarla başbaşa bırakacak ülkeyi..

thy diyince sinirlerim tepeme çıkıyo benim
şirketin başındakiler bütün kadrolara tanıdıklarını dolduruyo ya da vekillerin yakınlarını
okudukları bölüm farketmiyo
ama normal alım yaparken asıl alınması gereken bölümleri çağırmıyolar bile
mesela arkadaşım havacılıkla ilgili bölüm okudu onu almıyolar başvuru dahi yapamıyo
ama matematik bölümünden mezun birini tanıdıkla hemen aldılar maaşı da 4000bini geçkin
devletin kurumu sonuçta sanki kendilerinin malı gibi davranıyolar
ben de buna sinir oluyorum

Son düzenleme:

işte bu yüzden zenginler daha zengin fakirler daha fakir.. böyle yürüyor bu işler ne yazık ki..
adamın olsun yeter ki kaptırıp gidiyolar..

yaahhuuuu millet aç açççç !!!! kadınlar geçinebilmek için küçücük bebeklerini yalnız bırakıp çalışmaya gidiyolar.
26 yaşındayım benim babam bir işçi maaşıyla kirasınıda ödedi iki çocuk da okuttu büyüttü evlendirdi evini de aldı zamanında.Annem hiç çalışmadı.Benim eşim 4 yıllık üniv.mezunu 1500 tl maaş alıyo ben de çalışmasam çocuğumuz olsa açlıktan ölürüz Bir de 3 çocuk yapmamız isteniyor nasıl yapacaksak onu Alım gücü diye bişey kalmadı.Sıfırlandı. Yazıklar olsun görmeyen gözlere hakkımı helal etmiyorum düşünmeden oy veren herkese....
yolmuş havaalanıymış o kadar komik ve sığ insanlarsınız ki Ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler diyen kraliçeye benziyorsunuz aynı Ben aldığım maaşa boğazımdan geçen yemeğe bakarım Yemişim havaalanını duble yolları

yazan ellerin dert görmesin arkadaşım allah razı olsun senden..1500 maaş alana Allahtan b... istiyosun halnize şükredin şükürcü olun deniyor..
googlede araştırdım eskiden sağ partilere burjuvazi kesimi seçkinler vb oy verirmiş..bizim halka ne olduysa anlamadım gitti..yesinler içsinler hakları paraları var diyorlar ya..parayı nerden bulmuş önemli değil..başını beklemiş gibi yapmamıştır diyorlar ..peygamber efendimiz bile ben mükemmel değilim demiş

elinize dilinize sağlık

12 yılda yan gelip yatmadı benim başbakanım....açılıştan açılışa projeden projeye koştu.....yaptığı her yapıya adını çaktırsa kabulum gurur duyuyorum seninle RECEP TAYYİP ERDOĞAN

emin ol senin gibiler ab standartında yaşasın diye gecesini gündüzüne katan 12 seneye onlarca hizmet sığdıran cumhurbaşkanımda sana helal etmiyordur hakkını.......

12 yıl hizmet etti diyenlerin hayatında elle tutulur gözle görülür ne değişti çok merak ediyorum
İstanbul'un göbeginde adam sel suları yüzünden ölüm tehlikesi geçiriyorsa(akp belediyesi)
Sayılı hastanelerden biri yıkılma tehlikesi geçiyorsa
Ülkede ayrımcılık diye birileri bayrak sallıyorsa
Milletin alım gücü yerlerdeyse...
Şu takkelerimizi önümüze alıp bi düşünelim arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…