- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ünüversite mezunu markette kasiyerlik yapıyor ..moder köleler oldu insanlar..parayı bulanada parası var dilediğini yapar diyorlar..kalabalık yüzünden insanlar iş de bulamıyo ki daha doğrusu hakettikleri işlerde çalışamıyolar
çok iyi yerlerden mezun arkadaşlarım var istanbulda 1300 küsür maaşı zor buluyolar
1500alsalar şükrediyolar ki bunlar yurtdışı tecrübesi olan dil bilen insnlar bulamıyolar yani
şirketler vermiyo çünkü çalışacak adam çok nasılsa diye bakıyolar
ki istanbul şartlarında bu parayla geçinmek te çok zor
ya da aileyle yaşamak lazım
düşünün yani
daha da göç alırsa asgari ücrete düşecek heralde bu durum ilerde
cidden düşündürücü yani
bir an önce diğer şehirlerin geliştirilmesi iş sahaların açılması şart
insanlar bu sebepten üniversite okumak bile istemiyo artık
hem bi ton borçla mezun oluyorlar hem de iş bulamıyolar
kpssyi kazanan sayısı da belli memur da olunmuyo artık
şirketin verdiği ücreti düşük bulunca da şuna bak iş beğenmiyo diye yaftalanıyo insanlar
umarım bundan sonra herşey iyiye gider
Bence bunun yerine bazı hastanelerin şartları değiştirilebilirdi
Madem bütçe harcanmaya yer arıyor
Öncelikli olmalı
Cerrrahpaşa tıp fakültesinden başlanabilir ilk önce...
kafa yormuyoruz ki bazı şeylereyok yok herşeyimiz tam bi 3. havalimanımız eksik olurmu öyle şey aaa
millet açlıktan kırılıyor asgari ücretten emekli maaşından biz havalimanı yapalım
tamam yapalım ama ondan gelecek gelirle millete tek bi faydası olsun dişimi kırarım
fakir daha da fakir zengin daha da zengin..
aynen arkadaşım gözlemlediğim o fakir daha fakir zengin daha zengin..trajı komik halkımız sağolsun..güleriz ağlanacak halimize..yok yok herşeyimiz tam bi 3. havalimanımız eksik olurmu öyle şey aaa
millet açlıktan kırılıyor asgari ücretten emekli maaşından biz havalimanı yapalım
tamam yapalım ama ondan gelecek gelirle millete tek bi faydası olsun dişimi kırarım
fakir daha da fakir zengin daha da zengin..
zamanında özal benim memurum işini bilir demişti,tayyip Erdoğan ayakkabı kutusu olayında,o kötü bir amaç için değildi dedi..yıllar sonra bunlar hatırlanacak..çocuklarımıza ne güzel örnek oluyorlar..istiklal marşına,andımıza gerek yok..herkez bilsin işini önemli olan amacın iyi olsun
bu proje ilk sunuldugunda çevre şehircilik bakanlıgı ÇED raporunda olumsuz rapor verdi
sonra ne hikmetse olumlu hale geldi.. RTE'nin hikmeti işte..
bu havalimanı yapımını en çok destekleyen kişilerden biri de THY genel müdürü Temel Kotil
aa neden acaba
thy diyince sinirlerim tepeme çıkıyo benim
şirketin başındakiler bütün karolara tanıdıklarını dolduruyo ya da vekillerin yakınlarını
okudukları bölüm farketmiyo
ama normal alım yaparken asıl alınması gereken bölümleri çağırmıyolar bile
mesela arkadaşım havacılıkla ilgili bölüm okudu onu almıyolar başvuru dahi yapamıyo
ama matematik bölümünden mezun birini tanıdıkla hemen aldılar maaşı da 4000bini geçkin
devletin kurumu sonuçta sanki kendilerinin malı gibi davranıyolar
ben de buna sinir oluyorum
yazan ellerin dert görmesin arkadaşım allah razı olsun senden..1500 maaş alana Allahtan b... istiyosun halnize şükredin şükürcü olun deniyor..yaahhuuuu millet aç açççç !!!! kadınlar geçinebilmek için küçücük bebeklerini yalnız bırakıp çalışmaya gidiyolar.
26 yaşındayım benim babam bir işçi maaşıyla kirasınıda ödedi iki çocuk da okuttu büyüttü evlendirdi evini de aldı zamanında.Annem hiç çalışmadı.Benim eşim 4 yıllık üniv.mezunu 1500 tl maaş alıyo ben de çalışmasam çocuğumuz olsa açlıktan ölürüz Bir de 3 çocuk yapmamız isteniyor nasıl yapacaksak onu Alım gücü diye bişey kalmadı.Sıfırlandı. Yazıklar olsun görmeyen gözlere hakkımı helal etmiyorum düşünmeden oy veren herkese....
yolmuş havaalanıymış o kadar komik ve sığ insanlarsınız ki Ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler diyen kraliçeye benziyorsunuz aynı Ben aldığım maaşa boğazımdan geçen yemeğe bakarım Yemişim havaalanını duble yolları
yaahhuuuu millet aç açççç !!!! kadınlar geçinebilmek için küçücük bebeklerini yalnız bırakıp çalışmaya gidiyolar.
26 yaşındayım benim babam bir işçi maaşıyla kirasınıda ödedi iki çocuk da okuttu büyüttü evlendirdi evini de aldı zamanında.Annem hiç çalışmadı.Benim eşim 4 yıllık üniv.mezunu 1500 tl maaş alıyo ben de çalışmasam çocuğumuz olsa açlıktan ölürüz Bir de 3 çocuk yapmamız isteniyor nasıl yapacaksak onu Alım gücü diye bişey kalmadı.Sıfırlandı. Yazıklar olsun görmeyen gözlere hakkımı helal etmiyorum düşünmeden oy veren herkese....
yolmuş havaalanıymış o kadar komik ve sığ insanlarsınız ki Ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler diyen kraliçeye benziyorsunuz aynı Ben aldığım maaşa boğazımdan geçen yemeğe bakarım Yemişim havaalanını duble yolları
emin ol senin gibiler ab standartında yaşasın diye gecesini gündüzüne katan 12 seneye onlarca hizmet sığdıran cumhurbaşkanımda sana helal etmiyordur hakkını.......yaahhuuuu millet aç açççç !!!! kadınlar geçinebilmek için küçücük bebeklerini yalnız bırakıp çalışmaya gidiyolar.
bazen cidden sorunun bizde olduğunu düşünüyorummstandart ötesi yaşıyor halkımız dur şu üç d gözlüğümüde takayım iyice pemmbe olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?