- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
burdakilerine kalsa ekmelettin şimdiye kasa kasa ekmeği dağıtmıştı ya....neyse ki türkiye kk dan ibaret değil......milyonlarca kişi adına konuşcak halimiz yok burda olan bi çok kişi oyunu kullanan bi çok kişi.. diğerlerini nerden bilelim kendi adımıza konuşuyoruz
kız rte ye oy vermeyen eğrimi oluyor çarpılıcan yakında
burdakilerine kalsa ekmelettin şimdiye kasa kasa ekmeği dağıtmıştı ya....neyse ki türkiye kk dan ibaret değil......
ne alaka bunumu anladın hey ALLAH ımmmkız rte ye oy vermeyen eğrimi oluyor çarpılıcan yakında
senide bağımlı bölümüne alsınlar belki kurtulursun bağlarından özgür olursunne alaka bunumu anladın hey ALLAH ımmm
tamam bitti !!!!!!! uğrasmıyom senle artık
rehabilitasyon merkezlerine yönlendirelim
yani ekmelettinden ciddi ciddi icraat mı beklediniz....bunu da elli defa yazdım yine yazayım
bizim isimle işimiz yok o olmuş bu olmuş
icraat önemli olan
ekmelettin gelseydi görseydik ona göre yapardık yorumumuzu
yani ekmelettinden ciddi ciddi icraat mı beklediniz....icraatinin ufkunu sloganından anlayamadınız mı.....iyi olmuş o zaman kazanmadığı...yoksa BİRÇOK KİŞİ hayalkırığı olacaktı.......
senide bağımlı bölümüne alsınlar belki kurtulursun bağlarından özgür olursun
işte rehabilitasyonda bağımlılığı olanların yattığı yer..iyi gelir rahatlarsın..bağımlı bölümü nedir da ?
bazıları bu kafadalar,onların istediği bir şey vardı oldu,kendileri biliyorlar..olmadı ekmelettin de erdogan gibi icraat yapamazdı.. biraz da o zengin etsin kendini ne var komşuda pişer bize de düşer
işte rehabilitasyonda bağımlılığı olanların yattığı yer..iyi gelir rahatlarsın..
bazıları bu kafadalar,onların istediği bir şey vardı oldu,kendileri biliyorlar..
herşeyi yapsın mübah görmezden geliyorlar ..bizim dinimizde varmı böyle bir şey..yok bence...
yok canım ben gönüllü refakatçilik yaptım orada..ondan hemen sana teşhisi koydum..şiddetli bağımlılık..uzun süre etki altında kalmak..iyi gelir sana bu tedavi emin oliyi beraber gidek
ancak ben sana refakatçi olaraktan
baksana gayet iyi biliyon alışmısın belliki
yapan erdogan olsun yeterki vardır bi hikmetbaşkası yapsa wowww haram
islam güneşi diyorlar ya ahir zaman geldi vesselam..ayıptır ayıp..öyle biri hakkında hiç bir şaibe olmaması lazımyapan erdogan olsun yeterki vardır bi hikmetbaşkası yapsa wowww haram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?