Üçüncü havalimanının adı belli oldu

milyonlarca kişi adına konuşcak halimiz yok burda olan bi çok kişi oyunu kullanan bi çok kişi.. diğerlerini nerden bilelim kendi adımıza konuşuyoruz
burdakilerine kalsa ekmelettin şimdiye kasa kasa ekmeği dağıtmıştı ya....neyse ki türkiye kk dan ibaret değil......

burdakilerine kalsa ekmelettin şimdiye kasa kasa ekmeği dağıtmıştı ya....neyse ki türkiye kk dan ibaret değil......

bunu da elli defa yazdım yine yazayım
bizim isimle işimiz yok o olmuş bu olmuş
icraat önemli olan
ekmelettin gelseydi görseydik ona göre yapardık yorumumuzu

eşim bu güne dek hiç bir şeyime karışmadı çok şükür,allah razı olsun eşimden..en azından eşim yani..bazıları gibi içini dışını bilmediğim insana 100 de 100 sırtımı dayamıyorum

bunu da elli defa yazdım yine yazayım
bizim isimle işimiz yok o olmuş bu olmuş
icraat önemli olan
ekmelettin gelseydi görseydik ona göre yapardık yorumumuzu
yani ekmelettinden ciddi ciddi icraat mı beklediniz....icraatinin ufkunu sloganından anlayamadınız mı.....iyi olmuş o zaman kazanmadığı...yoksa BİRÇOK KİŞİ hayalkırığı olacaktı.......

yani ekmelettinden ciddi ciddi icraat mı beklediniz....icraatinin ufkunu sloganından anlayamadınız mı.....iyi olmuş o zaman kazanmadığı...yoksa BİRÇOK KİŞİ hayalkırığı olacaktı.......

olmadı ekmelettin de erdogan gibi icraat yapamazdı.. biraz da o zengin etsin kendini ne var komşuda pişer bize de düşer

biri gider biri gelir biz allah razı olsun diyince azar işitiriz yine o zaman ben nine olmuş olurum tabi

olmadı ekmelettin de erdogan gibi icraat yapamazdı.. biraz da o zengin etsin kendini ne var komşuda pişer bize de düşer
bazıları bu kafadalar,onların istediği bir şey vardı oldu,kendileri biliyorlar..
herşeyi yapsın mübah görmezden geliyorlar ..bizim dinimizde varmı böyle bir şey..yok bence...

bazıları bu kafadalar,onların istediği bir şey vardı oldu,kendileri biliyorlar..
herşeyi yapsın mübah görmezden geliyorlar ..bizim dinimizde varmı böyle bir şey..yok bence...

yapan erdogan olsun yeterki vardır bi hikmet başkası yapsa wowww haram

iyi beraber gidek

ancak ben sana refakatçi olaraktan

baksana gayet iyi biliyon alışmısın belliki
yok canım ben gönüllü refakatçilik yaptım orada..ondan hemen sana teşhisi koydum..şiddetli bağımlılık..uzun süre etki altında kalmak..iyi gelir sana bu tedavi emin ol

yapan erdogan olsun yeterki vardır bi hikmet başkası yapsa wowww haram
islam güneşi diyorlar ya ahir zaman geldi vesselam..ayıptır ayıp..öyle biri hakkında hiç bir şaibe olmaması lazım

hem kuranda gelecek gidecekte yazmıyor olsa yazardı dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…