- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
yok canım ben gönüllü refakatçilik yaptım orada..ondan hemen sana teşhisi koydum..şiddetli bağımlılık..uzun süre etki altında kalmak..iyi gelir sana bu tedavi emin ol
niyeki rte ye oy vermedim diyemi kızdın..sen olma bana iyi gelir zaten
ilaç olsan içilmezsin
teşhiş ne haddine
bize diyorsunuz ya odaklanmışsınız sorgusuz sualsiz falan....siz de ezberlemişsiniz teypten çalar gibi hepinizde aynı laf.......senelerdir boş boş konuşuyorsunuz oturduğunuz yerden...düşünen yok ne yapsamda seçmen sayımı artırsam diye......işte bu nedenle 10 çatı da bir olsanız sizden bişicik olmaz.olmadı ekmelettin de erdogan gibi icraat yapamazdı.. biraz da o zengin etsin kendini ne var komşuda pişer bize de düşer
Hayırdır, nasılsa ceza yok bize her yol Bağdat modundasınız.
Psikolojiye kadar el atılmış.
rehabilitasyon dedi mune incele..sanırım yaşı küçük ve maç sahası sanıyor burayı..daha önce seni almadan gitmem demişti ban davası için..Hayırdır, nasılsa ceza yok bize her yol Bağdat modundasınız.
niyeki rte ye oy vermedim diyemi kızdın..
Atatürkle rte yi aynı kefeye koyuyorlar bize baskı yapıyorlar dışlama politikası daha neler görücez..boy boy resim koyup kışkırtıyorlar..Hayırdır, nasılsa ceza yok bize her yol Bağdat modundasınız.
haram diyen günah diyen yok kendiniz uyduruyorsunuzha ha bende yakim bakiyim cugara havalımı oluyo anlamadım ki
sana ne be istediğime veririm oyumu..sen dindarsan ben dinsizim zaten.kız sen oy verme zaten
aman ha sakın haaaa yanii
ciddiyim
zorla yoldan çıkarıyo ağır tahrik var
tahrik indirimi istiyomm ben
rehabilitasyon dedi mune incele..sanırım yaşı küçük ve maç sahası sanıyor burayı..daha önce seni almadan gitmem demişti ban davası için..
Ben rotayı Bağdat'a çevirdim esrabize her yer ankara değilmiydi mune......
hani ulus cebeci çankaya diye başlıyodu......
asla ilahlaştırmadım...görüp göreceğimiz en büyük siyasi lider bana göre.....ama atatürk için "varlığımızı atatrke borçluyuz "diyenler oldu burada....ha şaHayırlı olsun türkiyem için.
Ek olarak şunu söylemek istiyorum. ALLAH'a şirk koşmaktan yine Allah'a sığınırım. Hiç kimseyi ilahlaştırmak doğru degil.
Ne Mustafa Kemal Atatürk'ü ne Recep Tayyip Erdoğan'ı.
Saygı duyun sevgi duyun. Ama taparcasına değil.
Hepimiz beşeriz hepimiz faniiyiz
okurmusun mune yazılanları rte ye oy vermiyorsan kılıçlaroğluna veriyorsun diyorlar..bu kadar sığ düşünce olurmu..ya tutmuyoruz hiç bir partiyi diyoruz..yine bir sürü laf..gerçi sen herşeyi bilen insansın mune yıllardır bu işin içindesin..bu kadar cürreti rte cumhurbaşkanı oldu diye bulabiliyorlarsa amenna..eskiden atatürkün lafı ağza alınmazdı kötü olarak o cesaret yoktu insanlarda..Valla ikinizde kusura bakmayın, birbirinize yazdıklarınız çok ağır, indirim falan olmaz, direkt alır çıkarım.
cyriptic madem lamelif seni de alır giderim dedi neden cevap veriyorsun peki? Bak yaşı da küçük diyorsun.
Lütfen ama nasılsa şimdilik ceza verilemiyor diye yapmayın böyle, yok beni bırakın o kadar iş yoğunluğunda Kazen'in tepesini attıracaksınız, en önce ceza sistemini devreye sokup bas cezayı Mune diyecek, sonra aman mune demeye başlayacaksınız.
Biraz otokontrol, birbirinizin yazdıklarından hoşlanmadıysanız alıntılamamak yazmamak gibi bir seçeneğiniz varken neden ille son söz benimdir havasındasınız ki.
Bak hep diyorum hiçbirimiz aynı şeyleri düşünmek ve savunmak zorunda değiliz ama birbirimizin görüşlerine, seçimlerine saygı duymalıyız.
Çok zor değil görüşleri yazarken saygıyı elden bırakmamak, hakaret ve kavgalar size zarar veriyor, bırakın sitede ceza alırım paniğini, sosyal yaşamda birbirinizden uzaklaşıyorsunuz.
Kusura bakmayın ama sizler böyle uç noktalarda didişirken benim gibi her görüşe saygım var diyen insanları da arada ezip geçiyorsunuz, sonra ben ve benim gibi düşünenler Allah'ım bu ülkede kutuplaşma olursa ve bir kargaşa çıkarsa taraf olmayan bertaraf olur deyip bizim üstümüze gelmesinler diye dua eder hale geliyoruz.
ne deyim ablacım....sora sora bağdat bulunur......Ben rotayı Bağdat'a çevirdim esra
Büyük düşünüyorum anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?